Oldal kiválasztása
Az aktív nyaralás szerelmeseinek kedvezünk most, néhány sorozat, ma is látogatható forgatási helyszínével. Túrára fel!

Barangolja be 5 emlékezetes sorozat forgatási helyszínét

Nehéz elfelejteni, hogy ugrált Manolo Blahnik cipőiben, a lakása előtt Carrie Bradshaw. A Szex és New York sorozat jellegzetes részeit a város West Village-i részén található,, Perry Street 64-es száma alatt rögzítették.

szex és new york ház

Ezen a lépcsőn várta Mr. Biget Carrie.
Fotó: shutterstock_

Az Outlander (Az Idegen) sorozat kedvelőinek nem kell az Egyesült Államokig utazniuk. Az epizódokat Skócióban forgatják. A készítők kedvenc helyszíne Kinloch Rannoch volt. Azt mondják itt valóban olyan, mintha 24 óra alatt 4 évszak váltakoznak. Egy nap alatt találkozhat az ember ragyogó napsütéssel, havazással, esővel és tavaszi széllel.

skócia, outlander

Skócia varázslatos tájait érdemes felkeresni, nem csak a sorozat kedvelőinek.
Fotó: shutterstock

A Trónok harca ugyan véget ért, de ez nem ok arra, hogy ne keressünk fel néhány forgatási helyszínt. Ilyen varázslatos hely például az észak-írországi Bregagh Road. Érdekesség, hogy miután a mesebeli hely szerepelt a sorozatban, annyi turista érkezett ide, hogy ki kellett innen tiltana az autókat és a buszokat, hogy ne okozzanak nagyobb kárt, a Stuart család által telepített 150 fában. A tiltást jó, ha komolyan vesszük, mert közel félmillió forintnak megfelelő büntetést szabnak ki arra, aki mégis megszegi.

trónok harca, fák

Az alagutat idéző fákat a Stuart család telepítette
Fotó: shutterstock

A 90-es években sokan néztük a Bír-Lak részeit, ahol egy apuka, és annak barátai nevelték a férfi gyermekeit egy San Franciscó-i sorházba. A környéken élők nagyon nehezen viselték el, hogy a főcímben feltűnő ikonikus házhoz turisták százai vándorolnak naponta. Természetesen magát a sorozatot stúdióban vették fel.

bír-lak, ház, sorozat

Emékeztek míg a Bír-Lak házra?
Fotó: shutterstock

 

Kitörölhetetlen sorozat lett az életünkből a Dallas. A Ewing családnak otthont adó Southfork Ranchig, körülbelül 25 percet kell autózni Dallas belvárosától. Itt forgatták a külső jeleneteket, míg a kultikus sorozat belső jeleneteit a Los Angelesben felépített díszletek között készítették.

Dallas, sorozat, ház

Jockey otthona

 

Erre a diétára esküszik, a Született feleségek 54 éves sztárja

Nyaralás Máltán – Kiránduljunk, amíg a lábunk bírja!

 

Hozzászólások

Vilmos és Katalin gyermekei sportos ajándékokat kértek karácsonyra - ezek vannak a listán!
Sarolta hercegnő, és György herceg már megírta a listát a Mikulásnak (az Egyesült Királyságban Father Christmas, vagyis a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékot – a szerk.). A Mirror lap beszámolója szerint Vilmos és Katalin gyermekei sporthoz kapcsolódó ajándékokat kértek, ám nem mindent kapnak meg a listáról...
„Mi akkor is egy család vagyunk” - magányos, vagy széthúzó karácsonyok
Talán a karácsony az az ünnep, amikor mindenki azt érzi, hogy a legnagyobb kontrasztot kell átélnie mások pazar élete láttán. Ha valakinek épp nincs párkapcsolata, ilyenkor szokta a „Föld kerekén legmagányosabbnak” érezni magát. Mások pedig családban is boldogtalanok.
Laborkisokos - Mit mutat a vérképünk?
A laborleletek értelmezése nem várható el az átlagbetegtől, épp elég, amikor meglátja, hány értéke mellett szerepel egy apró csillag. Ilyenkor aztán jön a pánik, hogy vajon mi áll a háttérben, milyen betegséget jelezhet a megváltozott érték.
8 divatos rövid haj, amit bátran viseljen 40 felett
A rövid haj nem ütközik a nőiességgel! Negyvenen túl sem kell ragaszkodni az unalmas frizurákhoz!
Jennifer Lopez olcsó fülbevalójáért rohamozták meg a boltokat a nők
Ne gondoljon drága gyémántokra. Talán még az sem késő, hogy ezt a fülbevalót kérje karácsonyra!
Akupunktúrával a menopauza ellen
Nincs menekvés, a menopauza előbb-utóbb minden nőt utolér – ám az akupunktúrás kezelések hatékonyan enyhíthetik a vele járó kellemetlen tüneteket.
Gyömbér tea és pakolás a téli csodaszer
Igazi csodaszer a gyömbér, amiből teát és pakolást is készíthetünk, ezzel pedig turbózhatjuk az immunrendszerünket. Mondjuk, hogyan!
12 ok a folyamatos fáradtság mögött
Nem csak a maratoni futás vagy a tizenkét órás munka és az egész napos nagytakarítás tehet kimerültté. A mindennapokban számos dolog van, amelyről nem is gondolnánk, hogy fáradttá, levertté tesz. Vizsgáljuk meg ezeket közelebbről.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.