A karácsonyi felhajtásban a nők elvesznek a háztartási teendők között. Mivel többnyire rájuk hárul a sütés, főzés, az ajándékok beszerzése, csomagolása, az ünnepi estékre valószínűleg már csak mély alvásra alkalmasak. A férfiak pedig várnák azt az ajándékot, amelyet nem a fa alatt kell kicsomagolni.

Csábítási kiképzés férjeknek

Sok helyen, sokféleképpen foglalkoznak a szexszel. Különféle magazinok ajánlanak pózokat, trükköket a szenvedély fokozására, ám valami mégis kimondatlan marad. Mi van, ha a nőnek éppen nincs kedve? Egyrészt, mert nyakán a háztartás minden nyűge, másrészt, mert ő menedzseli, hordja-viszi a gyerekeket iskolába, óvodába, különtornára, ő ellenőrzi a leckéjüket. Harmadrészt, mert sok esetben munkahelye is van, ahol helyt kell állnia. És mire mindezeken túl van, szembesülnie kell vágytól csillogó szemű férjével, aki tele hassal, tiszta alsógatyában csak arra vár, hogy a házitündér csettintésre szexistennővé változzon. Na, ekkor érezzük mi, nők úgy, hogy elég a jóból! És bizony, minél hosszabb egy kapcsolat, ezek a problémák annál erőteljesebbek lehetnek. Az elején – mikor, ha nem is tombol, de morajlik a szenvedély – az ember lánya beadja a derekát. Evés közben jön meg az étvágy alapon sikerülhet is összehozni egy kiadós hancúrt. Ám, ahogy telik az idő, egyre kevesebb a hajlandóság, ami odáig fajulhat, hogy hiába minden nyüstölés, durcás alvás a vége.

Ennek oka a fentebb említett hétköznapi megterhelés. De szerepet játszik benne az is, hogy a nő már nem érzi magát kívánatosnak, azt gondolja, a mindennapok kiszívták belőle a szépséget, az energiát, a sok szennyes eltemette a hajdani szexis nőt. És uraim, íme, önöké a felelősség és a feladat, hogy – a saját érdekükben is – változtassanak ezen a helyzeten.

Természetesen mindenhez két ember kell, de ezúttal egy kicsit több energiabefektetésre lesz szükség az erősebbik nemtől. Már, ha jót akarnak maguknak és mindkettőjüknek.

  • A legfontosabb, hogy a férfi mindig mondja el a párjának – minden hátsó szándék nélkül, ha ez lehetséges –, hogy mennyire csinosnak, kívánatosnak tartja. Hangsúlyozza egy-egy testrészét, amelyet igazán vonzónak tart, legyen az a szeme, a melle, a feneke, bármi. Rendszeres és őszinte bókokkal egy idő után vissza lehet csalogatni azt a cserfes, csábos, kacér lányt, akibe annak idején beleszerettek.
  • A nosztalgia szintén nagyon fontos. Ha idejük engedi, egy-egy pohár bor mellett idézzék fel a régi, meghitt, forró pillanatokat. Éljék át a fülledt éjszakákat vagy akár a nagy kalandokat újra, együtt. Először csak szóban. Bármilyen hihetetlen, nagyon érzéki élmény tud lenni beszélni, beszélgetni a szexről. Egy ilyen erotikus beszélgetés könnyen „tettlegességig” is fajulhat, hiszen hogyan másképp lehetne egészen pontosan felidézni a múltat.
  • Soha ne feledkezzen meg a mindennapos apró érintésekről. Sokan csak elmennek egymás mellett. Reggel egy gyors puszi az arcra, este még egy, lefekvés előtt jó esetben egy harmadik, és ennyi. A test könnyen felejt. Ha nem idézzük fel folyamatosan, mennyire jó a másik érintése, közelsége, akkor hogyan várhatnánk el, hogy egyik pillanatról a másikra hangolódjon szexre, érzékiségre. Igenis szánjunk időt arra, hogy reggelente megöleljük egymást, és hosszú, forró csókkal váljunk el. Egy ilyen – túl sok időt egyáltalán nem igénylő – gesztus máris jól indítja a napot, mosolyt csal az arcra, fel lehet idézni napközben egy nehéz értekezlet vagy tárgyalás után. A test és a lélek is tudja, hogy érdemes hazaérni.
férj, csábítás

Fotó: shutterstock

  • Gyakrabban simogassa meg a karját, ha elmegy mellette, szánjon pár percet egy kis vállmasszírozásra, ha az autóban ülnek, fogja meg a kezét, simogassa meg az arcát. Egyetlen nap se teljen el anélkül, hogy ne emlékeztetnék egymást, milyen jó a másik közelében lenni, megérinteni. Ha vannak gyerekeik, időnként mondják nekik: látod, anya ma megint milyen szép? A közvetett bókok éppen olyan fontosak, mintha szemtől szembe hallanánk. Ki ne pirulna bele, ha a gyerekeitől azt hallja, apa szerint milyen szép. Ráadásul egy ilyen gesztussal a gyerekekkel is érzékeltethetik, hogy a szüleik nem csak egymás mellett, együtt élnek, hanem nagyon szeretik is egymást.
  • Ha komolyan vágyunk egy kis összebújásra, a férfinak bizonyos terheket le kell vennie a kedvese válláról. Egy-egy este vállalja el a vacsorakészítést. Ha ez nem megy, hívja fel először a kedvest, hogy este semmi dolga nem lesz, utána pedig rendeljen olyan ételt, amelyről biztosan tudja, hogy szereti. Amikor hazaér, nyomjon a kezébe egy pohár bort, vacsorázzanak meg, dugják ágyba a gyerekeket, engedjen a hölgynek egy forró fürdőt. És urak, ne feledkezzenek meg a mosogatásról sem! Sok meglepetésvacsora azon bukik el, hogy a tálalás, az étel, a körítés kitűnő, ám végül a nő ott áll egy robbanás utáni állapotban lévő konyha kellős közepén. Ha már a mosatlan sem nyomasztja a nőt, no, akkor lehet a lényegre térni. Megnyugodva, kisimulva, kipihenve komoly hajlandóságot fog mutatni az erotika iránt is.
  • Ha vannak gyerekeik, legalább havonta egyszer gondoskodjanak egy szabad estéről. Vessék be a nagyszülőket, barátokat, bébiszittert. Ha úgy gondolják, ruccanjanak ki, menjenek moziba, vacsorázni. A bulizás nem biztos, hogy jó ötlet, hiszen egy táncos este után már nem valószínű, hogy az ember további testmozgásra vágyik. Hazaérve fürödjenek meg – akár együtt, akár külön, ez ízlés kérdése –, majd jöhet a hangulatvilágítás. Sokéves házasságban ez már fontos lehet, hiszen megtörténhet, hogy a nőnek egy kicsit megcsappant az önbizalma az évek múlásával, kivált, ha már szült is egy-két gyereket. A férfi kedveskedhet egy kellemes, lazító masszázzsal, miközben nem feledkezhet meg a bókokról sem. Csenje el kedvese testápolóját és masszírozza át gyengéden, de jó alaposan. Ne kapkodja el, azt minden nő megérzi és nehezményezi is. Ráérnek, kettesben vannak, ne spóroljon a masszírozással. Higgye el, nincs nő, aki egy ilyen élmény után ellen tudna állni.
  • Amikor végre célegyenesben, vagyis az ágyban vannak, még egy aprócska feladata akadna a férfiembernek. Ne rontson már ajtóstul a házba! Érzékeny fajta a nő, megérti és tudomásul veszi az összes csábítási praktikát, önként beadja a derekát, hajlandó behódolni, de ha mindezek után az egészet egy „durr bele” akció zárja le, akkor bizony, csalódott lesz. És legközelebb az első gyanús pillanatoknál, az első elmosogatott tányérnál leesik neki a tantusz, és feltartott kézzel közli, hogy eddig, és ne tovább! Tehát, kalandozzon csak nyugodtan és higgadtan a takaró alatt. Simogasson, masszírozzon, kicsit duruzsoljon, doromboljon, és csak akkor menjen át a zebrán, ha zöld a lámpa. Mielőtt a férfitársadalom egyszerre hördülne fel és kérné ki magának ezt a várakoztatást és kiéheztetést, mindenki nyugodjon meg. Egyik szerelmes este szüli a másikat. Minél kifinomultabban közelítik meg a kedvest, annál könnyebb lesz legközelebb is kieszközölni egy romantikus estét. Ölelés ölelést szül. Napról napra.

7 tipp a jobb szexért

Szexi, vagy közönséges? Erre figyeljen!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.