Oldal kiválasztása
Vannak, akik hajlamosak minden valaha olvasott vagy hallott szextrükköt bevetni egy izgalmas este kedvéért. S persze vannak olyanok is, akik inkább a fejükre húznák a takarót, semmint hogy kipróbáljanak egy izgalmasnak tűnő játékszert. Egy párkapcsolatban illik tudni, hol a határ szexi és a közönséges között.

Szexi, vagy közönséges? Erre figyeljen!

Természetesen a szexisnek tűnő dolgokról a férfiak és a nők homlokegyenest másként vélekednek. Ettől függetlenül próbálunk segítséget nyújtani annak megítélésében, hogy mi az, ami mindkét fél számára izgalmas lehet.

Szexshow

Szabad
Ha a nő izgalmas házi sztriptízzel lepi meg a párját egy születésnap vagy évforduló alkalmával. Elég hozzá egy néhány órás sztriptíztánc-tanfolyam, kellemes félhomály, izgalmas zene. A férfiak nagyon is izgatónak tartják a vizuális ingereket, így nem lehet vele mellélőni. A nőnek pedig hihetetlen önbizalmat ad, ha képes szexistennőként fellépni párja előtt.

Tilos
Nagyközönségnek játszani. A szexshow csak akkor izgalmas, ha zártkörű. Ne produkáljuk magunkat fehérneműben egy, a kedvesünknek szervezett házibulin. Ha a barátai is rálátást kapnak a fehérneműkészletünkre, az bizony már közönséges.
A férfiak 80 százaléka vágyna kedvesétől egy házi vetkőzőműsorra!

Közös pornófilmnézés

Szabad
Ha egyik félből sem vált ki viszolygást vagy undort. Többnyire a nők szoktak fintorogni egy-egy durvább jelenet láttán. Ilyenkor érdemes előre tisztázni, hogy milyen típusú filmet nézzenek meg együtt. Ha megvan a közös beleegyezés, akkor kényelmes fehérneműben helyezkedjenek el a tévé előtt, hiszen egy ilyen közös filmnézésnek csak egyféle vége lehet.

Tilos
Ha bármelyik fél olyan extrém filmet szeretne nézni, amely a másikat kínosan érinti. Egy ilyen élmény hosszú távon eltorzíthatja a szexhez való viszonyt. Nők esetében sajnos, a pornófilmek önértékelési zavarokhoz vezethetnek, hiszen azt gondolják, a férfiak tökéletes testre, teljes csupaszságra és kéjes sikolyokra vágynak.

A férfiak 71, míg a nők 55 százaléka néz szívesen pornófilmet, akár egyedül is.

Anális szex

Szabad
Csak akkor, ha mindkét fél egyaránt vágyik és hajlandó rá. Többnyire a férfiak pártolják, vagy ha úgy tetszik, erőltetik a dolgot. Az azonban nagy százalékuknál nem nyerő, ha egy nő első szóra hajlandó rá. Csak akkor érdemes belevágni, ha van idő ráhangolódni a szex ezen fajtájára, ha a férfi türelmes és segítőkész, a nő pedig nem fél. A nők ugyanis sokszor rettegnek a fájdalomtól, vagy nem tartják higiénikusnak a dolgot. Mindkét helyzetre van megoldás, de a legfőbb megoldás az összhang.

Tilos
Ha az egyik fél – legtöbb esetben a nő – nem szívesen áll kötélnek és csak azért megy bele a dologba, hogy a férfi kedvére tegyen. Egy ilyen attrakció rosszul is elsülhet, egy egész életre viszolygást kelthet a nőben a szexualitás iránt.
A férfiak 67 százaléka vágyik arra, hogy kipróbálhassa!

Női kezdeményezés

Szabad
A férfiak szerint természetesen szabad, sőt kötelező, ennek azonban vannak bizonyos feltételei. Az erőszakos nyomulást a legtöbb férfi nem tartja nyerőnek. A kezdeményezés akkor a legcélravezetőbb, legszexisebb, ha kellemes simogatással, fehérnemű-villantással van fűszerezve. A férfiaknak is szükségük van egy kis időre, hogy ráhangolódjanak a szeretkezésre. Persze jóval kevesebbre, mint a nőknek.

Tilos
Durván kezdeményezni. Minden előzetes felvezetés nélkül harapni, karmolni. Szintén tilos minden átmenet nélkül megragadni a férfi legnemesebb testrészét. Ez ugyanis többnyire fájdalmat okoz a férfinak, hiszen felkészületlenül éri a támadás.

Csúnya beszéd

Szabad
Ha mocskos, de mégis izgató. Sajnos, gyakran elég nehéz megtalálni az arany középutat. Lehet szexis egy kis irányítás. Fogd meg, csókold meg, simogasd meg… A kipontozott rész tetszés szerint variálható. A férfitól is és a nőtől is függ, meddig mennek el. A túl sok csúnya és közönséges kifejezés vágylohasztó lehet. Mellesleg nem mindenki szeret beszélni szeretkezés közben. Érdemes olyasmivel kezdeni, hogy: „Nagyon jó érzés, hogy simogatod a ….-mat.” Ha a másik fél partner, akkor lehet fokozni.

Tilos
Ha csak az igazán ronda kifejezések tolulnak ilyenkor a szánkra, vagy ha túlságosan sokat beszélünk. Sok beszédnek sok az alja alapon: a kevesebb gyakran több. Szintén kerülendők például az orvosi vagy az idegen szavak. Ha a túl csúnya, már-már káromkodásnak minősülő kifejezések ráadásképpen még kiabálással is párosulnak, az maga a rémálom!

Lehetsz te is címlaplány!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

Ahol már-már perverziónak számít az orális érintkezés – Szex a nagyvilágban

Jótékony szex

Hozzászólások

Lépésről lépésre a karcsúságért: kezdjük az alapoknál
Az egészséges táplálkozás és az elegendő mozgás nemcsak a testet teszi formásabbá, hanem önbizalmat is ad. Íme, néhány jó tanács az életmódváltáshoz!
Ki mondta, hogy az alakkímélő ételek unalmasak? Főzzünk kreatívan!
Ne gondoljuk, hogy az egészséges vagy alakkímélő étrend íztelen, egysíkú ételeket jelent. Ízesítsünk ételeinket felesleges kalóriák nélkül!
Nyugodt alvás, sikeres fogyókúra – Ezeket az ételeket kerüld el este!
Ha nem megfelelő ételeket fogyasztunk este, azzal megzavarhatjuk az alvásunkat, ráadásul csomó fölösleges kalóriát viszünk be. Nézzük, milyen ételeket nem ajánlott fogyasztani ilyenkor!
10 tipp, hogy jól érezd magad a bőrödben
Érdemes bevetni néhány apró trükköt, amelyek segítenek magabiztosabbá válni.
Az illatok erejével: nemcsak frissítenek, de a fogyókúrában is segíthetnek
A mesés illatú olajok segítenek hogy frissebben, lelkesebben vágj bele a hétköznapokba. Plusz előny: bizonyos illatok állítólag az étvágyat is csökkentik!
Így kerüld el napközben a diétacsapdákat!
Szinte egész nap az íróasztalhoz vagy kötve, és gyakran engedsz a kalóriadús nassolnivalók csábításának? Adunk néhány tippet, hogy sikerüljön ellenállni.
A 12 leghatásosabb gyógynövény
A gyógynövényekkel történő orvoslás ismét virágkorát éli. Segítségével gyengéd módon, mellékhatások nélkül szüntethetők meg a panaszok!
Ennyi szénhidrátot, cukrot és zsírt egyél vacsorára, ha fogyni szeretnél!
Sokan, miután súlyfeleslegünk nagyobbik részét leadták, úgy gondolják, célegyenesbe értek. Ám sajnos, az utolsó kilók mindig makacsul ragaszkodhatnak az emberhez.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.