Oldal kiválasztása
Vegyük magunkhoz erotikus útlevelünket, és lássuk, mit tudnak a külföldi férfiak. Vagy éppenséggel mi az, amit nem tudnak. Ugyanis ők a világon mindenhol másképp működnek, még ha a nők hajlamosak is azt hinni, hogy minden pasi egyforma. No, ez azért nem teljesen igaz. Görögországtól Amerikáig mindegyik nemzet férfijainak megvan a maguk szerelmi sajátossága.

Ahol már-már perverziónak számít az orális érintkezés – Szex a nagyvilágban

Ausztrál krokodilvadász

Nemhiába álmodoznak a nők olyan sokszor egy valódi vadászról, oldalán egy hatalmas késsel, s más egyéb méretes szerszámmal a nadrágjában. Az ausztrál pasik valóban tudnak valamit. Az egyik óvszergyártó cég felmérése szerint az ausztrál nők 79 százaléka már átélte az orgazmus gyönyörét. Ez igen nagy szám még világviszonylatban is, elmondhatjuk, hogy az ausztrál nők a legkielégítettebbek. Az ausztrál férfiak tehát valódi férfiak, akik az ágyban szívesen kezdeményeznek és irányítanak, ugyanakkor fontossági listájukon a nők igényeit helyezik a legelső helyre. Kell ennél több? Egy útlevél, és azonnal irány a reptér, éljen Ausztrália!

Görög isten

Adonisz legendája élt, él és természetesen élni is fog. Egy felmérés alapján, íme néhány tényadat: a görög férfiak átlagosan kétszer hódolnak a testi örömöknek egy hét alatt. Ebből a két alkalomból a férfiak 38 százaléka legalább egyszer orális élményben részesíti partnerét. Ráadásul a görög férfiak méreteikben is igen jól el vannak eresztve, de sajnos ugyanez igaz a szőrzetükre is. Figyelmes szeretők, ám igen szenvedélyesek, sőt, esetenként akár vadnak is mondhatjuk őket. Ám ez a szenvedélyesség minden partner számára csak előnyös lehet, hiszen a nagy lángolásban egy percre sem feledkeznek meg arról, akivel együtt vannak. Sőt, állítólag olyan figurákat, szexuális trükköket ismernek, amelyek mondjuk a turisták számára is újdonságot jelentenek.

Francia csók

A franciák évente átlagosan 167 alkalommal szeretkeznek. Mégis – bármennyire hihetetlen – az egyik leggátlásosabb nemzetről beszélünk. Sokkal kevésbé fogékonyak az új, bonyolultabb pozitúrák kipróbálására, mint például görög társaik. Ráadásul, nem túl kreatívak, inkább konzervatívak, hódolnak ugyan az orális örömöknek, de fantáziájuk nagyjából eddig terjed. Természetesen akadnak kivételek, ne feledjük, hogy most csak a nagy átlagról beszélünk. Elterjedt nézet a francia férfiak körében, hogy a nők a legkönnyebben a kutyapózban jutnak el a csúcsra. Nem tudjuk, mire alapozzák ezt az elképzelést, mindenesetre ez a pozitúra a legnépszerűbb a körükben. Az ágyban azonban a francia férfiak igen gyengédek, romantikusak, ám egy kicsivel több tűz nem ártana. Azonban a szex utáni babusgatásban, simogatásban és összebújásban verhetetlenek. Végre egy egész nemzetnyi férfi, aki nem fordul rögtön horkolva a fal felé.

Dél- afrikai gruppen

Talán Dél-Afrikában hódolnak a legtöbben a csoportos szexnek. Egy óvszergyártó cég felmérése szerint minden negyedik dél-afrikainak volt már része gruppenszexben, ráadásul nem is egyszer. Ezenkívül minden harmadik férfi rendszeresen néz pornófilmet a kedvesével. A szexuális életük tehát igen intenzív, már-már vadnak is mondható, ellenben nem fordítanak túl sok figyelmet a védekezésre. Mint ahogyan nem tartoznak a leghűségesebb férfiak közé sem, könnyen és gyakran váltogatják partnereiket. A házasságban megváltoznak szexuális szokásaik. Akkor már csak tízperces menetekre számíthatnak az asszonykák.

Viva Espana!

A spanyolok egy évben mindössze 121 alkalommal bújnak ágyba. Hát, ez elég karcsúnak tűnik, ha figyelembe vesszük heves vérmérsékletüket. A felmérés azonban mégsem mutatja a teljes valóságot, hiszen ezzel együtt a spanyol nők az egyik legkielégítettebbek a világon. 39 százalékuk vallja azt, hogy minden egyes szeretkezés során eljut az orgazmusig. Ennek az lehet az oka, hogy nem túl sűrűn jutnak a testi örömök közelébe, de ha megtörténik, akkor megadják a módját. Egy spanyol szeretkezés legalább 30-40 percig tart, amelynek során mindketten akár kétszer is eljuthatnak a csúcsra. Ez azért összességében jó aránynak tűnik. A spanyol férfiak figyelmesek és kedvesek, bár szeretik hosszúra nyújtani a dolgokat. Így aki egy gyors numerára vágyik, ne a bikaviadalok környékén keresgélje alkalmi szexpartnerét.

Amerikai cowboy

Ezeknek a lehengerlő fickóknak van egy igen súlyos hibájuk. Meggyőződésük, hogy az amerikai lányok – és úgy általában a lányok – szexuális analfabéták. Vagyis tudatlanok, tájékozatlanok, és egyáltalán nem fogékonyak. Sajnos, a fiúk ennek megfelelően alakítják a szexuális életüket is. Elsősorban a saját igényeikkel foglalkoznak, fel sem tételezik, hogy igényei a női partnernek is lehetnek. Ennek ellenére az amerikai nők 62 százaléka kielégítőnek tartja szexuális életét. Fontos azonban, hogy érezzük a különbséget: a szexuális élet a kielégítő, és nem maga a nő kielégített. Ennek talán az is lehet az oka, hogy az amerikaiak nem sietik el a szexuális kapcsolat létesítését. Az első randit követően legalább három-négy hetet várnak, mire bármit kezdeményeznek. Szóval, ha valaki amerikai hancúrra vágyna, győződjön meg róla, hogy a vízuma legalább egy hónapig érvényes-e!

Latin szerető

A portugál férfiakra nem igazán jellemző a „latin lover” elnevezés. A szex szinte a mai napig tabunak számít Portugáliában, az erősen katolikus szellemben nevelkedett férfiak és nők nincsenek túl szabadjára engedve az erotika terén. A nők máig úgy gondolják, csak azzal a férfival szeretkeznek, akihez majd később hozzámennek, és akinek majd gyermeket szülnek. A férfiak természetesen ennél lazábban kezelik a testiség kérdését, mégsem beszélnek nyíltan a szexről. Ez lehet az oka a szexuális tájékozatlanságnak is. Konzervatívak, az aktusok gyorsak, az orális érintkezést pedig már-már perverzióként élik meg, és csak a nagyon összeszokott párok engedik meg maguknak. Ha portugál szeretőre vágyik, ne is álmodozzon túl intim érintésekről!

Az olasz meló

Az olasz férfiak sokkal félénkebbek, mint azt a lelkes turisták gondolnák. 65 százalékuk zavarba jön egy kacér női pillantástól, 31 százalékuk pedig még soha életében nem kezdeményezett ismerkedést egy csinos nővel. Persze, ez azért is lehet, mert tisztában vannak csodás olasz kisugárzásukkal, és tudják, nyugodtan várhatnak arra, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. A legtöbben még a házasság után is anyuci kisfiai maradnak, így asszony legyen a talpán, aki férfit farag belőlük! Már csak azért is, mert a világon az olasz férfiak repülnek ki a legkésőbb a családi fészekből. Ennek viszont az a következménye, hogy a legképtelenebb helyeken is képesek szexuális kapcsolatra. Legyen az autó, fürdőszoba, parkolóház vagy próbafülke – egy gyors menet bárhol belefér. És igen, a hangsúly a gyorsaságon van.

Török taktika

Akár a csillagot is lehozzák az égről, és lyukat beszélnek a választott nő hasába – addig, amíg meg nem kapták. A török férfiak egyébként is nagy ámítók, ők a leghajlamosabbak arra, hogy hazudjanak, például a méreteiket illetően. A legtöbben 22 cm-re taksálják péniszük méretét, ám a valóságban büszkeségük jó néhány centivel kevesebb. A török nők egyáltalán nem kommunikatívak, ha a testiségről van szó. Még maguk között sem téma a szexualitás, így a férfiak szinte bármit állíthatnak saját képességeikről. Különös, hogy igencsak el vannak alélva saját maguktól, pedig a valóságban egy-egy aktus mindössze pár percig tart, és örömöt csak nekik, férfiaknak okoz. Talán a török nők egyre szélesebb körű felvilágosodásával és világiasodásával ez a tendencia is változni fog. Ám addig inkább a bazárban nézelődjünk a férfipiac helyett.

Sportoljon, hogy jobb legyen a szex!

 

7 tipp a jobb szexért

Hozzászólások

Diéta és Fitnesz a Facebook-on

Fogyjon 4 hónap alatt 8-10 kilót!
A villámdiéták csak azt eredményezik, hogy az első kiadósabb vacsora után sírva fakadunk a mérleg számlapját látva. Egy stabil, négy hónapon át tartó, éhezésmentes kúrával viszont könnyedén elérhetjük a kívánt testsúlyt, és minden bizonnyal stabilizálhatjuk is.
Életveszélyes: Szikláról lógva fotózkodik a szerelmespár
Mennyit ér meg egy tökéletes fotó? Néhány influenszernek bármit, akár az életüket is kockáztatják. Ahogyan ez a pár is.
Bullying - Hogyan kezeljük az iskolai zaklatást?
Bullying, azaz a bántalmazás, zaklatás. Hol a határ az ugratás és bullying közt, és mit tehetünk, ha úgy érezzük, bántanak minket?
60 kilót fogytak összesen az Ázsia Expressz versenyzői
Rohannak, kiabálnak, stoppolnak. Van, hogy egy udvaron alszanak, s vacsorát sem kapnak. Az Ázsia Expressz szereplői nem luxusutazásra mentek, és a kalandnak hála összesen 60 kilótól szabadultak meg.
Édes teher – Gyakorlatok kismamáknak
A mozgásnak számos pozitív hatása ismeretes a számunkra, a kismamák viszont csak panaszmentes esetben, bizonyos szabályok betartása és szigorú orvosi felügyelet mellett végezhetnek sporttevékenységet.
Az olimpikontól a sportmániásig – Mit sportolnak korunk hercegnői?
Ezek a hercegnők és hercegnék bizony nem félnek a testmozgástól! Van köztük olimpikon, de olyan is, akinek számos csonttörés sem szegte kedvét a küzdősporttól!
Tényleg hasznos? Mindent a mono-diétáról!
Követni ugyan egyszerű a mono-diétát, de a segítségével elért súlyvesztést, már annál nehezebb megtartani.
6 egészséges recept szilvával, szőlővel
Mennyire kell óvatosnak lenni a szilvával, és a szőlővel? Íme néhány tuti recept, ami nem okoz majd gondot.
A vashiány és a vérszegénység 13 jele 
Ha különösebb ok nélkül állandóan kimerült és fáradt, érdemes vashiányra gyanakodni. A felnőtt lakosság zömét, különösen a nőket érinti ez a gond
Fehérjeturmix, ahogyan Arnold Schwarzenegger csinálja - videó
Tulajdonképpen Arnold Schwarzenegger egy 9 perces videóban, mindent elárul, ami a sikeres életmódváltáshoz kell. Megmutatja, hogy milyen fehérjeturmixot iszik, megnézhetjük, hogy mi van a hűtőjében, ahogyan arról is beszél, hogy szerinte hogyan tudjuk erősíteni az immunrendszerünket.
Építsünk kapcsolatot a testünkkel
Ahhoz, hogy újraépítsük a testünkkel való kapcsolatot – ami gyermekkorunkban még ösztönösen megvolt –, a tudatos és szeretetteli hozzáálláson kívül szükségünk lesz némi kíváncsiságra, játékosságra, s legfőképpen egy jó adag bátorságra.
Inspirálja magát az edzésre Liptai Claudia Instájával
A jövő 50 élelmiszere: a kaktusztól a gyökérzöldségekig
Összeállították annak az 50 tápláló élelmiszernek a listáját, amelyek fogyasztása az emberi szervezet, termesztése pedig a bolygónk számára volna kedvezőbb a jelenleg szinte egyeduralkodó alapanyagokhoz képest.
4 étel, amit jobb, ha nem eszik meg a gyermek! Ezeket adja neki helyette!
Mit ehetnek a gyerekek, és mi az, amit jobb kiiktatni az étrendjükből? Mindenre van egészségesebb megoldás!
Alternatív megoldások egészséges pizzához - 5 tuti recept
Pizzát rendelni? Ugyan! Otthon is szuperfinom és egészséges pizzákat készíthetünk. Ha nincs kedvünk bajlódni a tészta készítésével, a legtöbb nagyobb szupermarketben beszerezhetünk kész, fagyasztott, teljes kiőrlésű terméket – csak meg kell pakolni jobbnál jobb feltétekkel.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.