Ha egy kis mozgástól kifullad, nagy eséllyel az ágyban sem tud jól teljesíteni. Az edzés és a szex között ugyanis szoros a kapcsolat, hiszen a test reakciója mindkét esetben ugyanaz. Szeretné még teljesebbé tenni a szexuális életét? Vannak olyan gyakorlatok, amelyek segítségével megteheti.

Sportoljon, hogy jobb legyen a szex!

Cél: a szexuális állóképesség növelése
Tipp: guggolás

Átlagosan egy nő 12 perc alatt éri el az orgazmust. Ha ezt az időt nyújtani szeretné, olyan gyakorlatokat válasszon, amelyek a comb izmait erősítik. A guggolás az egyik legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy erősítse a comb-, far- és térdizmokat. Álljon úgy, hogy a lábai vállszélességre, legyenek egymástól, a hátát tartsa egyenesen. Hajlítsa be a térdét, tegyen úgy, mintha székre ülne. A térdek maradjanak a boka fölött! Háromszor 15 guggolással kezdjen. egy idő után súlyokkal nehezítheti a gyakorlatot.

Cél: a szexuális teljesítmény növelése
Tipp: gyaloglás vagy tánc

Nemcsak a férfiaknak van szükségük izomerőre az ágyban. A nők is szeretik, ha testük a gyönyört szolgálja. Gyaloglás vagy táncolás közben a vérkeringés felgyorsul, megnő a medencetájék vérellátása is, és így sokkal érzékenyebbé válik a szexuális ingerekre. Ahhoz, hogy a hatás folyamatosan érezhető legyen, legalább háromszor egy héten gyalogoljon vagy táncoljon intenzíven 20 percet.

Cél: megfelelő hangulat a szexhez
Tipp: jógalégzés

Néha előfordul, hogy egyszerűen nem tud koncentrálni önmagára és a partnerére. A stressz oldásában segít a jóga. A mély légzések segítségével megnyugodhat, ki tudja zárni a külvilágot. Ha nem aggódik a tennivalókon, és nem gondol a munkahelyi problémákra sem, teljes szívével és testével csak a partnerére tud figyelni.

Cél: az élvezet fokozása
Tipp: csípőemelés

A csípőemelés erősíti a farizmokat és ezzel a mozdulattal kerül a hüvely olyan pozícióba, amikor a hímvessző a legmélyebben tud behatolni. Szeretkezés közben, tudatosan használva ezt a billentő mozdulatot, fokozható a gyönyör. Feküdjön a hátára, lábai kényelmes terpeszben a talajon, karok kinyújtva a test mellett. emelje a csípőjét a levegőbe úgy, közben szorítsa össze erősen a farizmokat. tartsa pár másodpercig, majd engedje le a csípőjét a talajra. Végezzen háromszor 15 csípőemelést.

Csípőemelés

Csípőemelés
Fotó: Shutterstock

Cél: érezze magát szexistennőnek
Tipp: felülések

Akkor lehet jó a szex, ha a nő elégedett a testével, hiszen akkor nem kell aggódnia a hálószobában, hogy hogyan néz ki. A leginkább kritikus testrész a has. Felülésekkel nemcsak a hasizmait erősítheti, de az önbizalmát is növelheti. Felülés közben a medencetájéki izmok is dolgoznak: szorítsa le a derekát a talajra, a vállait tartsa a levegőben. Ötször 15 felülés mindennap, és a hasa szebb és laposabb lesz, a „szexizmok” pedig életre kelnek.

Cél: a szexuális vágy növelése
Tipp: lépcsőzés

A nők jobban reagálnak a férfiak közeledésére edzés után – vagy legalábbis nagyobb kedvvel szexelnek partnerükkel intenzív mozgást követően. Ha meg akarja lepni kedvesét, lépcsőzzön, mielőtt randevúznának! 15-20 perc lépcsőzés vágynövelő hatása garantált.

Cél: izgalmasabb szex
Tipp: görkorcsolyázás

A belső combizmok általában gyengék, pedig segítségükkel a szeretkezést izgalmasabbá teheti. Ha szex közben összeszorítja őket, a hüvely fala is feszesebbé válik. Görkorcsolyázzon hetente legalább háromszor, de ha nincs lehetősége, a lakásban is tudja edzeni a belső combizmokat. Álljon terpeszállásba, a lábfejét fordítsa kifelé. Felsőtestét tartsa egyenesen, húzza be a hasát, szorítsa össze a farizmokat, majd hajlítsa be a térdét úgy, hogy a combja vízszintes legyen. Tartsa ki ezt a pozíciót pár másodpercig, majd emelkedjen vissza kiinduló helyzetbe. Ismételje meg a gyakorlatot 15-ször, majd rövid pihenő után csináljon még két sorozatot.

Ahol már-már perverziónak számít az orális érintkezés – Szex a nagyvilágban

A 6 leggyakoribb szexbaleset

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink