A reggeli szex nemcsak kitűnő napindító, hanem egészséges is: a szextől megnövekedett immunglobulinszint segít elpusztítani a baktériumokat és vírusokat.

Szex reggelire!

Frissüljön fel!

A nyugodt reggelek érdekében cserélje le erős hangú ébresztőóráját és válasszon olyat, amely lágy dallamokkal ébreszt. A reggeli szexet ellenzők egyik leggyakoribb kifogása a rossz lehelet. Ha sikerült magához térnie, osonjon ki a fürdőszobába, és alaposan mosson fogat. nem csak a lehelete lesz kifogástalan, de a mentolos fogkrém és szájvíz az orális szexnél is tud meglepetést okozni.

Ébressze fel az alvó oroszlánt!

Ha visszatért a fürdőszobából, de partnere még az igazak álmát alussza, próbálja finoman felébreszteni őt: tegye a kezét párja combjára, a csípő közelébe, miközben ujjai kedvese pénisze felé néznek. Hüvelykujjával masszírozza ezt a területet lassú, körkörös mozdulatokkal. Az ősi tanítás szerint így vér áramlik az alsó régiókba, ami igazán jó kezdés a reggeli szerelmeskedéshez.

Használja ki, amit a természet nyújt!

A férfiak reggel csúcsformában vannak és ösztönösen kívánják a szexet. Alvás közben ugyanis szervezetükben emelkedik a tesztoszteronszint, amely aztán az ébredés utáni három órában a legmagasabb. Pazarlás lenne ennyi energiát veszni hagyni. Ráadásul az ön reggeli illata még inkább feltüzelheti kedvesét, hiszen ilyenkor még nincs elnyomva különféle vegyi anyagokkal a természetes testszag, ami kimondottan izgató a férfiak számára. Az pedig ismert, hogy a férfiak illata – az a bizonyos pézsmaszag – bizonyítottan növeli a nők libidóját. Arról nem beszélve, hogy a bőr is sokkal érzékenyebben reagál az érintésre az ébredés utáni pillanatokban.

Fürdőszobai kaland

A reggeli szexcsata színhelye nem csak az ágy lehet. A zuhanyozó alatt szerelmeskedni nagyon romantikus, de a legtöbb fürdőszobában túl kicsi a hely ahhoz, hogy zavartalanul élvezhessék egymást. Ha tágas a zuhanykabin, érdemes belevágni a nagy kalandba. A meleg víz hatására ugyanis az erek kitágulnak, és a bőr még érzékenyebbé válik. Ha pedig friss illatú, élénkítő tusfürdőt és szappant, olajat is bevetnek, még felejthetetlenebb lesz az élmény. De akkor is meglepheti kedvesét, amikor éppen kilépett a zuhany alól – a padló vagy a mosógép mindig „kéznél van”.

Testedzés helyett

A szex átmozgatja az egész testet, izzaszt és megnöveli a pulzust. A reggeli szex akár egy kardioedzésnek is beillik, nem beszélve arról, hogy javítja a közérzetet, fitté és energikusabbá tesz – kávé és más egyéb serkentők nélkül is. A lendületes napindítónak köszönhetően a munkában is sikeresebb és hatékonyabb lehet.

Önbizalom- és kapcsolaterősítő

Ha úgy érzi, kívánatos és képes az örömszerzésre, magabiztosabbá válik, és ez az élet más területein is megmutatkozik. Az oxitocin és a reggeli együttlét kombinációja pedig azt eredményezi, hogy látványosan erősödik a párja és ön között az összetartozás érzése. A reggeli szex emléke egész nap kísérni fogja, biztosítva, hogy ne azon aggódjon, a gyerek otthon felejtette az uzsonnáját

Ezek is érdekelhetik!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink