Oldal kiválasztása
Mennyit, és mit edz Brooke Shields, aki az 55. születésnapjára készül, s csodásan fest!

Csodásan fest az 55. születésnapjára készülő Brooke Shields

Idén májusban ünnepli majd 55. születésnapját Brooke Shields. A kék lagúna színésznője a szilvesztert egy, a forgatási helyszínhez hasonló csodálatos helyen töltötte. „Egy újabb, káprázatos kék lagúna”- írta a fotóhoz. Nincs mit szépíteni, Shields káprázatosan néz ki bikiniben, s ezt nemcsak mi, de Cindy Crawford is így gondolja, aki kommentben tudatta a világgal, hogy kalapot emel kolléganője előtt.

Természetesen ez a test nincs ingyen. Shields rendszeresen feltölt az edzésein készült videókat. „Évekbe telt számomra, amíg rájöttem, hogy nem mások véleménye számít a testemmel kapcsolatban, csakis a sajátom. Az anyaság, a munkám, a sport, mind segítettek számomra abban, hogy erős nő legyek, egészséges önbizalommal. Jól érzem magam a bőrömben, büszke vagyok, s keményen dolgozom” – mondta még az 52. születésnapja kapcsán. Shields a jógára és a spinningre esküszik, de szeret a házához közeli utcákban futni reggelenként. Lássuk be, hogy nagyon intenzív tempót diktál.

Ezek is érdekelhetnek!

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.