Aranyos, fóliás, kollagénes, és olyan kozmetikai arc maszkot is találtuk a sztárok közösségi oldalán, amely Hannibal Lecter kinézetet kölcsönöz. Megnéztük az árakat és a leírásokat is!

Sztárok látványos kozmetikai maszkban – Megnéztük, melyik, mire jó

Chrissy Teigen – ezüst arcmaszkban

Az ezüst, alga maszkokat zsíros, irritációra hajlamos bőrre ajánlják. Az ezüst megelőzi a bőr felszínén az ártalmas csírák és gombák elszaporodását.

Victoria Beckham – Fekete, hidratáló maszkban

A divattervező egy fekete hidratáló maszkot visel, amely csökkenti a ráncokat is kollagénstimuláló hatóanyagokat is tartalmaz. Egy csomag egyébként 4 arc, vagy 4 nyakra való maszkot tartalmaz. Az ára elég borsos: átszámítva 50 ezer forint. (márka: 111SKIN)

Victoria Beckham

forrás: Instagram/Victoria Beckham
Fotó: nstagram/Victoria Beckham

Kim Kardashian – ajak maszkban

Kardashian egy fotózás előtt viselte ezt a népszerű ajak maszkot, amely egyébként 3000 forintért megrendelhető a neten. A leírás szerint a kollgénes ajak maszk simábbá és puhábbá varázsolja az ajkakat, teszi mindezt természetes összetevőkel. Hidratáltsági szintet kölcsönöz és megakadályozza a kiszáradást. (márka: KNC beauty)

Kim Kardashian – ajak maszkban

Fotó: Kim Kardashian/Instagram

Karlie Kloss – csillogó fóliában

Mintha megtámadta volna egy UFO. Valóban így fest ebben az éjszakai maszkban Kloss. Ám az biztos, hogy sok celeb használja a terméket, aminek 4 darabos csomagját 22.000 és 30.000 forint között találtuk meg a neten. A mátrix maszk 25-ször gyorsabban juttatja a bőrbe a formulát. A leírás szerint a bőr egészségtől ragyogóvá válik és energiával töltődik fel már egyetlen használat után is. (márka: Estée Lauder)

Ezt pattintotta fel az arcára az idei Golden Globe előtt Kristen Bell is.

Kristen Bell

Fotó: Instagram/Kristen Bell

January Jones – Száraz maszkban

Kissé félelmetes, ugye? A színésznő nem Hannibal Lecter szerepére készül, csak felrakott egy száraz maszkot. Ez a különleges darab, a leírás szerint tele van B3 vitaminnal. a maszkot 15 percig kell fent hagyni és a bőr felfrissült, ragyogóbb, selymesebb lesz, míg a ráncok csökkenek. Ebből a négy darabos verziót 25 ezer forint körül találtuk meg a neten. (márka: Charlotte Tilbury)

DIY: MASZKOK, PAKOLÁSOK A RAGYOGÓ BŐRÉRT

PRAKTIKÁK, ÉS TORNAGYAKORLATOK A TOKA ELLEN

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink