Hozzávalók:
- mandarin
- étcsokoládé
ELKÉSZÍTÉS:
A mandarint hámozd meg és szedd gerezdekre, a fehér részek nagyját is csipegesd le róla. Sütőpapírt teríts egy tálcára és csinálj helyet a tálcának a hűtőben, hogy a kész csokis mandarinokat be tudd majd tenni. Az étcsokit vízgőz felett olvaszd meg folyamatosan kevergetve, aztán húzd le a tűzhelyről és a mandaringerezdeket a mártsd a csokiba, majd fektesd a sütőpapírral bélelt tálcára. A tetejét megszórhatod leheletnyi tengeri sóval, esetleg darált dióval vagy mogyoróval. Ha mindegyik elkészült, tedd hűtőbe a tálcát, ahol 10-20 perc alatt megdermed a csoki.
EZ IS ÉRDEKELHET
- Zabpelyhes lett a túrógombóc, ebből bátran ehetsz
- Diétás répatorta: liszt és cukor nélkül is isteni
- Ez az esti ital lerobbantja rólad a karácsonyi felesleget
- 5 gyors diétás finomság januárra