Edzés, biszexualitás, abortusz, dohányzás, külön bankszámla... megosszuk-e titkainkat? Nők mesélnek a titkaikról.

Elhallgatott igazságok – Női titkok

„A barátom azt hiszi, járok edzeni, pedig nem”
KATA, 37 ÉVES

A kedvesem az egészséges életmód híve, rendszeresen jár edzőterembe, de otthon is edz, futni, úszni jár. Én nem vagyok egy sportlady, és ezt nem is titkoltam előtte soha. Ő munka után még edzeni megy, én találkozom a barátaimmal, moziba, kiállításra megyek, vacsorát főzök vagy egyszerűen csak fekszem a kanapén és olvasok… Mindezt úgy, hogy soha nincs rajtam egy deka súlyfelesleg sem. Na igen, genetika, szerencsére. Teljesen úgy tűnt, elégedett ezzel, mígnem néhány hónapja vett nekem egy bérletet. Azt kérte, legalább hetente kétszer mozogjak… az az igazság, hogy egyszer mentem el jógázni, azóta a húgom jár a bérletemmel tornázni. Még nem vallottam be, hogy ez nem az én világom…

„Nem tudja, hogy biszexuális vagyok”
AMANDA, 28 ÉVES

Attól félek, hogy nem akar többé velem lenni a barátom, ha elmondom neki, hogy előtte egy lányba voltam szerelmes. Bár jobb lenne, ha őszinte lennék vele, mégsem sikerült még rávennem magam, hogy elmondjak mindent őszintén. A titkom egyébként mérgezi a kapcsolatunkat, hiszen emiatt nem igazán tudom átadni magam a szerelemnek, tele vagyok kérdésekkel önmagammal kapcsolatban, és már abban sem vagyok biztos, hogy hogyan viszonyulok a nőkhöz.

„Volt egy abortuszom”
LAURA, 35 ÉVES

Nyolc éve vagyunk házasok, és még mindig nem mondtam el neki, hogy az előző nagy szerelmemtől babát vártam, akit aztán el kellett vetetnem. Ez egy szörnyű, nyomasztó titok, amit már nagyon régóta cipelek, magam sem tudom, miért. Ráadásul minél több idő telik el, annál rémesebb a helyzet, hiszen semmi okom nincs a hallgatásra. Tudom, hogy nem ítélkezne, de abban biztos vagyok, hogy nem értené, miért nem beszéltem erről soha.

„Nem volt még orgazmusom”
HANNA, 44 ÉVES

A második házasságomban élek, és a férjem nem sejti, hogy gyakorlatilag sosincs orgazmusom. Mindig hazudom a gyönyört, csak azért, hogy neki ne sérüljön az egója – és hogy békén hagyjon. Az első férjemnek ugyanis bevallottam, hogy nehezen jutok fel a csúcsra, és ő nagyon keményen próbált segíteni ezen – hogy ilyen képletesen fogalmazzak. Belefáradtam az állandó kísérletezésbe, a házasságunk is ráment erre. Még egyszer nem csinálom ezt végig.

„A férjem úgy tudja, abbahagytam a dohányzást”
KATI, 35 ÉVES

Amikor elkezdtünk randizni, erős dohányos voltam. Elmondta, hogy ő nem dohányzik, de az egész családja füstöl, úgyhogy annyira nem zavarja a dolog. Amikor összeköltöztünk, arra kért, próbáljam abbahagyni a cigizést. Néhány hónapig sikerült is, de aztán visszaszoktam. Napi 1-2 cigit szívok a munkahelyemen, amiről neki fogalma sincs. Szerencsére, mert különben nagyon dühös lenne rám.

„Van egy külön számlám”
BEA, 45 ÉVES

Igen, a közös bankszámlánkon kívül van egy olyan is, ami csak az én nevemen van és amire minden hónapban beteszek néhány ezer forintot. Semmi sem indokolja, hogy titkolózzak a férjem előtt, mégis így alakult. Talán azért, mert anyám mindig is anyagilag kiszolgáltatott helyzetben élt, és félek, hogy egyszer én is ilyen helyzetbe kerülök.

AMIKOR A STRESSZTŐL BETEG A GYOMOR

8 PASITITOK AMIT A FÉRFIAK SOSEM VALLANÁNAK BE

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink