Oldal kiválasztása
A 19 éves Phoebe Kochis célja az volt, hogy megmutassa elszántságát és szenvedélyét a tánc iránt, és azt, hogy kitartással bármi lehetséges.

Elvarázsolta a táncverseny zsűrijét a Down-szindrómás lány

Az Egyesült Államokban sok éve fut töretlen sikerrel a „So You Think You Can Dance” nevű tehetségkutató, amit táncosoknak rendeznek. Kochis 16 éve kezdett táncolni, és amikor először látta a műsort, azt mondta a szüleinek, hogy elmegy egy válogatásra, és megmutatja a tudását. A most 19 éves, Down-szindrómás lány eltökéltségét és kitartását többnyire csak kedvesen megmosolyogták az emberek.

Az elmúlt évek, a sok gyakorlás, a kemény munka azonban meghozta számára az elismerést. Phoebe benevezett a műsorba, és a meghallgatáson állva tapsolt neki a zsűri. Bár a verseny további részében nem jutott tovább, az ítészek szerint el kell ismerni a lány akaratát és kitartását, és azt, hogy előadásával képes örömet okozni másoknak, így felajánlották neki, hogy bejárjon tanulni, és gyakorolni egy táncakadémiára. „Alig várom”- mondta zokogva Phoebe, aki azóta báltermi táncot tanul.

7 tánc, amivel olvadni fognak a kilók

MEGOSZTÓ TÁNC: twerk

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.