A kiváló kvalitásokkal rendelkező, valódi prémiumminőséget reprezentáló Thomas Sabo ékszerek kortól és nemtől függetlenül kápráztatják el a rendkívüli szépérzékkel megáldott, igényes vásárlókat. Sokan abban a tévhitben élnek, a csillogás a fiatalok kiváltsága, a Thomas Sabo tervezői azonban ezt másképp gondolják.

Fiatalos megjelenés Thomas Sabo ékszerekkel

Életre szóló szerelem

A Thomas Sabo kiegészítők központi eleme a bennünk rejlő egyediség: a karizma. A német márka mögött álló ékszerkészítő mesterek ezt olyan utánozhatatlan professzionalitással, részletgazdag kivitelezéssel és mindent felülíró színvonallal tálalják, amelynek láttán a lélegzetünk is eláll – s menthetetlenül a brand hű szerelmeseivé avanzsálunk.

Korántsem csak egy korosztály privilégiuma

Szó sincs arról, hogy a Thomas Sabo kizárólag a fiatalabb generációk képviselőit célozná meg – sokkal közelebb járunk a valósághoz, ha azt mondjuk, a csodaszép ékszerek által kibocsátott aura, mint bársonyos lepel burkolja be a viselőjét, akinek ezáltal az egész megjelenését fiatalossá, üdévé teszi. Ez a különleges varázs minden bámulatosan szép kiegészítő sajátja, legyen szó a Thomas Sabo gyűrűkről, nyakláncokról vagy karkötőkről. Mivel a kínálat roppant színes skálán mozog, a választást is az igényeikhez simíthatjuk. Az elegánstól az extravagánsig, a bohémtól a romantikusig – a fiatalos megjelenés garantált a világhírű német gyártó mesterműveivel.

Célkeresztben a mindent felülíró színvonal

Nincs még egy olyan kiegészítő, ami közelebb kerülhet hozzánk, mint az ékszerek. Nemcsak fizikai értelemben igaz ez: az ékszerek, mintegy a személyiségünk fontos aspektusának egy-egy megnyilvánulásai, szavak nélkül is sokat mondanak rólunk, így érthető, ha azokat különös megbecsülés övezi a részünkről. A Thomas Sabo tudja ezt, éppen ezért fektet fokozott hangsúlyt az ékszerkülönlegességek minőségére. A Thomas Sabo nyakláncok, fülbevalók, charmok és egyéb csecsebecsék fő alapanyaga a 925 Sterling ezüst, amiről az ékszervilág berkeiben egyöntetű vélemény alakult ki: a 925 Sterling ezüst tipikusan az a kategória, amiről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk.

EZ IS ÉRDEKELHET

 

 

Hozzászólások

A cukor rabságában: így szabadulj meg
A cukor, a cukros ételek utáni vágy nagyon kínzó tud lenni. Sok időbe és erőfeszítésbe telik, mire uralni tudjuk ezt a vágyat. De lehet uralni. Ha megértjük, hogy a sok felesleges cukor nem csak hizlal, de számos betegség kialakulásához vezethet, könnyű belátni, hogy a legjobb döntés az, ha megszabadulunk ettől a függőségtől is.
9 jól ismert diétamítosz – most megdől mind!
Semmi szénhidrát. Zsírmentes étrend. Este hat után tilos enni. Ismerős mondatok? Bizony, aki valaha belevágott akár csak egyetlen diétába is, összefuthatott már hasonló intelmekkel. De muszáj mindent elhinni?
Mit rontunk el? 8 ok, amikor hizlal a diéta
Akármilyen keményen diétázol, nem akarnak eltûnni a zsírpárnák? Fogadjunk, sosem jönnél rá, hogy hol rontod el!
Mennyi és milyen magot ehetsz, ha diétázol?
Tudtad, hogy az olajos magvak az emésztőrendszered testőrei? Persze csak ha okosan bánsz velük. Kóstolj meg a jól ismert dió, mandula, tökmag vagy szezámmag mellett néhány egzotikus különlegességet is!
Mit lehet tenni, hogy ne ráncosodjon a szem?
A szem sarkából kifutó aprócsaka kis árkok a legtöbb nőnek az idő múlását jelzik, ezért szeretne hadba szállni velük.
Egyszerű túródiéta, ha gyorsan szeretnél ledobni pár kilót
Ha gyorsan szeretnénk megszabadulni a ránk rakódott feleslegtől, bizony néha szigorúbb étrendet kell követnünk. Bár ilyenkor is érdemesebb elgondolkodni egy hosszabbtávú életmódváltozáson, mert bizony a látványos eredményeket csak így tarthatjuk meg.
20 perc otthoni edzés a kerek popsiért 
Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el.
Isteni diétás receptek gesztenyével, ezt imádni fogod!
A hűvös idő elengedhetetlen nasija a gesztenye, amit rengeteg formában tudsz fogyasztani. Most két gyorsan elkészíthető receptet mutatunk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.