A kiváló kvalitásokkal rendelkező, valódi prémiumminőséget reprezentáló Thomas Sabo ékszerek kortól és nemtől függetlenül kápráztatják el a rendkívüli szépérzékkel megáldott, igényes vásárlókat. Sokan abban a tévhitben élnek, a csillogás a fiatalok kiváltsága, a Thomas Sabo tervezői azonban ezt másképp gondolják.

Fiatalos megjelenés Thomas Sabo ékszerekkel

Életre szóló szerelem

A Thomas Sabo kiegészítők központi eleme a bennünk rejlő egyediség: a karizma. A német márka mögött álló ékszerkészítő mesterek ezt olyan utánozhatatlan professzionalitással, részletgazdag kivitelezéssel és mindent felülíró színvonallal tálalják, amelynek láttán a lélegzetünk is eláll – s menthetetlenül a brand hű szerelmeseivé avanzsálunk.

Korántsem csak egy korosztály privilégiuma

Szó sincs arról, hogy a Thomas Sabo kizárólag a fiatalabb generációk képviselőit célozná meg – sokkal közelebb járunk a valósághoz, ha azt mondjuk, a csodaszép ékszerek által kibocsátott aura, mint bársonyos lepel burkolja be a viselőjét, akinek ezáltal az egész megjelenését fiatalossá, üdévé teszi. Ez a különleges varázs minden bámulatosan szép kiegészítő sajátja, legyen szó a Thomas Sabo gyűrűkről, nyakláncokról vagy karkötőkről. Mivel a kínálat roppant színes skálán mozog, a választást is az igényeikhez simíthatjuk. Az elegánstól az extravagánsig, a bohémtól a romantikusig – a fiatalos megjelenés garantált a világhírű német gyártó mesterműveivel.

Célkeresztben a mindent felülíró színvonal

Nincs még egy olyan kiegészítő, ami közelebb kerülhet hozzánk, mint az ékszerek. Nemcsak fizikai értelemben igaz ez: az ékszerek, mintegy a személyiségünk fontos aspektusának egy-egy megnyilvánulásai, szavak nélkül is sokat mondanak rólunk, így érthető, ha azokat különös megbecsülés övezi a részünkről. A Thomas Sabo tudja ezt, éppen ezért fektet fokozott hangsúlyt az ékszerkülönlegességek minőségére. A Thomas Sabo nyakláncok, fülbevalók, charmok és egyéb csecsebecsék fő alapanyaga a 925 Sterling ezüst, amiről az ékszervilág berkeiben egyöntetű vélemény alakult ki: a 925 Sterling ezüst tipikusan az a kategória, amiről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk.

EZ IS ÉRDEKELHET

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.