A kiváló kvalitásokkal rendelkező, valódi prémiumminőséget reprezentáló Thomas Sabo ékszerek kortól és nemtől függetlenül kápráztatják el a rendkívüli szépérzékkel megáldott, igényes vásárlókat. Sokan abban a tévhitben élnek, a csillogás a fiatalok kiváltsága, a Thomas Sabo tervezői azonban ezt másképp gondolják.

Fiatalos megjelenés Thomas Sabo ékszerekkel

Életre szóló szerelem

A Thomas Sabo kiegészítők központi eleme a bennünk rejlő egyediség: a karizma. A német márka mögött álló ékszerkészítő mesterek ezt olyan utánozhatatlan professzionalitással, részletgazdag kivitelezéssel és mindent felülíró színvonallal tálalják, amelynek láttán a lélegzetünk is eláll – s menthetetlenül a brand hű szerelmeseivé avanzsálunk.

Korántsem csak egy korosztály privilégiuma

Szó sincs arról, hogy a Thomas Sabo kizárólag a fiatalabb generációk képviselőit célozná meg – sokkal közelebb járunk a valósághoz, ha azt mondjuk, a csodaszép ékszerek által kibocsátott aura, mint bársonyos lepel burkolja be a viselőjét, akinek ezáltal az egész megjelenését fiatalossá, üdévé teszi. Ez a különleges varázs minden bámulatosan szép kiegészítő sajátja, legyen szó a Thomas Sabo gyűrűkről, nyakláncokról vagy karkötőkről. Mivel a kínálat roppant színes skálán mozog, a választást is az igényeikhez simíthatjuk. Az elegánstól az extravagánsig, a bohémtól a romantikusig – a fiatalos megjelenés garantált a világhírű német gyártó mesterműveivel.

Célkeresztben a mindent felülíró színvonal

Nincs még egy olyan kiegészítő, ami közelebb kerülhet hozzánk, mint az ékszerek. Nemcsak fizikai értelemben igaz ez: az ékszerek, mintegy a személyiségünk fontos aspektusának egy-egy megnyilvánulásai, szavak nélkül is sokat mondanak rólunk, így érthető, ha azokat különös megbecsülés övezi a részünkről. A Thomas Sabo tudja ezt, éppen ezért fektet fokozott hangsúlyt az ékszerkülönlegességek minőségére. A Thomas Sabo nyakláncok, fülbevalók, charmok és egyéb csecsebecsék fő alapanyaga a 925 Sterling ezüst, amiről az ékszervilág berkeiben egyöntetű vélemény alakult ki: a 925 Sterling ezüst tipikusan az a kategória, amiről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk.

EZ IS ÉRDEKELHET

 

 

Hozzászólások

Ne hagyd megöregedni a bőrt! Így marad feszes a mell
Minden nő rémálma, hogy mellei idővel elveszítik rugalmasságukat, megereszkednek. Az életkor, a rossz melltartó, a szoptatás, súlygyarapodás, napozás bizony nem kíméli a melleket.
Megjelent az új Diéta és Fitnesz magazin, a címlapon Kiss Virággal
Megjelent a Diéta és Fitnesz magazin legújabb száma! Keresd az újságosoknál,
A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM
Ismét a zeneművészet tíz legkiválóbb fiatal képviselőjét díjazta az MVM. A Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának kétmillió forinttal járó elismeréseit tizennegyedik alkalommal adták át 2021. november 23-án.
Ünnep egészségesen! Mi legyen a mikuláscsomagban?
Vajon sikerülhet-e megtörnünk ezt a hagyományt egy egészségesebb ötlettel, vagy ebben az évben is nyer a csoki meg a szaloncukor? Kovács Judit dietetikus írása.
Szájápolási kisokos: Hogyan előzhető meg a fogszuvasodás?
A megfelelő szájhigiéné kéz a kézben jár az egészséges szájjal és fogakkal, sőt, testünk egészének állapotát is befolyásolja.
5 zseniális trükk, hogy idén ne hízz el karácsonykor
Ugye veled is előfordult már, hogy az ünnepek után alig jöttek rád a ruháid, és közel öt kilóval többet mutatott a mérleg? Nos, mindez néhány egyszerű trükkel megelőzhető!
Leállt a fogyás? Ezek a ételek segítenek túllendülni a holtponton
Lelkesen fogyózol, de egy idő után leállt a fogyás? A szervezeted valószínűleg hozzászokott a kevesebb kalóriához. Adj neki új lökést a további súlycsökkenéshez! Mutatjuk, mit kell hozzá enned!
Így lesz sokkal egészségesebb a fasírt, nem kell hozzá olaj!
Utálod az átható bűzt a konyhában? Rosszul vagy az olajtól csöpögő ételektől, de imádod a fasírtot? Van megoldás! Ezt nézd!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.