Jennifer Lopez büszkén mutogatja formás hasát és izmos lábait, s amint felkúszik rá egy kis súlyfelesleg, kétszeres erőbedobással igyekszik újra formába hozni magát.

Nasi és folyadék tippek Jennifer Lopeztől

És, hogy hogyan csinálja? Jennifer Lopez alapvetően igyekszik egészségesen táplálkozni, de mindez persze nem könnyű két gyerek mellett. Márpedig a gyerkőcök előszeretettel járnak gyorséttermekbe. Csoda, ha az ember néha elcsábul?

1. Tipp

Ha már egyszer elkerülhetetlen a gyorsétterem, két lehetőség van: önmegtartóztatás vagy kompenzáció. Ha Jennifer Lopez nem tud ellenállni a hamburgernek, másnap kétszer annyit edz, mint egyébként, vagy beiktat egy-két extra zsírégető gyakorlatot. Mármint a személyi edzője segítségével, aki nem kíméli az énekesnőt, ha megszegte a szabályt.

2. Tipp

Nem szabad koplalni! Az éhség ingerültté és fáradékonnyá tesz. Egy agyonterhelt anya és dolgozó nő ezt nem engedheti meg magának. Inkább egyen többször keveset, minőségi ételeket, fehér húsokat, salátákat, gyümölcsöket. Mielőtt az ételhez nyúlna, igyon meg egy nagy pohár cukormentes jeges teát. Kellemesen eltelíti a gyomrot.

3. Tipp

Ízesítetlen jeges tea vagy ásványvíz segítségével igyon legalább 3 liter folyadékot egy nap és aludjon minimum 7 órát. Semmi más nem hidratálja és tartja fiatalon a bőrt, mint a kipihentség és a megfelelő hidratáltság.

4. Tipp

Ne álljon mindennap mérlegre. Teljesen felesleges. Sokkal inkább jelzésértékű az, hogy hogyan állnak a ruhák, mennyire kényelmesek a nadrágok. Ha bevág derékban vagy komolyabban be kell húzni a hasat, akkor érdemes picit odafigyelni.

Jennifer Lopez, színpad, diéta, test

Ne álljon mindennap mérlegre – tanácsolja Jennifer Lopez
Fotó: Miller/Getty Images

5. Tipp

Nassoljon almát! Alacsony kalória-, magas rosttartalom. Tökéletes harapnivaló két étkezés között, bárhová elvihető, magas rosttartalma miatt kellemesen telít. Ráadásul a fogakat is erősíti és serkenti az emésztést.

6. Tipp

Mindennap mozogjon legalább tíz percet. Jennifer Lopez persze ennél azért többet sportol, de ha nyaralni megy, ahol nélkülöznie kell a személyi edzőjét, akkor is ügyel arra, hogy legyen a napjában valamilyen fizikai aktivitás. Ilyen egyebek között a labdajáték vagy a séta a gyerekekkel, ill. egy laza kocogás.

7. Tipp

Fogyasszon el naponta legalább 4-5 adag kis étkezést. Minden étkezés tartalmazzon sovány fehérjét és nyers zöldség-, illetve gyümölcsféléket. J.Lo nagy rajongója a garnélaráknak salátával, de természetesen a sovány csirkehús is éppígy megfelel, sőt még gazdaságosabb is.

8. Tipp

Soha ne feküdjön le váltózuhany nélkül! Bármennyire kényelmes is az ülőfürdő, még annak a végén is szánjon időt has-, fenék- és combtájékon a hideg-meleg váltózuhanyra. Serkenti a vérkeringést, javítja a bőr állagát és segít megelőzni a narancsbőr kialakulását.

9. Tipp

Az almán kívül is mindig tartson magánál valamilyen nassolnivalót. Mogyorót, mazsolát, natúr mandulát. Legyen felkészülten éhes, így elkerülheti a gyorséttermek csábítását.

10. Tipp

Az önbizalom és a kisugárzás belülről fakad! Ha ön gyönyörűnek érzi magát, a környezete is azonosulni fog ezzel. Ne szégyellje, ha nagy a feneke vagy vastag a combja! Viselje büszkén azt is, amit esetleg a gyenge pontjának vagy hiányosságnak vél, és emelje ki azt, amivel elégedett. Nagy a feneke? Sebaj, húzzon csak fel feszes nadrágot, de ezzel együtt emelje ki a dekoltázsát is. Vastag a combja? Húzzon magas sarkút és tegye optikailag vékonyabbá a lábát. Szeresse önmagát és mindig járjon emelt fővel!

Még az edzőterembe is lesifotósok zaklatták Diana hercegnőt

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink