Oldal kiválasztása
Mindig nagy kérdés egy ismert ember esetében, hogy mennyit és mit mutasson meg a követően a közösségi oldalakon. Hiszen gyakorlatilag idegeneket enged be az életébe a posztokkal. Erről is beszélgettünk Kocsis Korinnával.

Kocsis Korinna: „Sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól”

„Minél többet mutatsz meg magadból, a hétköznapjaidból, annál többre vágynak a követőid. Próbálom az arany középutat követni: nem titkolom, hogy párkapcsolatban élek, és gyakran osztok meg fotót például az édesanyámmal közös nyaralásokról, de az otthonomba már nem szívesen engedek be senkit” – mondta el kérdésünkre Kocsis Korinna, a Diéta és Fitnesz decemberi címlaplánya. Hozzátette azt is, hogy alapvetően nem az a fajta nő, aki könnyen megnyílik, de nem volt ez mindig így. „Régebben nyitottabb voltam. Amikor a fővárosba kerültem, barátkoztam szinte mindenkivel, de sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól. Úgy éreztem, nem őszinte a barátságuk, kihasználnak. Sokkal zárkózottabb lettem. Kevés igazán jó barátom van, de azt gondolom, hogy ebben is a minőség számít, nem a mennyiség.”

A Korinnával készült teljes interjút elolvashatjátok a Diéta és Fitnesz decemberi számában! Magazinunkat keressétek az újságosoknál!

diéta és Fitnesz, 2019 december

EMLÉKSZIK MÉG? MAGYAR HÍRESSÉGEK, AKIKNEK NÉHÁNY ÉVE MÉG RÖVID HAJA VOLT

HENRY CAVILL: TÚLSÁGOSAN KÖVÉR LETTEM VOLNA JAMES BONDNAK

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.