Mindig nagy kérdés egy ismert ember esetében, hogy mennyit és mit mutasson meg a követően a közösségi oldalakon. Hiszen gyakorlatilag idegeneket enged be az életébe a posztokkal. Erről is beszélgettünk Kocsis Korinnával.

Kocsis Korinna: „Sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól”

„Minél többet mutatsz meg magadból, a hétköznapjaidból, annál többre vágynak a követőid. Próbálom az arany középutat követni: nem titkolom, hogy párkapcsolatban élek, és gyakran osztok meg fotót például az édesanyámmal közös nyaralásokról, de az otthonomba már nem szívesen engedek be senkit” – mondta el kérdésünkre Kocsis Korinna, a Diéta és Fitnesz decemberi címlaplánya. Hozzátette azt is, hogy alapvetően nem az a fajta nő, aki könnyen megnyílik, de nem volt ez mindig így. „Régebben nyitottabb voltam. Amikor a fővárosba kerültem, barátkoztam szinte mindenkivel, de sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól. Úgy éreztem, nem őszinte a barátságuk, kihasználnak. Sokkal zárkózottabb lettem. Kevés igazán jó barátom van, de azt gondolom, hogy ebben is a minőség számít, nem a mennyiség.”

A Korinnával készült teljes interjút elolvashatjátok a Diéta és Fitnesz decemberi számában! Magazinunkat keressétek az újságosoknál!

diéta és Fitnesz, 2019 december

EMLÉKSZIK MÉG? MAGYAR HÍRESSÉGEK, AKIKNEK NÉHÁNY ÉVE MÉG RÖVID HAJA VOLT

HENRY CAVILL: TÚLSÁGOSAN KÖVÉR LETTEM VOLNA JAMES BONDNAK

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.

Ajánlataink