Mindig nagy kérdés egy ismert ember esetében, hogy mennyit és mit mutasson meg a követően a közösségi oldalakon. Hiszen gyakorlatilag idegeneket enged be az életébe a posztokkal. Erről is beszélgettünk Kocsis Korinnával.

Kocsis Korinna: „Sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól”

„Minél többet mutatsz meg magadból, a hétköznapjaidból, annál többre vágynak a követőid. Próbálom az arany középutat követni: nem titkolom, hogy párkapcsolatban élek, és gyakran osztok meg fotót például az édesanyámmal közös nyaralásokról, de az otthonomba már nem szívesen engedek be senkit” – mondta el kérdésünkre Kocsis Korinna, a Diéta és Fitnesz decemberi címlaplánya. Hozzátette azt is, hogy alapvetően nem az a fajta nő, aki könnyen megnyílik, de nem volt ez mindig így. „Régebben nyitottabb voltam. Amikor a fővárosba kerültem, barátkoztam szinte mindenkivel, de sok csalódás ért, főleg szakmabeli lányoktól. Úgy éreztem, nem őszinte a barátságuk, kihasználnak. Sokkal zárkózottabb lettem. Kevés igazán jó barátom van, de azt gondolom, hogy ebben is a minőség számít, nem a mennyiség.”

A Korinnával készült teljes interjút elolvashatjátok a Diéta és Fitnesz decemberi számában! Magazinunkat keressétek az újságosoknál!

diéta és Fitnesz, 2019 december

EMLÉKSZIK MÉG? MAGYAR HÍRESSÉGEK, AKIKNEK NÉHÁNY ÉVE MÉG RÖVID HAJA VOLT

HENRY CAVILL: TÚLSÁGOSAN KÖVÉR LETTEM VOLNA JAMES BONDNAK

Hozzászólások

Napfény helyett: D-vitaminban gazdag ételek (receptekkel)
Az őszi-téli, kevésbé napsütéses szezonban rendkívül fontos, hogy a szervezetünk megkapja a megfelelő mennyiségű D-vitamint. Ne csak tablettában gondolkodjunk: helyes táplálkozással is sokat tehetünk a D-vitamin-hiány elkerüléséért.
Változik a romantika? – Randevú a 21. században
Az elmúlt években, évtizedekben jelentősen felgyorsult az élet, és ez a párkeresést is megnehezítheti. Vajon mit kell szem előtt tartanunk, hogy a civilizációs tendenciák ellenére is megtaláljuk a társunkat? Tari Annamária pszichoterapeuta írása következik.
Top 5 őszi szépségtipp, hogy ne csak nyáron ragyogj
A hűvösebb, hidegebb időben már nehezebb megőrizni a nyáron „megszerzett” tündöklő külsőt – ha csak nem követünk néhány alapvető bőrápolási tanácsot.
Gyógyító kedvenceink – Így segít az állatasszisztált terápia
A jelenlétük, a látványuk már önmagában kedvező hatással van a kedélyállapotunkra, és a segítségükkel könnyebben átvészelhetjük életünk válságos időszakait. A szakértő elmondja, miként működik az állatasszisztált terápia.
Te is összevissza eszel, ha zsúfolt és nehéz napod van? Szakértőnk tippjei segíthetnek
A pörgős, terhelt, rohanós napokon bizony nehéz odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra – ez pedig pluszkilókat eredményezhet. Ennek elkerüléséhez adunk néhány tanácsot.
Keresztirányú gyakorlatok Béres Alexandrával (videó)
A keresztirányú mozgásmintákat már korán elsajátítjuk a kúszással és a mászással. Ezek a mozdulatok segítik a jobb és a bal agyfélteke összehangolt működését, az idegrendszer megfelelő munkáját!
Megjelent a Diéta és Fitnesz legújabb lapszáma!
Hogyan készülj fel a hidegebb őszi időszakra? Valóban csodaszer a kollagén? Többek között erről is olvashatsz a legfrissebb Diéta és Fitnesz magazinban.
„Borzasztó érzés” – Csalók élnek vissza Makány Márta nevével és fogyásával
A divattervező fantasztikus fogyásának történetét az egész ország megismerhette, de Márta öröme mostanában nem felhőtlen: csalók áldozatává vált.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.