Oldal kiválasztása
Három hölgy, három személyiség. Egy azonban biztos: mindannyian kipróbálták a rövid frizurát, ám idővel hiányolták a változatosságot és a hosszú loknikat. Emlékeznek még ezekre a fotókra?

Emlékszik még? Magyar hírességek, akiknek néhány éve még rövid haja volt

Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandja alatt volt a legrövidebb a haja, még 2014-ben. Ma már talán nem is emlékszünk rá, de ennyire!

Szép álmokat Mindenkinek! GetFitPlus ✌️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. január 24., szombat

Ezeken a régi fotókon egy pillanatra olyan, mintha Tolvai Reni ikertesója lenne.

Mindjárt vége…végre 💔

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2014. december 31., szerda

2015 októberében egyébként ő szerepelt a Diéta és Fitnesz címlapján, itt már picit hosszabb, de még mindig rövid frizurája volt.

Megjelent az októberi diéta&fitnesz, a címlapon velem 🙂

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. szeptember 25., péntek

Azóta eltelt 5 év. Zsófiból feleség és édesanya lett, és már nem a dzsungelből kell kimenteni, hiszen a Reggeli egyik műsorvezetője, valamint az X-Faktor kísérőműsorának házigazdája. a haja ismét hosszú, és mintha sminkben is a lágyabb színeket részesítené előnyben.

Ördög Nóra

2010-et írtunk, amikor Ördög Nóra – akkor még az X-Faktor műsorvezetőjeként – rövid hajjal lépett a színpadra. Nagy változás volt ez, hiszen korábban évekig, hosszú, loknis frizurával láthattuk a különböző műsorokban. Sajnos régi képeket nem találtunk, de az adások meg fellelhetőek a neten. Akkor egy interjúban elmondta, hogy először a férjétől kérdezte meg, tetszene-e neki, ha levágatná a haját, s utána a csatorna áldását is megkapta.

ördög nóra

Fotó: RTL/X-Faktor

 

 

 

 

 

 

 

Ördög Nóri azóta a TV2 műsorvezetője, s első gyermeke, Mici születése után kezdte el újból növeszteni a haját.

Kiss Ramóna

Arra emlékeznek még, hogy 2002-ben Szentmihályi Zsófiként, milyen frizurával költözött be a Mátyás Király térre Kiss Ramóna?

kiss ramóna rövid haj

Fotó: YouTube

 

 

 

 

 

 

Aztán nemcsak színt, de fazont is váltott. Ez a fotó már 2014-ben készült.

Szívünk Napja 2014Holnap várunk mindenkit a Szívünk napja 2014 c. rendezvényre a városligetbe 10h-tól. Ingyenes…

Közzétette: Kiss Ramóna – 2014. szeptember 27., szombat

Jelenleg pedig ő is hosszú hajjal köszönti a nézőket.

Jóóóóóúúúúúú reggelt!😘Gyertek nézzetek Minket❣️@rtlreggeli

Közzétette: Kiss Ramóna – 2019. november 3., vasárnap

VINTAGE FRIZURÁK, AMIKKEL MÁR NEM TALÁLKOZUNK, PEDIG GYÖNYÖRŰEK

A 9 LEGEMLÉKEZETESEBB FRIZURA AZ ELMÚLT 50 ÉVBŐL

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.