Oldal kiválasztása
Három hölgy, három személyiség. Egy azonban biztos: mindannyian kipróbálták a rövid frizurát, ám idővel hiányolták a változatosságot és a hosszú loknikat. Emlékeznek még ezekre a fotókra?

Emlékszik még? Magyar hírességek, akiknek néhány éve még rövid haja volt

Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandja alatt volt a legrövidebb a haja, még 2014-ben. Ma már talán nem is emlékszünk rá, de ennyire!

Szép álmokat Mindenkinek! GetFitPlus ✌️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. január 24., szombat

Ezeken a régi fotókon egy pillanatra olyan, mintha Tolvai Reni ikertesója lenne.

Mindjárt vége…végre 💔

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2014. december 31., szerda

2015 októberében egyébként ő szerepelt a Diéta és Fitnesz címlapján, itt már picit hosszabb, de még mindig rövid frizurája volt.

Megjelent az októberi diéta&fitnesz, a címlapon velem 🙂

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. szeptember 25., péntek

Azóta eltelt 5 év. Zsófiból feleség és édesanya lett, és már nem a dzsungelből kell kimenteni, hiszen a Reggeli egyik műsorvezetője, valamint az X-Faktor kísérőműsorának házigazdája. a haja ismét hosszú, és mintha sminkben is a lágyabb színeket részesítené előnyben.

Ördög Nóra

2010-et írtunk, amikor Ördög Nóra – akkor még az X-Faktor műsorvezetőjeként – rövid hajjal lépett a színpadra. Nagy változás volt ez, hiszen korábban évekig, hosszú, loknis frizurával láthattuk a különböző műsorokban. Sajnos régi képeket nem találtunk, de az adások meg fellelhetőek a neten. Akkor egy interjúban elmondta, hogy először a férjétől kérdezte meg, tetszene-e neki, ha levágatná a haját, s utána a csatorna áldását is megkapta.

ördög nóra

Fotó: RTL/X-Faktor

 

 

 

 

 

 

 

Ördög Nóri azóta a TV2 műsorvezetője, s első gyermeke, Mici születése után kezdte el újból növeszteni a haját.

Kiss Ramóna

Arra emlékeznek még, hogy 2002-ben Szentmihályi Zsófiként, milyen frizurával költözött be a Mátyás Király térre Kiss Ramóna?

kiss ramóna rövid haj

Fotó: YouTube

 

 

 

 

 

 

Aztán nemcsak színt, de fazont is váltott. Ez a fotó már 2014-ben készült.

Szívünk Napja 2014Holnap várunk mindenkit a Szívünk napja 2014 c. rendezvényre a városligetbe 10h-tól. Ingyenes…

Közzétette: Kiss Ramóna – 2014. szeptember 27., szombat

Jelenleg pedig ő is hosszú hajjal köszönti a nézőket.

Jóóóóóúúúúúú reggelt!😘Gyertek nézzetek Minket❣️@rtlreggeli

Közzétette: Kiss Ramóna – 2019. november 3., vasárnap

VINTAGE FRIZURÁK, AMIKKEL MÁR NEM TALÁLKOZUNK, PEDIG GYÖNYÖRŰEK

A 9 LEGEMLÉKEZETESEBB FRIZURA AZ ELMÚLT 50 ÉVBŐL

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.