Mutatjuk a legfontosabbakat!

Koreai ápolás – 10 egyszerű lépés a gyönyörű bőrért

1. Egzotikus összetevők

A koreai kozmetikumok egyik ütőkártyája a komponensek különlegessége. A nem mindennapi esszenciákat tartalmazó készítmények nem véletlenül teljesítenek az élen, már ami a páratlan gondoskodást illeti. Például ebben a boltban a kínálatot kizárólag olyan termékek alkotják, amik ezzel a fajta egzotikummal büszkélkednek. A bőr szinte ki van éhezve az ápolásra, s ezek az összetevők kivétel nélkül ezt támogatják, nem is akármilyen eredményességgel. A titok az évezredes hagyományokban, és a természet erejében rejlik. Ami egyébként nem pusztán rövid távú sikert garantál, hanem hosszú távú elégedettséget is. A koreai kozmetikumok évek folyamatos használata mellett sem kezdik ki a bőrt, épp ellenkezőleg. Tápláló tulajdonságaik mit sem változnak az idő előre haladtával.

2. Réteges bőrápolás

A koreai bőrápolási rutin szerves részét képezi a több lépcsős bőrápolás. Ez azt jelenti, hogy a készítmények egymás hatását fokozzák, erősítik. Természetesen ettől még egy hidratáló krém önmagában is pazarul teljesíti a feladatát. De az elvitathatatlan tény, hogy a hatékonyság egy vadonatúj dimenziója ismerhető meg akkor, ha ez az egymásra épülő rendszer adott.

3. Arctisztítás mindenekfelett

A koreai kozmetikumok egyik legfőbb célja az arcbőr maradéktalan megtisztítása. Amíg ez nem történik meg, addig a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek nem képesek felszívódni. Amíg a pórusok tömítettek, amíg a salakanyagok ürülése nem megfelelő, addig hiába kerül fel számtalan tápláló réteg, a hasznosulás a nullával egyenlő. Az olaj tartalmú sminklemosók például nagyszerű alternatívák, lévén az olaj a bőr mély rétegeibe is képes bejutni. Ezután következhetnek a folyadék, vagy hab állagú termékek, amiknek a segítségével a tisztává varázslás maximális hatékonysággal megvalósítható. Ezen a ponton is megfigyelhető a jellegzetes lépcsőzetesség.

4. Lényeges a bőr pH-értékének helyreállítása!

Az egyensúlyi érték elérése, vagyis a savas-lúgos kémhatás kiegyensúlyozása tonikkal könnyedén megoldható. A koreai típus nem szárítja a bőrt, hanem konkrétan ápolja, táplálja.

5. Kezdődhet a fiatalodás?

Ha már minden szennyeződéstől megtisztult az arcbőr, és a tonik támogatásával a pH-érték is optimális, akkor következhet a specifikusan a sejtek megújulásáért felelősséget vállaló esszencia alkalmazása, ami könnyen felszívódik.

6. Jöhetnek az egyedi igények!

A szérumok, ampullák bevetése már specifikus lépés, mert ezen a ponton kerülnek képbe azok az egyedi elvárások, esetleges bőrproblémák, amik orvoslásra szorulnak. A termékek közbenjárásával pontosan olyan gondoskodás adható a bőrnek, ami személyesen a leginkább megfelelő.

7. A szem környéke külön lapra tartozik

A szemkörnyéki bőr extra vékony, többek között ezért is célszerű vele külön foglalkozni.

8. A hidratálásból sohasem elég!

A hidratáló krém sűrű állagú, melynek az elsődleges szerepe a bőr táplálása, hidratálása, valamint a nedvességtartalom megőrzése.

9. Jó éjszakát, de hogyan?

A bőrápolás éjjel is folytatódhat tovább a különböző hidratáló jellegű arcmaszkok bevetésével.

10. Éljen a fényvédelem!

Végül, de nem utolsó sorban a fénnyel szembeni védelem bebiztosítása a bőr ruganyossága, ránctalansága érdekében nem nélkülözhető.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

 Fogyás három fázisban: diétázz dinnyével
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatunk!
Miért tökéletes a cukkini egy diétához?
10 óriási változás, ha rendszeresen úszol
Kiváló módja annak, hogy tegyünk az egészségünkért: egy óra úszás majdnem annyi kalóriát éget el, mint a futás, anélkül hogy bármilyen negatív hatással lenne a csontokra és az ízületekre.
15 kilót fogyott Brigi, mert rájött, hol nem szabad hibázni
Molnár Brigitta táncosnak készült, de egy sérülés miatt meghiúsult az álma. Miután abbahagyta a sportot, három hónap alatt 15 kilót hízott. Többek között a saját diétázós csalódásai miatt kezdett el táplálkozási tanácsadással foglalkozni.
A legjobb trükkök, hogy ráncmentes maradjon az arc
A szarkalábak, ráncok az öregedés természetes velejárói, hiszen a bőr a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, kollagéntermelése csökken. Néhány tipp, amelyek segítségével késleltethető a ráncok megjelenése.
10 perces diétás barackleves - ennél jobb a melegben nem kell!
A nyár legízletesebb gyógyító gyümölcse a barack. Ez a rostokban gazdag, lédús csemege tisztítja és méregteleníti az egész testet és rengeteg variációban elkészíthető. Most egy levest készítettünk belőle.
Fogyás 3 fázisban: így használd a dinnyediétát
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatsz!
Így ismerheted fel, ha kapcsolatfüggő vagy
Egy új szerelem mindenkinek felborítja a napi rutinját. Nincs abban semmi rossz, ha rajongásig szereted a párodat, és igyekszel minél többet vele lenni. Mégis van egy határ, amin nem érdemes átlépni.

Ajánlataink