A világ egyik leghíresebb játékszerének gyártója a testi-lelki feltöltődés fontosságára szeretné felhívni a gyerekek figyelmét a legfrissebb kollekcióval.

Már Barbie baba is meditál és jógázik

Barbie baba általában reagál a nagyvilágban történő eseményekre, trendekre, az elmúlt években találkozhattunk már többek között telt babával, „gender semleges” babával és még sorolhatnánk. A rohanó, zűrös 21. században még a korábbiaknál is nagyobb hangsúly kerül a testi-lelki harmónia elérésére, így kicsit sem meglepő, hogy megérkeztek az énidős Barbie-k!

A Mattel új kollekciójának darabjainál az énidő és a rekreáció a jelszó: játékos formában, jógával, meditációval vagy épp habfürdőzéssel szeretnék hangsúlyozni az önmagunkra fordított, minőségi idő fontosságát.

meditáló Barbie

Énidős Barbie® meditál
Fotó: PR

Közös meditáció Barbie-val

Elmondásuk szerint a gyűjtemény interaktív babáival a gyerekek játék közben, kreativitásukat kibontakoztatva fedezhetik fel a testi-lelki egyensúly fenntartását segítő praktikákat, mint például a sport, a jóga, a meditáció. És ha ez még nem lenne elég, a játékgyártó a különleges sorozathoz kapcsolódóan együttműködik a Headspace mobilapplikációval, és meditációs gyakorlatokat is kínál kimondottan a 6-8 éves korosztálynak. Ezeket a gyakorlatokat Barbie baba is bemutatja… a saját vlogján!

Girl Power! Sportos Barbie® (az ott egy játék fehérjeszelet?)
Fotó: PR

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.
Fitness lady lett a nagymama, Gabi 50 évesen kezdett versenyezni
Sokan alig akarják elhinni, hogy Koltai Gabriella túl van a hatodik X-en. Az pedig még meglepőbb, hogy csak 40 éves kora után kezdett el edzőterembe.

Ajánlataink