A világ egyik leghíresebb játékszerének gyártója a testi-lelki feltöltődés fontosságára szeretné felhívni a gyerekek figyelmét a legfrissebb kollekcióval.

Már Barbie baba is meditál és jógázik

Barbie baba általában reagál a nagyvilágban történő eseményekre, trendekre, az elmúlt években találkozhattunk már többek között telt babával, „gender semleges” babával és még sorolhatnánk. A rohanó, zűrös 21. században még a korábbiaknál is nagyobb hangsúly kerül a testi-lelki harmónia elérésére, így kicsit sem meglepő, hogy megérkeztek az énidős Barbie-k!

A Mattel új kollekciójának darabjainál az énidő és a rekreáció a jelszó: játékos formában, jógával, meditációval vagy épp habfürdőzéssel szeretnék hangsúlyozni az önmagunkra fordított, minőségi idő fontosságát.

meditáló Barbie

Énidős Barbie® meditál
Fotó: PR

Közös meditáció Barbie-val

Elmondásuk szerint a gyűjtemény interaktív babáival a gyerekek játék közben, kreativitásukat kibontakoztatva fedezhetik fel a testi-lelki egyensúly fenntartását segítő praktikákat, mint például a sport, a jóga, a meditáció. És ha ez még nem lenne elég, a játékgyártó a különleges sorozathoz kapcsolódóan együttműködik a Headspace mobilapplikációval, és meditációs gyakorlatokat is kínál kimondottan a 6-8 éves korosztálynak. Ezeket a gyakorlatokat Barbie baba is bemutatja… a saját vlogján!

Girl Power! Sportos Barbie® (az ott egy játék fehérjeszelet?)
Fotó: PR

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Állandóan fáradt, és nem tudja, miért? Talán ez az oka!
Ha gyakran küzd kínzó fáradtsággal, és folyton kimerültnek érzi magát, akkor előfordulhat, hogy a mellékvese okozza a problémát. De ne aggódjon, mutatjuk a megoldást!
Zabpelyhes brokkolifasírt – alakkímélő finomság ebédre, vacsorára
Nagyon egészséges és rendkívül egyszerűen elkészíthető fogás a ropogós brokkolifasírt! Kovács Judit dietetikus, szakács és Ujvári Szilvia cukrász receptje következik.
Málnás brownie – A nap kedvenc egészséges desszertje
A brownie finom, a málna csodás, ha a kettőt összepárosítjuk, abból valami igazán fenséges édesség születhet.
Fájdalom sport közben – Ekkor kell orvoshoz fordulni!
A sport, az edzések, a versenyek óhatatlanul fájdalommal járnak – de különbséget kell tenni a „jó” és a „rossz” fájdalom között!
Házi granola kókusszal – A nap kedvenc egészséges desszertje
Érdemes a bolti, gyakran agyoncukrozott változat helyett otthon elkészíteni a granolát: tápláló, egészséges és nagyon finom reggeli!
„Fogyni akarok, de mikor csökkentem az ételadagokat, szédülni kezdek...”
Sok esetben azért nem tart ki a fogyni vágyó az új étrendje mellett, mert a drasztikus kalóriamegvonás miatt rossz lesz a közérzete. Kovács Judit dietetikus tanácsai segíthetnek elkerülni a problémát.
Színterápia: Hogy működik, miben segít?
Már az ókorban is hittek a színek és fények gyógyító erejében. A színterápiát napjainkban a modern orvostudomány is egyre többet használja!
Fahéjas csiga – A nap kedvenc egészséges desszertje
Hogyan készül az egészséges fahéjas csiga? A megoldás: kevesebb cukor, nulla vaj vagy margarin, lecserélt fehér liszt – és egy titkos hozzávaló.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.