Oldal kiválasztása
Azték hagyományokat idéző, népviseletben öltözött Barbie lesz az ősz sztárja!

Piacra dobták az eddigi leglátványosabb Barbie babát

Csütörtöktől kapható (egyelőre csak Dél-Amerikában, valamint Észak-Amerikában) a mexikói Halottak napja alkalmából piacra dobott új Barbie baba. A Mattel által kiadott fotókon látható, hogy az új Barbie hosszú fekete ruhát visel, trombita alakú alsó résszel, színes virágmintákkal, koponya, valamint pillangó díszítéssel. Színes fekete haját, türkzí kék csíkokkal látták el a babának, és tradicionális arcfestést kapott a játék. Az új Barbie babákat 75 dollárért árusítják majd.

Elsőre talán furcsának tűnhet a baba, de ez csak azért lehet, mert keveset tudunk erről az ünnepről. Mexikóban november első két napján tartják a Halottak napját. Ilyenkor a családok és a közintézmények is oltárokat állítanak halottaiknak, sokan a temetőben éjszakáznak, halottjuk kedvenc ételeit eszik és dalait énekelik. Az azték kultúrában a koponyák nem csak a halált, de az újjászületést is szimbolizálták, éppen ezért nem egyfajta szomorú esemény nálunkak a Halottak napja, sokkal inkább egy viccelődő fieszta.

2017-ben írtunk arról, hogy történelmi fordulat állt be a játékpiacon: Barbie felszedett tíz kilót. Szélesebb lett a csípője, megvastagodott a dereka, domborodik a feneke és kerek a vádlija. Ez maga a csoda. Felülkerekedtünk az évtizedes harcban. Barbie lett olyan, mint mi. És nem fordítva.

Mit sportoljon a gyerek? Olimpikonok segítenek dönteni!

 

Hozzászólások

Minek köszönhette gyönyörű alakját Grace Kelly?
Szakértők szerint szigorú, de nagyon egészséges étrendet követett Grace Kelly, aki valóságos megszállottja volt a kézápolásnak is.
40 tényleg hasznos trükk, amit minden sportolónak látnia kell
Érdemes megnézni őket, mert biztos talál köztük olyan trükköt, ami önnek is hasznos lesz.
Karácsonyig leadna pár kilót? Segítünk elérni a célját!
A karácsony sok családban a hatalmas evésekről, mesés ünnepi menükről szól. Miért akarunk hát éppen akkorra lefogyni?
A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást
Nikkel allergia! Jobb, ha nem csak az ékszerekre figyel!
Nikkel főként egyes ékszerekben, bizsukban található, ám Dr. Moric Krisztina allergológustól megtudtuk, hogy  bizonyos ételek is nagyobb mennyiségben tartalmazhatják. Fontos ismerni, hogy melyek ezek az élelmiszerek, mivel fogyasztásuk akkor is tüneteket okozhat, ha bőrünk nem érintkezik nikkel tartalmú tárggyal.
S. O. S. - Azonnali életmódváltás, hogy visszanyerje egészségét!
Ha az orvosa azonnali életmódváltást javasolt, akkor nincs idő várakozni! Az alábbi hat pontot vegye komolyan, és változtasson az életén! Tegye meg az egészsége érdekében!
Madaras Norbert: „Az a lényeg, hogy a nő magának akarjon megfelelni”
Te is ismersz olyan nőt, akit valósággal felőröl az állandó megfelelési kényszer? Esetleg egy vagy közülük? Pedig a férfiak szerint egy nő nem is tehetne rosszabbat magával, minthogy folyamatos külső elvárásoknak akar megfelelni.
Megnyílt az első "csendes" fodrászat
Önt is idegesíti, ha valaki folyamatosan beszél a fodrásznál? Jobban szeretné, ha csendben készülne el a frizurája?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.