Csajok
PR cikk
Soha nem késő megújulni. A cél nemes és egyértelmű: az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. az Újra! magazinnal is szeretné népszerűsíteni és elősegíteni a meglévő értékek megőrzését, teret biztosítani mindazoknak, akik a munkájuk során nemcsak maradandó nyomot hagynak maguk után, hanem környezettudatosak is, és inspirálóan hatnak azokra, akik már ismerik a folyamatos megújulás érzését, akik most ízlelgetik vagy még nem is kóstolták.
PR cikk
Az általános iskola végéhez közeledve a fiatalok sorsfordító és bonyolult kérdéssel szembesülnek. Hogyan tovább? A létfontosságú döntést a gyerekek és a szülők együtt is nehézkesen hozzák meg. Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. korszerű és praktikus összefoglalója azonban lehetővé teszi, hogy a pálya-és szakmaválasztás ne holmi szerencsejáték, hanem tudatos tervezés eredménye legyen.
Nem tudjuk megunni a csirkehúst: egyik kedvenc egészséges alapanyagunk, sokféleképpen elkészíthető, csak egy kis kreativitás kell ahhoz, hogy finom, tápláló és diétába is könnyen illeszthető vacsorákat készítsünk belőle – mindössze 10-20 perc alatt.
A titok a téli fűszerekben rejlik, melyek még képesek akár meg is fiatalítani a testet.
A fogamzásgátlás minden párt érint, akik nem szeretnének gyereket a közeljövőben. Keressük a legjobb megoldást, ami biztonságos, és igazán illik hozzád.
Ha nincs kedved órákig a konyhában bíbelődni, próbáld ki ezt a receptet.
Ez az egyszerű zöldség az indiánok kedvelt eledele volt. Jótékony élettani hatását hosszan sorolhatjuk: megfázásos betegségek hatékony ellenszere, erősíti az immunrendszert. Sósan és édesen is isteni.
A szervezet feltöltődik vitaminokkal, tápanyagokkal, méghozzá úgy, hogy közben fogyhatunk is.
A savanyú káposzta és az abból készült ételek elképesztően jó hatással vannak a szervezetünkre, ezért jó lenne, ha nemcsak az ünnepi asztalon találkoznánk vele, hanem az év többi napján is.
A nassolás mindig veszélyes terep. Szerencsére léteznek olyan nasik, amelyek szinte azonnal elejét veszik az egészségtelen vágyakozásnak. Íme egy remek ötlet, amit a táplálkozástudomány szakértői ajánlanak!