Szinte berobbant a strandszezon, így ideje megtalálni a tökéletes fürdőruhát. A hozzánk passzoló stílus mellett az is számít, hogy magabiztosnak érezzük benne magunkat.

Segítünk bikinit választani! Ezek az idei nyár legszebb darabjai

A cél: dúsabb keblek

Kihívóbb dekoltázst szeretnénk? A mellrésznél futó fodros rátétek optikailag nagyobbnak mutatják a kebleket, ahogy a feltűnő mintákkal, szivacsos felsőkkel is elérjük a vágyott célt.

Íme a Fanny magazin legjobb tippjei: Az elől húzott megoldások is segítenek elérni a push-up hatást.

Mintás egyrészes F&F, 9990 Ft

A cél: csinos dekoltázs

Akadnak, akiknek nem a kis mell okoz gondot, hanem pont az ellenkezője: arra vágynak, hogy ne legyen túl merész a dekoltázsuk. Válasszunk erős tartású, merevítős felsőket és szélesebb pántokat.

Fanny-tipp: A kisebb, nonfiguratív vagy az állatminták és jól elterelik a figyelmet.

Zöld felső C&A, 7995 Ft Zöld alsó C&A, 5995 Ft

A cél: elegancia mesterfokon

Szeretnénk úgy érezni magunkat a parton, mintha éppen a Riviérán sütkéreznénk? Válasszunk fényes textúrákat, különleges díszítéseket, amelyektől sikkesebb lesz az összhatás.

Fanny-tipp: Az asszimetrikus fazonok szintén elegánsabbnak mutatják a viselőjüket.

Alakformáló Women’Secret, 16 495 Ft

A cél: hosszú combok

Ki ne akarná, hogy hosszabbnak tűnjenek a lábai, karcsúbbnak a combja? Még mindig népszerűek a magas combkivágású fazonok, és a hosszanti csíkok, amelyek nyújtják az alakot.

Fanny-tipp: A pánt nélkül9 megoldások optikailag a lábak felé terelik a tekintetet.

Nyakbakötős H&M, 9995 Ft

A cél: lapos has

A legtöbben azzal küzdünk, hogy zavarnak minket az úszógumik. Viszont ezt a kritikus részt jól elrejtik a magasított derekú alsók, vagy az olyan egyrészesek, amik a hasrésznél vannak csak összekötve.

Fanny-tipp: Az alsókon lévő megkötős díszítések vagy ráncolások szépen elrejtik a pocakot.

Mintás felső C&A, 7995 Ft Mintás, megkötős alsó C&A, 5995 Ft

A cél: karcsú derék

Ha kicsit fiúsabb az alkatunk, és nőiesebb megjelenésre vágyunk, első sorban az a feladat, hogy a derekunk karcsúbbnak tűnjön. Kivágott oldalrészekkel vagy húzásokkal nem lehetetlen!

Fanny-tipp: Az öves megoldások idén is nagyon népszerűek.

Állatmintás C&A, 13 995 Ft

A cél: szexisség a köbön

Ha kellően bátrak vagyunk, mutassuk meg az idomainkat! Egy merészen kivágott vagy éppen egy megkötős fazon tökéletes választás.

Fanny-tipp: Ne féljünk a kicsit extrémebb daraboktól sem!

Megkötős Mango, 16 995 Ft

A cél: maximális kényelem

Egy percig sem akarunk azon stresszelni, hogy elmozdul-e a bikinifelsőnk, a gyerekek után szaladgálunk a strandon vagy éppen labdázunk a vízben? Keressük a sportos fazonokat!

Fanny-tipp: Egy rövidebb sort tökéletes például a vízicsúszdázáshoz.

Neccbetétes New Yorker, 10 490 Ft

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink