Ugyan a vibráló nyári sminkeknek ideje búcsút inteni, de azért még a komorabb festékek szezonja sem jött el. Mutatjuk, mik a legdivatosabb makeupok ebben az átmeneti időszakban!

Sminkelj velünk ősszel is, mutatjuk a trendeket!

Natúr hatás

A természetes külső továbbra is az egyik vezető trend, amikor úgy festjük ki magunkat, hogy az láthatatlan marad, és úgy tűnik, mintha nem is viselnénk sminket.

1. lépés: ennél a sminknél elég, ha csak egy színezett hidratálót vagy leheletnyi BB vagy CC krémet használunk, esetleg olyan alapozót, amely nagyon természetes hatást ad, csupán finoman fed és egységesíti a bőrt.

2. lépés: olyan spirált válasszunk, ami hosszabbítja a pillákat és finom volument ad, mert ez is fokozza a natúr hatást.

3. lépés: érdemes kicsit hangsúlyosabbá tenni a szemöldököt, mert szép keretet ad az arcnak és frissebbé teszi a megjelenést.

4. lépés: a pirosító az arc almácskáira kerüljön, mert ettől lesz üdébb a hatás.

5. lépés: az ajkakra csupán egy sima ajakápoló vagy egy színezett balzsam kerüljön, ami kis élénkséget ad.

tipp: Ha krémes pirosítót használunk, akkor természetesebb lesz a végeredmény.

Kék káprázat

A kék szemsmink tavaly már berobbant a kedvencek közé, és most újult erővel tér vissza. Válasszunk olyan izgalmas árnyalatokat, mint a farmer, indigó vagy a szilvakék.

1. lépés: fedjük el az apróbb hibákat, és tegyük egységessé az arcot egy bőrtökéletesítő alapozóval.

2. lépés: itt az ideje, hogy elsajátítsuk a szempilla göndörítő használatát, ami nem is olyan nagy ördöngösség, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Drámaibbá teszi a pillákat, és a spirál i jobban mutat.

3. lépés: a spirált kizárólag a göndörítés után vessük be, és használjunk volument adó verziót, amitől még dúsabbnak tűnnek a pillák.

4. lépés: találjuk meg a hozzánk legjobban passzoló árnyalatot, hiszen más illik egy kék vagy akár egy barna szemszínhez.

5. lépés: a szánkra visszafogott tónust használjunk, például a barnás, enyhén rózsaszínes árnyalatok tökéletesek.

tipp: Választhatunk szemhéjpúdert, és akár többféle színt is mixelhetünk, de egy tussal még elegánsabb lesz a hatás.

Üde színfolt

Még nem jött el az ideje a drámai bordó és tűzvörös rúzsoknak. Maradhatunk a nyarat idéző élénkebb, vidámabb árnyalatoknál, amelyek egy csapásra felélénkítik a külsőnket.

1. lépés: ahhoz, hogy a vibráló árnyalatú rúzs megfelelően érvényesüljön, használjunk kicsit erősebb fedésű alapozót, ami hosszan tart.

2. lépés: a rúzst akár az ujjbegyünk segítségével is az ajkainkra ütögethetjük, ha nem szeretnénk túl erőteljes végeredményt.

3. lépés: egyre kedveltebb, hogy a rúzst pírként is használjunk, amihez szintén jó módszer, ha csak az ujjbegyünkkel dolgozzuk el finoman a bőrünkön.

4. lépés: a szemhéjunkra keressünk az ajakfestéshez illő, üdébb árnyalatot, például könnyed rózsaszíneket, bézseket.

tipp: sminkelés előtt radírozzuk le az ajkainkat, így biztosan puha lesz, és szebben mutat rajta a rúzs is.

Lemenő nap fényei

Hagyjuk, hogy megihlessen minket az indiánnyár, hiszen ilyenkor egészen megkapóak a fények. Vagyis érdemes még némi csillogást a sminkbe csempészni, ami az elmúlt hónapokat juttatja eszünkbe.

1. lépés: kezdjünk egy ragyogást adó sminkalappal vagy akár egyből egy ilyen alapozóval, hiszen ettől máris tündöklőbb lesz az arcunk.

2. lépés: egy dúsító spirál segítségével kiemelhetjük a tekintetünket.

3. lépés: az aranyló, enyhén csillogó festékeket nagyon jól tudjuk kombinálni a földes, matt árnyalatokkal.

4. lépés: Ne feledkezzünk meg a highlighterről, amivel kiemelhetjük az arccsontot, de akár a szemöldökcsontra, az orr vonalára vagy akár az ajkak felső ívére is mehet belőle egy kevés.

tipp: Koronázzuk meg a sminket efy extrán csillogó, üveghatású szájfénnyel.

Ezek is érdekelhetnek:

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink