Ezen a hétvégén is kedvünkre válogathatunk a sportosabb programok közül.

Sportprogramok június utolsó hétvégéjére mindenkinek!

Pocakos Triatlon Gyulán

2019. június 29-én Gyulán, a Kempf-tónál ismét megrendezik a Pocakos Triatlon, melynek célja, hogy megmozgassák a különböző generációkat, különösen a 30-60 év közötti korosztály kevesebbet sportoló tagjait. Az indulóknak nem az idővel és nem is egymással, hanem csakis önmagukkal kell megküzdeniük.

Családi Sportnap és Egészségnap

Június 29-én Családi Sport és Egészségnap lesz Mogyoródon. Egy igazán mozgalmas, zenés, sportos rendezvényre hívják az érdeklődőket. Ráadásul egészségügyi szakemberek tartanak tanácsadást, amit érdemes felkeresni a futóverseny és a tánc oktatás között.

Szent Iván Éj Balatonakalin

Egész napos program a nyár nyitányán Balatonakalin június 29-én! A program része lesz az `első hajó` fogadása a Kikötőben. Valamint a korábbi rossz időjárás miatt elmaradt programok is pótlásra kerülnek! Tűzkerékkel, koncertekkel és kiállításokkal várják a Balaton szerelmeseit.

+1

Jövő héten indul a Balaton Sound, ahol minden eddiginél impozánsabb lineuppal fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata. A fesztivál ideje alatt minden nap erősen limitált Boat Party-kon szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található programdömpingnél is többre vágynak. K A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel is várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul. A fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat.

– 500 kalória naponta

Megjelent a Diéta és Fitnesz júliusi száma!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink