Oldal kiválasztása
Nem volt boldog, és annyira naiv sem volt, amilyennek szerették volna beállítani. Marilyn Monroe teste megőrjítette a férfiakat, ő pedig mindent megtett azért, hogy alakját ne kritizálják.

Marilyn Monroe diétája ma is divatos lenne, de vajon egészséges?

Marilyn Monroe reggelire meleg tejet ivott, ez eddig nem hangzik rosszul, de ha azt mondjuk, hogy belekevert 1-2 nyers tojást is, akkor már nem annyira vonzó a történet.Egy 1952-es újságcikkben, még egy kétoldalas fotót is közöltek a színésznőről, ahogyan az ágyában kevergeti a tojásos tejet, miközben az interjúban arról beszél, hogy szerinte egyetlen orvos sem javasolhatna egészségesebb reggelit, és tízórait számára. Míg a reggelit méltatlanul kevés szénhidráttal és kalóriával indította, addig a vacsorája és az ebédje igazi fehérjebomba volt.. Szívesen evett közepesen átsült steaket és répát. Kedvelte a bárányból, valamint bármilyen májból készült húsételeket.

Alapvetően a a szénhidrát szegény, fehérjében gazdag diétában hitt, de voltak bűnös pillanatok az életében. Gyakran nem tudott ellenállni az esti kísértésnek, ilyenkor sok-sok fagyit kért a bejárónőjétől, amit mogyoróvajjal, vagy csokiöntettel locsolt meg. Ám nemcsak az édesség, de az alkohol is gondot okozott számára. Nem tudott lemondani a pezsgőről, ahogyan a cukros koktélokról sem.

Marilyn Monroe, diéta, életmód

Sok fehérje, kevés szénhidrát, de azért a nasiról nem mondott le Marilyn Monroe
Fotó: M. Garrett/Murray Garrett/Getty Images

Azzal nem tudunk vitatkozni, hogy a kevesebb szénhidrát, több fehérje alapvetően jó megoldás diétára, azonban a napi 10 perc torna, kicsit kevésnek, és felszínesnek tűnik. Márpedig Monroe azt állította, hogy a karcsúság titka a napi 10 perc torna, amit ébredés után, a szobájában le is tudott. Kar, mell és hátgyakorlatokat végzett 2×5 kiló kézi súlyzókkal, emellett pedig saját testsúlyos fenékformáló gyakorlatokat végzett zenére.

Tudta?

Napközben kapkodta a vitaminokat, ezeknek már szinte a megszállottja volt.

Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi

Túl a hatvanon is ragyog a strandoló Melanie Griffith

 

 

Hozzászólások

Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
A dietetikus válaszol: minden, amit a purin diétáról tudni kell!
Kiknek javasolt a purin diéta? Mit kockáztatunk vele, ha olyan ételeket eszünk, amelyek kifejezetten tiltottak? A dietetikus válaszol!
A legjobb téli reggelik - receptek
Hétvégén, ha több időnk van, szívesen ülünk közösen az asztalhoz párunkkal, családunkkal, hogy elköltsünk egy kiadós, kellemes reggelit. Mivel hideg időben jobban igényli a szervezet a tápláló ételeket, az intenzívebb ízeket, esetleg a meleg ételeket, érdemes lenne a hétköznapokban is egy kicsit korábban kelni és időt hagyni egy vitaminban és tápanyagban gazdag, egészséges, ízletes téli reggelire.
240 kilóról fogyott le látványosan a sorozatszínész
240 kiló volt Ethan Suplee, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Alig lehet felismerni!
Hozd formába magad! Kar-, és vállformáló gyakorlatsor - lépésről lépésre
Hozd magad formába! Formáld, erősítsd a karod és a vállad a következő gyakorlatsorral, amit edzőnk állított össze!
Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Miért fáj a derekunk, ha köhögünk?
A köhögés néhány embernél felerősíti az egyébként is jelen lévő derékfájdalmat, másoknál csupán köhögéskor jelentkezik a kínzó érzés. De van e összefüggés a köhögés és a derékfájdalom között? A szakorvos válaszol! 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.