Azok számára, akik sportos életmódot folytatnak, vagy éppen most tervezik, hogy mindennapjaik részévé teszik a mozgást, könnyen találhatsz jó ajándékot. Íme, néhány ötlet, amivel biztosan sikert aratsz!

7 sportos ajándékötlet, amivel nem nyúlhatsz mellé

1. Sporttáska, futóhátizsák, cipőzsák

Ha az ember lánya rendszeresen jár edzeni, akkor fontos szerep jut a sporttáskának, ezért jó, ha van egy szép és praktikus darab. A legjobb a többrekeszes, amelybe külön lehet pakolni a tiszta ruhákat, a szennyest, a cipőt és a termoszt. Futóknak hasonlóan praktikus sportos ajándékötlet a futóhátizsák, amelyben nemcsak a folyadékot viheti magával, de kényelmesen elfér a telefon, a kulcs, akár egy váltófelső vagy -zokni, az energiaszelet, a nedves törlőkendő stb..

Ha csak kisebb ajándékot szeretne venni, vagy nem vagy biztos az illető ízlésében, szuper meglepetés egy cipőzsák, amelybe a váltócipő rakható, hiszen így sokkal higiénikusabban tartható. Ebből is rengeteg színű és mintájú változat kapható.

 

2. Kütyük

Életmódváltóknak remek szolgálatot tesz egy aktivitásmérő csuklópánt, amely számolja a napi megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat. Ez segíthet az ideális energiabevitel betartásában. Eggyel komolyabb szerkezet a pulzusmérő óra, amely leginkább aerob és kardio jellegű mozgásfajták végzésekor hasznos. Ez nemcsak a pontos kalóriaégetést mutatja meg, hanem személyre szabottan, pulzuszónákra osztott edzést is lehet a segítségével végezni. Egyszerű súlyzós edzésnél is hasznos lehet, például nyomon követhető általa, hogy mennyi pihenőidőre van szükség az egyes szériák között. Hasznos ajándék bármilyen sporthoz a vezeték nélküli fülhallgató, ami sokkal praktikusabb testmozgáshoz, mint a zsinóros verzió.

 

3. Mini piperecsomag

Aki jár sportolni, általában egy komplett fürdőszobányi piperét hordoz magával. Remek sportos ajándékötlet egy neszesszer tele mindenféle piperével utazós, azaz mini kiszerelésben: sampon, tusfürdő, testápoló, dezodor, parfüm, sminkcuccok. És persze jöhet egy kompakt kis fésű meg hajgumik – mert azok úgyis mindig elvesznek.

 

4. Thermokulacs

Ha a megajándékozandó személy télen is rendszeresen túrázik, fut, kerékpározik, nagyszerű ötlet lehet egy thermo (hőtartó) kulacs. Az egyszerű kulacsokban hamar kihűl a folyadék. Nulla fok alatti hőmérsékletben kerékpározva pedig a hideg és nagy menetszél miatt könnyen meg is fagy.

 

5. Fejlámpa, láthatósági mellény

Esti túrához, futáshoz nélkülözhetetlen egy jó fejlámpa, amelynek erős az aksija, nagy a fényereje, jól állítható a fejpántja, kényelmes és nem túl nehéz. Nemcsak látni, de láttatni is kell magát a sportolónak, már szürkületben is. Ugyanilyen hasznos sportos ajándékötlet lehet a láthatósági mellény is, bringásoknak, futóknak egyaránt!

 

6. Ugrókötél, hulahoppkarika

Sporteszközként felhasználva reneszánszukat élik most a gyerekkort idéző, retró játékok. Bemelegítéshez vagy kardioedzéshez kiváló – akár otthonra is – az ugrókötél, valamint a hulahoppkarika. Ugrókötélből már digitális kijelzős, ugrásszámláló változat is létezik.

 

7. Masszázskészülék

Intenzív testmozgás után mindenki megérdemli a kényeztető pihenést. A fáradt izmoknak kellemes egy jó kis otthoni masszázs. Számos egyedül is könnyen használható készülék van forgalomban. Mozgás mellé (nem helyett!) ideális kiegészítés a masszázs, amely felgyorsíthatja a kívánt eredmények elérését.

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink