Oldal kiválasztása
Naomi Watts nem csinál gondot a korából. Az ötvenéves színésznő az amerikai Shape magazinnak adott interjúban elmondta, bizony már érzi a testén a korral járó változásokat, és ezért az edzését is átalakította

Az 50 éves Naomi Watts súlyzós edzésekkel formálja testét

. „Sokkal keményebben kell dolgoznom azért, hogy megtartsam az eddig kidolgozott izmaimat. Meg kellett emelnem a súlyzós edzések számát, valamit a dupla akkora súlyokat használok, mint tíz évvel ezelőtt. Alapvetően szeretek edzeni, de már nem megyek le hajnal négykor edzeni. A súlyzós edzések mellett szeretek jógázni, és a pilates gyakorlatokat is”- ecsetelte Watts.

A kétgyermekes anyuka személyi edző segítségét is kérte. „Számomra nem elég hatékony az edzés, ha nem instruálnak. Fontos, hogy mondják, mit rontok el, de sokszor azt is felejtem, hogy milyen saját testsúlyos gyakorlatokat tudok végezni, így edző nélkül fele ennyire lenne hatásos a testmozgás.” Naomi Watts azt mondja szereti anyja, régi receptjeit használni, és otthon főzni. Házi kenyeret süt a családjának, és sok vegetáriánus ételeket készít. Szigorú diétát azonban nem tart, mivel ilyenkor hamar lázadni és csalni kezd. Jobban hisz a mindig kiegyensúlyozott, egészséges, tartható étrendben, mint a rövidebb, de szigorú diétákban.

Izomépítés lépcsőfokai

A tömegelés lényege, hogy meglegyen a kellő izomtömeg, amit a szálkásítás során láttatni tudunk, enélkül csak vékony alkatot tudnánk elérni. A szálkásítás lényege, hogy szép, definiált, izmos testalkatot érjünk el minimális zsírral és optimális izomzattal, ezért az egész folyamatot a tömegelésnek kell megelőznie.

Névjegy:

Naomi Watts

Született: Egyesült Királyság, Anglia, Shoreham, 1968. szeptember 28.

Híresebb szerepei: 21 gramm, Mulholland Drive – A sötétség útja, A kör, Diana,

Férje: Liev Schreiber (2005–2016)

Gyermekei: Sasha, Kai

A fehérje fontossága az izomépítésben

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.