Inspirálja magát az edzésre Liptai Claudia Instájával

Ahogyan arról mi is írtunk, Liptai Claudia sokat fogyott az elmúlt időszakban, és láthatóan figyel arra, hogy formálja a testét. Teszi mindezt, az Instagram tanulsága szerint, kemény edzésekkel. Ezek pedig motivációt adhatnak a többi nőnek is, mert Clau nem úgy festi le az edzéseket, mint egy csodálatos, unikornis mennyországot. Azonban ő is úgy tartja, hogy az eredményért, megéri keményen dolgozni. Ráadásul a műsorvezető nem csodálatos, agyonsminkelt szelfiket oszt meg, hanem olyanokat, amin tényleg látszik, hogy meggyötörte magát az edzéseken.

„Van az úgy, hogy a hátam közepére kívánom az edzést. De aztán megpróbálom magam belegyömöszölni a nyári ruhákba és mindjárt megjön a kedvem. ”

A próbálkozás ereje! „A 7000 lépésem után próbálkozom a fél lótusz üléssel.”

Mindenki elfárad. És ő bevállalja!

Ha egyszer elköteleztük magunkat a sport mellett, akkor esőben, szélben is megyünk, és csináljuk!

A 47 éves Sofia Vergara nem tud diétázni, de az alakja másról árulkodik

Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka – fotó

Hozzászólások

Erő és mobilitás: a török felállás egy igazi jolly joker gyakorlat!
A TGU (Turkish Get Up), azaz török felállás egyszerre fejleszti a mobilitást, a stabilitást, az erőt és a mozgáskoordinációt. Ismerd meg részletesen a gyakorlat kivitelezési módját, valamint az előnyeit!
Víz vagy izotóniás ital – Melyiket fogyaszd edzéshez?
Kezdő amatőr sportolók egyik legnagyobb dilemmája: vizet vagy izotóniás italt kellene inni edzés közben? Segítünk eligazodni az információtengerben!
A házi a legjobb: Hajdinás-magvas energiaszelet
Ha a bolti változatok megvásárlása helyett inkább szeretnéd otthon elkészíteni az energiaszeletet, akkor érdemes kipróbálnod ezt a receptet!
Hormonzavar is okozhatja a fokozott szőrnövekedést!
A fokozott szőrnövekedés miatti kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak...
Mindennapi ítészek
Nap, mint nap megesik bárkivel, hogy az ítélkezés hibájába esik. Az emberek megítélnek másokat az éppen aktuális ruházatuk, félmondatuk, pillanatnyi viselkedésük alapján.
5 dolog, amit biztosan nem tudtál a PCOS-ről!
A PCOS-sel kapcsolatban Dr. Kelemen Csaba, szülész-nőgyógyász, endokrinológus pár fontos, de ritkán hangoztatott és kevésbé ismert tudnivalóra hívja fel a figyelmet.
Vidd magaddal a nyaralásra: 3+1 tuti sporteszköz
A rendszeresen sportolók tudják, hogy az üdülés alatt sem szabad megfeledkezni az edzésről, alakformálásról. Ehhez ajánlunk szuper eszközöket.
5 fogyókúrás vacsora, amivel nem kell sokat bíbelődni
Ha gyors és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél készíteni este, ami a fogyókúrádba is belefér, akkor próbáld ki az alábbi alakkímélő fogás bármelyikét!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.