Oldal kiválasztása
Formálja vállát és mellizmait ezekkel a súlyzós gyakorlatokkal!

Súlyzós gyakorlatok mellizomra, és vállra

Tárogatás padon

Feküdjön háton egy vízszintes padon. Vegyen mindkét kezébe egy egykezes súlyzót, majd nyomja ki karnyújtásnyira a mellkasa fölé. Engedje le a súlyzókat, könyökét enyhét hajlítsa be, majd távolítsa törzsétől ki és lefelé olyan távolságra, amíg feszülést nem érez a mellkasánál. Felkarja legyen a testvonal alatt. Ismételje meg a gyakorlatot tizennégyszer.

Tárogatás padon

Tárogatás padon
Fotó: Shutterstock

Vállból nyomás

Ülő helyzetben tartson két kézisúlyzót a vállai magasságánál néhány centivel feljebb. Legyen egyenes a háta, fejét emelje fel. Egyszerre nyomja ki a súlyzókat a feje fölé. Engedje vissza a súlyokat, majd ismételje meg ezt a gyakorlatsort 16 alkalommal. Vigyázzon! Ne dőljön hátra!

Vállból nyomás

Vállból nyomás
Fotó: Shutterstock

Oldalemelés állva

Álljon egyenesen, könyökét kicsit tartsa hajlítva, kezeibe vegyen egy-egy egykezes súlyzót. Egyszerre kezdje el emelni a súlyzókat oldalra, a teste mellől vállmagasságnál néhány centivel fentebb. Lassan vigye le a súlyzókat a kiinduló pozícióba, majd ismételje meg a gyakorlatot tizennégyszer.

Oldalemelés állva

Oldalemelés állva
Fotó: Shutterstock

 

Lehetsz te is címlaplány!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

4 gyakorlat medicinlabdával, hogy megdolgoztassa a hasizmát

Gyakorlatok kettlebellel

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.