Szeretnénk hatékonyan megdolgoztatni az izmainkat, formálni az alakunkat? Végezzük el Czanik Krisztián edzésprogramját legalább heti két alkalommal, egy pihenőnap beiktatásával, és a siker nem marad el.

Gyakorlatok kettlebellel

TERPESZGUGGOLÁS

Fogjunk meg egy számunkra megfelelő súlyú kettlebellt, és álljunk terpeszállásba a képen látható módon. Lassan guggoljunk le a combok vízszintes állásáig, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe. Végezzünk 3 × 15-30 ismétlést.

kettlebell, TERPESZGUGGOLÁS

Kiinduló pozíció
Fotó: Diéta és Fitnesz

kettlbell, TERPESZGUGGOLÁS

Terpeszguggolás
Fotó: Diéta és Fitnesz

FELHÚZÁS

Fogjunk meg egy számunkra megfelelő súlyú kettlebellt, és álljunk vállszéles terpeszbe. Egyenes háttal, enyhén hajlított térdekkel dőljünk előre, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe. Végezzünk 3 × 15-30 ismétlést.

kettlebell, gyakorlat felhúzás

Kiinduló pozíció
Fotó: Diéta és Fitnesz

kettlbell, felhúzás, gyakorlat

Felhúzás
Fotó: Diéta és Fitnesz

TÖRZSDÖNTÉS LÁBEMELÉSSEL

Fogjunk meg egy számunkra megfelelő súlyú kettlebellt és álljunk csípőszéles terpeszbe a képen látható módon. Végezzünk törzsdöntést lábemeléssel, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe. Végezzünk 3 × 15-30 ismétlést.

kettlebell, TÖRZSDÖNTÉS LÁBEMELÉSSEL

Kiinduló pozíció
Fotó: Diéta és Fitnesz

 

kettlebell, gyakorlat, törzsdöntés, lábemelés

Törzsdöntés lábemeléssel
Fotó: Diéta és Fitnesz

 

A GYAKORLATSORT ÖSSZEÁLLÍTOTTA: CZANIK KRISZTIÁN SZEMÉLYI EDZŐ, A GYAKORLATOKAT BEMUTATJA: KORDICS ANDREA, FOTÓ: NAGY LAJOS ZOLTÁN

3 gyakorlat vádli erősítésre

4 saját testsúlyos gyakorlat, ami formába hozza a fenekét

 

Hozzászólások

Isteni diétás vacsora néhány szem paradicsomból
Találtál a hűtőben pár szem paradicsomot, és néhány tojást? Ne is keresgélj tovább, mert máris kész a diéttás vacsorád! Mutatjuk a receptet.
Gyorsabb anyagcsere – gyorsabb fogyás
Mindannyian szeretnénk kicsit gyorsítani az anyagcserénken, ám többnyire úgy gondoljuk, a megváltoztathatatlant minek bolygatni. Bár a genetikán és az életkoron valóban nagyon sok múlik, apró trükkökkel felgyorsíthatjuk a folyamatot.
Kúszás, mászás, csimpaszkodás – Ezekkel a játékokkal lesz aktív a szünidő!
Amikor vége az ovinak és az iskolának, gyermekeink számára rengeteg idő szabadul fel. Ráadásul, a nyári időszakban még több energiájuk van és a pedagógusok helyett gyakran napközben is a szülők feladata, hogy elfáradjanak.
Bemutatkozik a kultikus női sneaker
A sneaker cipő világhírűvé vált. Ma már kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb lábbelinek számít mind a hölgyek mind az urak részéről. De nem csak a női- és a férfilélek van oda teljesen ezekért a cipőkért, hanem univerzálisan mindenki.
6 hatásos arcpakolás nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
Ha már megtörtént a baj – diéta ételmérgezés után
A bajt jobb elkerülni, de ha már bekövetkezett, okos diétával, megfelelő élelmiszerek fogyasztásával megkönnyíthetjük a gyógyulás folyamatát.
Futás melegben: erre kell figyelni!
A futásra könnyű nemet mondani. Nem szeretünk futni, ha esik az eső vagy a hó, ha fúj szél, ha túl hideg van, és persze akkor sem, ha túl meleg.
Nyáresti sütögetés hízás nélkül
A grillezésre könnyen rá lehet kapni, mert igazán kellemes program nyárestéken. Csakhogy a kései evéssel csínján kell bánni, mert a kolbászhegyek vagy a szalonna néhány pohárka borral leöblítve könnyen megbosszulja magát, főként deréktájon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.