Gondolta volna, hogy a gyönyörű színésznő idén 50 éves? Simán letagadhatna több mint tíz évet. Hogyan csinálja? Mi a titka? most elárulja, hogyan sikerül ilyen ragyogóan kinéznie. Nem csak a negyvenes nők fogadhatják meg a tanácsait!

Sztártitkok 10 tipp a nagyon fitt Jennifer Anistontól

1. TARTSA FRISSEN AZ EDZÉSÉT!

Folyamatosan változtasson az edzésprogramján. Variálja az 5, 15, 30, 60 perces edzéseket és változatosságképpen iktasson be egy jógaórát, egy kis futást. A lényeg, hogy a teste soha ne lehessen biztos abban, mire számíthat, mindig legyen valami, amitől egy kisebb sokkot vagy újfajta lökést kap. Csak így őrizhető meg a formás test és a tónusos izomzat. Ráadásul az edzés mindig érdekes és szórakoztató lesz, nem fog ráunni.

2. MOZGÁSFÜGGŐ VAGYOK!

A mozgás valódi függőséget okoz, és ez nagyszerű dolog. remek érzés egy kiadós edzés után alaposan megizzadni, amikor az ember azt érzi, valami igazán komoly dolgot vitt véghez, aminek látható és érezhető eredménye van. Ne kímélje magát, időnként hajtsa meg a testét annyira, hogy már-már a határait feszegesse.

3. „OMMMM…”

A jóga egyszerűen mindenre gyógyír. Megnyugtatja a testet és a lelket.

4. A KULCS AZ ÖNFEGYELEM

Sosem eszem összevissza – mondja a színésznő. nagyon fontos, hogy minden egyes étkezés alkalmával alaposan válogassa meg az összetevőket és az alapanyagokat. Ez nem azt jelenti, hogy koplalnia, éheznie kell. Ha időnként megkíván egy szelet pizzát vagy egy fagyikelyhet, s anélkül fogyassza el, hogy tartania kellene a súlygyarapodástól.

5. NEM BAJ, HA NEM JÖN ÖSSZE

Akárki akármit mond, vannak napok, amikor egyszerűen nem megy – vélekedik Jennifer Aniston. Mármint az edzés. Van, amikor tényleg képtelenségnek tűnik edzőcipőt húzni, vagy akár csak megmozdulni. ilyenkor hallgatni kell a test jelzéseire, és ha azt üzeni: „maradj a fenekeden és pihenj!”, akkor igenis szót kell fogadni.

6. NÉHA AZONBAN ADJON MAGÁNAK 10 PERCNYI ESÉLYT!

Oké, vannak napok, amikor az ember lánya mindenre alkalmatlan, de mégis adjon egy esélyt magának. Mondja azt, hogy csak tíz percet kocogok vagy sífutógépezek. ha tényleg nem megy, abbahagyom és hazamegyek pihenni. A legtöbb alkalommal elegendő ez a tíz perc, hogy újabb tíz percek legyenek belőle, és mire feleszmél, már le is tudott egy órás edzést. Ez elég komoly motiváció, nem?

7. MINDIG LEGYEN KÉZNÉL EGY PÁR SÚLYZÓ

A napi edzés gyakorlatilag bármikor beiktatható, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközök. Például remekül lehet felüléseket csinálni este, tévénézés közben, vagy súlyzózni egyet reggel, esetleg ébredés után elvégezni néhány jógagyakorlatot. nem kell feltétlenül edzőterembe menni egy kiadós edzés miatt.

8. NE VESZTEGESSE AZ iDEJÉT OLYAN MOZGÁSFORMÁRA, AMIT KI NEM ÁLLHAT.

„Jómagam például nem kedvelem a boot campet” – mondja a színésznő. Egyszer kipróbáltam, de nem jött be, úgyhogy nem is erőltetem. Másoknak is azt tanácsolom, lehetőleg olyan mozgásformát válasszanak, amelyet élveznek és örömmel csinálnak, különben az egész edzés csak kínszenvedés lesz. Ráadásul a muszájból végrehajtott edzés nem is olyan hatékony, mint az örömmel végzett.

9. NE FÉLJEN AZ ÖREGEDÉSTŐL

Attól, hogy az évek telnek, még senkinek sincs joga arra, hogy abbahagyja a rendszeres edzést vagy hogy bármilyen téren elhagyja magát. Sokszor egy negyvenes nő sokkal energikusabb, érettebb és szexibb, mint egy 25 éves lány. Ha mégis jönnek a ráncok, viselje méltósággal, mindazonáltal tegyen meg mindent azért, hogy kényeztesse és ápolja a bőrét.

10. MÉREGTELENÍTÉS ÉS MEDITÁCIÓ

Időnként az embernek el kell vonulnia a világtól, hogy megtisztítsa magát a méreganyagoktól. Ilyenkor nem csak a test megtisztításán van a lényeg – amit léböjtkúrával a legkönnyebb elérni –, hanem a lélek megnyugvásán is. Egy csendes helyen, testére és lelkére koncentrálva megismerheti önmagát, meditálhat, tanulhat a hibáiból és szembenézhet a gyengeségeivel. De ami a legfontosabb, megtanulhat nevetni saját magán.

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink