A férfi cipők kínálata mindenkor figyelemre, na meg felpróbálásra méltó. Különösen az idei esztendő sztár lábbelijei, amik épp annyira ezerarcúak, mint maga a megjósolhatatlan jövő. Az új év lendületet, felszabadultságot és könnyedséget hozott magával, ezért a tavaszvárást ez a szellemiség hatja át.

A legdivatosabb férfi cipők 2022 tavaszára

Táncoló fekete lakkcipő?

Majdnem, de új köntösben. Jó, igaziból ennél sokkal, de tényleg sokkal többről van szó. A férfi cipők sokszínűek, és ez, különösen az új évben szó szerint is értendő. De amúgy átvitt értelemben is roppantul beszédes. Ténylegesen sokoldalúak, ahogy az erősebbik nem tagjait sem jó ötlet egyetlen kalap alá venni. Van, aki a sportos megjelenésű darabokért rajong, megint más el sem tudja képzelni az életét a lábaira szabott elegancia nélkül. És akkor még hányféle árnyalatot meg sem említettünk, pedig a paletta majdnem a végtelenbe nyúló variációkat kínálja.

A 2022-es esztendőben a vagány színek, a megszokott feketétől, szürkétől való elrugaszkodás az egyik markáns irányvonal a divat alakulásában. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mostantól az extravagancia az egyetlen választási lehetőség. Sőt! Akik továbbra is ragaszkodnak a tradicionális modellekhez, a CCC széles választékában könnyen ráakadhatnak a kiszemeltjükre. Ugyanakkor egy kis szín teljesen átvariálhatja a szürkének titulált hétköznapokat. Azaz érdemes élni az árnyaltság eszközével. Ha túl nagy a bizonytalanság a témában és nulla a személyes tapasztalat, akkor a legjobb a CCC üzleteiben válaszokra lelni. Ugyanis a hagyományos boltstruktúrákban a próbálás nem jelenthet kihívást. Márpedig nincs annál beszédesebb, mint amikor a kinézett modell „életre jár-kel”.

Képek forrása: ccc.eu/hu

Ám akinek bőven megfelel az interneten látható illusztráció és leírás, annak nem kell várnia a megrendelésre, pár kattintással pontot tehet a folyamat végére. Jó ötlet még most, télvíz idején felszerelkezni azokkal a cipőkkel, amik tavasszal nélkülözhetetlenek. A sportcipők, sneakerek kétségtelenül slágertermékek, de bizony az alkalmi alternatívák is keresettek.

Mennyi az elég, avagy hány pár cipővel okos ötlet várni a tavaszt?

Általában két pár bőven elegendő a teljességhez. Az egyik vászon, a másik bőr – hogy egy lehetséges példa kombinációjával rukkoljunk elő. De természetesen akár egyetlen kivitel is beszerezhető, mondjuk két egymástól merőben eltérő színben, csak hogy a változatosság gyönyörködtet elv érvényre juthasson.

Képek forrása: ccc.eu/hu

Az egyedi igények nyilvánvaló módon tovább árnyalhatják a képet. De, ami biztos, hogy a 2022-es esztendő nem az unalom, a megszokottság és a megúszás éve. A rendhagyó formák, figyelemfelkeltő színek vonzzák az elismerő, dicsérő tekinteteket. Miközben az esztétikumon túl a praktikus jellemzők is teret és helyet hódítanak maguknak. Hiszen mit ér a stílusos külső, lábakat kényeztető belső kivitel, egyúttal kényelmes viselet nélkül? Keveset. De ha a komfort stimmel, akkor végül minden a helyére kerülhet, és már kezdődhet is a „tánc”: a kirándulás, a mindennapos trappolás. Kellemben és kényelemben. Jól hangzik?

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink