Az aktív, modern mindennapok nem kevés rafináltságot, és persze praktikus kiegészítőket követelnek. A női hátitáska tökéletesen beleillik ebbe a képbe. Nem elég, hogy funkcionalitás terén maximálisan teljesít, még jól is néz ki, úgyhogy a divatos outfit elengedhetetlen részeként is tündökölhet.

Hátizsák aktív nőnek – vásárlás előtti útmutató

Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az „igazit”?

A tökéletes modell megtalálásához jó tudni, hogy a tökéletes, mint minőségjelző, mindenkinek mást jelent. Vagyis első lépésben célszerű végiggondolni, hogy egyénileg mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek az elégedettséghez. A női hátitáska legnagyobb előnye, szemben a válltáskákkal például, hogy a segítségével jelentősebb súly is könnyedén elcipelhető erőlködés nélkül, ráadásul a kezek is szabadon maradhatnak.

A CCC széles választékában ennek megfelelően akadnak olyan típusok, amik konkrétan arra születtek, hogy teletömjék őket. Fifikás kialakításuknak köszönhetően kívülről abszolút nem látszik, hogy mennyi holmi zsúfolódott össze bennük. A „púpos” külső tehát kizárt, még telepakolva is borítékolható a stílusos kisugárzás.

Akik ellenben nem bevásárláshoz keresnek útitársat, számukra a kisebb méretű fajták is ideálisak, amikben kényelmesen elférnek a mindennapi életben nélkülözhetetlen dolgok, mint például irat- és pénztárca, telefon, kulcsok, és néhány apróbb kozmetikum.

Vagyis az első kérdés, hogy milyen célt fog a jövőben szolgálni a kiszemelt modell? Függetlenül attól, hogy mi az egyénileg releváns válasz, a praktikusságot mindig ildomos szem előtt tartani, épp úgy, mint a szemrevaló megjelenést, mert e kettő együtt képes megteremteni azt az összhatást, amire a legtöbben vágynak.

Mik a táskatrendek 2023-ban?

Képek forrása: ccc.eu/hu

Kis támaszt adhat az idei esztendő divatja, ami gyakorlatilag követi az előző évben megkezdett utat. 2022-ben a sokszínűségé volt a főszerep, aminek hála a tradicionális színkombinációkon túl élénkebb árnyalatok is feltűntek a palettában. Ez, ahogy az a CCC online felületén is nyomban szembetűnő, mit sem változott. Sőt! Idén is vonzóak az extra színek. Ami a díszítettséget illeti a rojtok, a fémcsatok hódítanak. Alapanyagok tekintetében is a sokoldalúság a jellemző. A vászon még mindig kedvelt variáció, akárcsak a műbőr.

És ha már anyagok. Azt is megéri előre tisztázni, hogy a táska mennyire lesz kitéve a jövőben az időjárási viszontagságoknak. Mert ha esélyes a kinti zordság megtapasztalása, akkor mindenképpen jó ötlet olyan modellben gondolkodni, amiben nem tesznek kárt a vízcseppek, vagy a tűző napsugarak.

Milyen az ideális külső?

Ez teljes mértékben egyénileg eldöntendő. Az viszont tény, hogy a divatguruk a komplex hatás elérését támogatják. Vagyis nem mindegy, hogy milyen a leginkább jellegzetes ruházat színe, fazonja, kisugárzása. Valamint a kiegészítők stílusjegyei is mérvadóak: a cipők, a hajban viselt ékek, vagy éppen a napszemüveg. Ha az online vásárlás túlságosan bizonytalannak tűnik, akkor a CCC üzletei országszerte tárt kapukkal állnak rendelkezésre, így a személyes felpróbálás nem ütközhet akadályokba.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink