Cipőválasztás gyerkőcnek? Ajjaj! Sokan így reagálnak erre a feladatra, ami a legtöbbször konkrétan kihívásnak tűnik. Tény, hogy akadnak lurkók, akiknek nem olyan könnyű megvenni azt a gyerek sportcipőt, ami minden tekintetben ideális. De azért megéri végigzongorázni a lehetőségeket, mert végül a kényelem és vele együtt az aktivitásra sarkalló jó közérzet garantálható.

Sportcipő aktív gyereknek – hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A külső stílusjegyek mindenekfelett állnak?

A gyerkőcök szerint igen! Számukra főleg iskolás korban prioritást élvez a megjelenés milyensége. A színek, a minták, a formák. Nincs is ezzel semmi baj, a CCC széles választékában bőven akadnak figyelemre méltó jelentkezők a kategóriában. Viszont a beruházást mégis célszerű előbb a funkcionalitáshoz szorosan kötődő tulajdonságok feltérképezésével kezdeni. Ugyanis ezek azok, amiknek a megléte hosszútávon komfortot, biztonságos járási körülményeket biztosíthat. Aztán, ha a praktikum a helyére került, ha minden lényeges jellemvonás stimmel, akkor természetesen következhet az elmaradhatatlan külső.

Melyek azok a tényezők, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagyni?

Az első és legfontosabb, hogy a gyerek sportcipő milyen célt szolgál? Nem mellékes, hogy edzésről, aktív sportolásról, vagy hétköznapi használatról van szó. Mind a három esetben teljesen mások a megterhelésre vonatkozó jellemzők és nyilván éppen ezért a relevanciaként felmerülő elvárások is. A sportolás a legtöbbször speciálisabb felszerelést igényel, míg a mindennapos játék, óvodába/iskolába járás stb. nem követel extrém tulajdonságokat a kiszemelt modellektől.

Az is egy fontos szempont, hogy főleg őszi-téli viselet aktuálisan a keresett vagy a vászon, szövet variációk is szóba jöhetnek? Utóbbiak ugyan az esőnek nem állnak ellen, viszont az kétségtelen, hogy melegben a lehető legnagyobb kényelmet garantálják. Ugyanakkor, ha komoly igénybevételről van szó, akkor jó ötlet a bőr verziókon elgondolkodni, mert ezek hosszútávon bírják a strapálást.

sportcipő gyereknek

Képek forrása: ccc.eu/hu

Online vagy offline kifizetődőbb vásárolni?

Anyagi értelemben teljesen mindegy, de gyakorlati tekintetben akadnak lurkók, akik személyes tapasztalás nélkül nem szívesen választanak maguknak cipőt. Ez érthető, s szerencsére a probléma könnyedén orvosolható a CCC országszerte elérhető üzleteinek egyikében. A felpróbálás után már letisztulhat a kép és nyilvánvalóvá válhat, hogy melyik az az alternatíva, ami ténylegesen a befutó.

Ellenben, ha történetesen az online vásárlás is tökéletesen megfelel, akkor a CCC weboldalán keresztül pár kattintás után gyorsan és eredményesen leadható a megrendelés. Tény, hogy ez a forgatókönyv lényegesen kevesebb időt és energiát vesz el, mint az előző. Ugyanakkor, ha a lurkók ragaszkodnak ahhoz, hogy megfogják, felhúzzák a számukra is tetsző cipőt, akkor ezzel a kérésükkel teljesen felesleges vitába szállni.

Végül gyakran felmerülő kérdés, hogy ildomos-e rögtön két párral venni, hogyha az egyik elkopik, akkor jöhessen a másik? Természetesen egyénileg eltérhetnek a preferenciák, de főleg a gyors növekedés miatt vélhetően megtérülőbb stratégia egy párral tervezni és azt, ha eljött az idő, akkor lecserélni.

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

Hozzászólások

Ez a tökéletes diétás nasi: sajt a sajtban
El sem hiszed, milyen egyszerű elkészíteni ezt a diétás nasit.
Spórolj duplán Black Friday idején: ints búcsút a drága és környezetszennyező PET-palackoknak
Nem csoda, hogy a Black Friday sokak fantáziáját izgatja. De mi lenne, ha Black Friday alkalmával most két legyet ütnénk egy csapásra, vagyis duplán spórolnánk? Hihetetlennek hangzik, pedig egyáltalán nem az.
Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Ünnepi citromos sajttorta, cukor- és lisztmentesen
Íme, a csodasüti, ami  meghódította a világ diétázóit! Fantasztikus könnyen elkészíthető és és isteni finom! Nem kell hozzá se cukor, se liszt, tökéletes desszert, amit fogyókúra alatt is bátran ehetsz!
Ízlelgessük a karácsonyt – 3 adventi recept
Akár a karácsonyi menüt akarjuk tutira begyakorolni, akár csak téliesebb ízekre, fűszerekre vágyunk, érdemes elkészíteni ezeket a finomságokat.
Kényelem és csábítás, avagy az őszi-téli fehérnemű trendekről
Ki ne szeretné szexisnek érezni magát? Legalább néha... csak úgy, csak a jókedv miatt, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban él vagy sem.
Biztonságos futás a sötét, őszi napokon!
Ha futócipőt húzunk, az előttünk lebegő célra gondolunk, nem arra, hogy valaki esetleg megtámad minket. Pedig sajnos gondolni kell erre is, főleg ősszel, mikor egyre rövidebbek a nappalok. Hogy mindig biztonságban legyünk, jó, ha betartjuk az alábbiakat.
Ez a tél kedvence: diétás lett a bögrés mákos
Nem csak íze miatt imádjuk a mákot. Számos jótékony hatása miatt is nagyon kedveli mindenki. Íme egy remek recept.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.