Cipőválasztás gyerkőcnek? Ajjaj! Sokan így reagálnak erre a feladatra, ami a legtöbbször konkrétan kihívásnak tűnik. Tény, hogy akadnak lurkók, akiknek nem olyan könnyű megvenni azt a gyerek sportcipőt, ami minden tekintetben ideális. De azért megéri végigzongorázni a lehetőségeket, mert végül a kényelem és vele együtt az aktivitásra sarkalló jó közérzet garantálható.

Sportcipő aktív gyereknek – hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A külső stílusjegyek mindenekfelett állnak?

A gyerkőcök szerint igen! Számukra főleg iskolás korban prioritást élvez a megjelenés milyensége. A színek, a minták, a formák. Nincs is ezzel semmi baj, a CCC széles választékában bőven akadnak figyelemre méltó jelentkezők a kategóriában. Viszont a beruházást mégis célszerű előbb a funkcionalitáshoz szorosan kötődő tulajdonságok feltérképezésével kezdeni. Ugyanis ezek azok, amiknek a megléte hosszútávon komfortot, biztonságos járási körülményeket biztosíthat. Aztán, ha a praktikum a helyére került, ha minden lényeges jellemvonás stimmel, akkor természetesen következhet az elmaradhatatlan külső.

Melyek azok a tényezők, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagyni?

Az első és legfontosabb, hogy a gyerek sportcipő milyen célt szolgál? Nem mellékes, hogy edzésről, aktív sportolásról, vagy hétköznapi használatról van szó. Mind a három esetben teljesen mások a megterhelésre vonatkozó jellemzők és nyilván éppen ezért a relevanciaként felmerülő elvárások is. A sportolás a legtöbbször speciálisabb felszerelést igényel, míg a mindennapos játék, óvodába/iskolába járás stb. nem követel extrém tulajdonságokat a kiszemelt modellektől.

Az is egy fontos szempont, hogy főleg őszi-téli viselet aktuálisan a keresett vagy a vászon, szövet variációk is szóba jöhetnek? Utóbbiak ugyan az esőnek nem állnak ellen, viszont az kétségtelen, hogy melegben a lehető legnagyobb kényelmet garantálják. Ugyanakkor, ha komoly igénybevételről van szó, akkor jó ötlet a bőr verziókon elgondolkodni, mert ezek hosszútávon bírják a strapálást.

sportcipő gyereknek

Képek forrása: ccc.eu/hu

Online vagy offline kifizetődőbb vásárolni?

Anyagi értelemben teljesen mindegy, de gyakorlati tekintetben akadnak lurkók, akik személyes tapasztalás nélkül nem szívesen választanak maguknak cipőt. Ez érthető, s szerencsére a probléma könnyedén orvosolható a CCC országszerte elérhető üzleteinek egyikében. A felpróbálás után már letisztulhat a kép és nyilvánvalóvá válhat, hogy melyik az az alternatíva, ami ténylegesen a befutó.

Ellenben, ha történetesen az online vásárlás is tökéletesen megfelel, akkor a CCC weboldalán keresztül pár kattintás után gyorsan és eredményesen leadható a megrendelés. Tény, hogy ez a forgatókönyv lényegesen kevesebb időt és energiát vesz el, mint az előző. Ugyanakkor, ha a lurkók ragaszkodnak ahhoz, hogy megfogják, felhúzzák a számukra is tetsző cipőt, akkor ezzel a kérésükkel teljesen felesleges vitába szállni.

Végül gyakran felmerülő kérdés, hogy ildomos-e rögtön két párral venni, hogyha az egyik elkopik, akkor jöhessen a másik? Természetesen egyénileg eltérhetnek a preferenciák, de főleg a gyors növekedés miatt vélhetően megtérülőbb stratégia egy párral tervezni és azt, ha eljött az idő, akkor lecserélni.

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.