Cipőválasztás gyerkőcnek? Ajjaj! Sokan így reagálnak erre a feladatra, ami a legtöbbször konkrétan kihívásnak tűnik. Tény, hogy akadnak lurkók, akiknek nem olyan könnyű megvenni azt a gyerek sportcipőt, ami minden tekintetben ideális. De azért megéri végigzongorázni a lehetőségeket, mert végül a kényelem és vele együtt az aktivitásra sarkalló jó közérzet garantálható.

Sportcipő aktív gyereknek – hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A külső stílusjegyek mindenekfelett állnak?

A gyerkőcök szerint igen! Számukra főleg iskolás korban prioritást élvez a megjelenés milyensége. A színek, a minták, a formák. Nincs is ezzel semmi baj, a CCC széles választékában bőven akadnak figyelemre méltó jelentkezők a kategóriában. Viszont a beruházást mégis célszerű előbb a funkcionalitáshoz szorosan kötődő tulajdonságok feltérképezésével kezdeni. Ugyanis ezek azok, amiknek a megléte hosszútávon komfortot, biztonságos járási körülményeket biztosíthat. Aztán, ha a praktikum a helyére került, ha minden lényeges jellemvonás stimmel, akkor természetesen következhet az elmaradhatatlan külső.

Melyek azok a tényezők, amiket nem érdemes figyelmen kívül hagyni?

Az első és legfontosabb, hogy a gyerek sportcipő milyen célt szolgál? Nem mellékes, hogy edzésről, aktív sportolásról, vagy hétköznapi használatról van szó. Mind a három esetben teljesen mások a megterhelésre vonatkozó jellemzők és nyilván éppen ezért a relevanciaként felmerülő elvárások is. A sportolás a legtöbbször speciálisabb felszerelést igényel, míg a mindennapos játék, óvodába/iskolába járás stb. nem követel extrém tulajdonságokat a kiszemelt modellektől.

Az is egy fontos szempont, hogy főleg őszi-téli viselet aktuálisan a keresett vagy a vászon, szövet variációk is szóba jöhetnek? Utóbbiak ugyan az esőnek nem állnak ellen, viszont az kétségtelen, hogy melegben a lehető legnagyobb kényelmet garantálják. Ugyanakkor, ha komoly igénybevételről van szó, akkor jó ötlet a bőr verziókon elgondolkodni, mert ezek hosszútávon bírják a strapálást.

sportcipő gyereknek

Képek forrása: ccc.eu/hu

Online vagy offline kifizetődőbb vásárolni?

Anyagi értelemben teljesen mindegy, de gyakorlati tekintetben akadnak lurkók, akik személyes tapasztalás nélkül nem szívesen választanak maguknak cipőt. Ez érthető, s szerencsére a probléma könnyedén orvosolható a CCC országszerte elérhető üzleteinek egyikében. A felpróbálás után már letisztulhat a kép és nyilvánvalóvá válhat, hogy melyik az az alternatíva, ami ténylegesen a befutó.

Ellenben, ha történetesen az online vásárlás is tökéletesen megfelel, akkor a CCC weboldalán keresztül pár kattintás után gyorsan és eredményesen leadható a megrendelés. Tény, hogy ez a forgatókönyv lényegesen kevesebb időt és energiát vesz el, mint az előző. Ugyanakkor, ha a lurkók ragaszkodnak ahhoz, hogy megfogják, felhúzzák a számukra is tetsző cipőt, akkor ezzel a kérésükkel teljesen felesleges vitába szállni.

Végül gyakran felmerülő kérdés, hogy ildomos-e rögtön két párral venni, hogyha az egyik elkopik, akkor jöhessen a másik? Természetesen egyénileg eltérhetnek a preferenciák, de főleg a gyors növekedés miatt vélhetően megtérülőbb stratégia egy párral tervezni és azt, ha eljött az idő, akkor lecserélni.

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

Hozzászólások

Kókuszos kölesfelfújt lett az új diétás kedvenc
Ez a könnyen elkészíthető desszert glutén-, laktóz- és cukormentesen készült, és imádni fogod, mert pillanatok alatt megsütheted.
Így készítsd fel a bőröd az őszi szezonra!
Bár még nehéz elhinni, hogy vége a strandolós hétvégéknek, a fröccsözős laza estéknek és a spagettipántos reggeli szetteknek, bizony, tagadhatatlanul itt az ősz és beköszöntöttek a hűvösebb, csapadékosabb napok.
Ősidők óta a legjobb diétás ital, készítsd el jól a teát
Egy ősrégi kínai mondás szerint a tea a hosszú élet itala. Így aztán fontos, hogy minden nap igyál belőle. De pontosan milyet is és hogyan?
Szuper ötletek: így készítsd el a fehérjeport
Azt hiszed, csak a sportolóknak van szükségük fehérjére? Kortól, nemtől és életmódtól függetlenül mindenki étrendjében ott kell lennie ennek a nélkülözhetetlen tápanyagnak, mégpedig megfelelő mennyiségben!
4 szupergyors reggeli kenyér nélkül
Ha diétázol, a reggeli nagy rohanásban nem egyszerű kitalálni, hogy mit egyél. Sokan ezért távoznak üres gyomorral otthonról, pedig ez pokoli egészségtelen. Mutatjuk, a szénhidrátmentes, gyors recepteket.
Szénhidrát nélkül könnyebb: diétás töltött gomba vacsorára
Ebben a kajában alig van hizlaló szénhidrát, szuper diétás és fantasztikusan finom!
Szépségápolás almaecettel: ettől fiatalodik a bőr
A legelszántabb diétázók bizonyosan találkoztak már az almaecettel, hiszen nagyon sokat segíthet a zsírpárnák olvasztásában. De nemcsak belül hasznos, hanem kívül is.
Mit érdemes tudni a kollagénről?
A feszes, hidratált bőr záloga a megfelelő kollagénszint megőrzése.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.