Jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, hosszú távon teljesen átformálja az életed a napi szintű optimális mennyiségű vízfogyasztás.

Újulj meg kortyról kortyra

Ha csak egyetlen új szokást tervezel bevezetni az életedbe, hogy jobban érezd magad a bőrödben és egészségesebben élj, legyen az a megfelelő mennyiségű, rendszeres vízfogyasztás. A szervezet hidratáltsága hatással van a fizikai teljesítőképességre, a koncentrációs képességre, az általános energiaszintre, a hangulatra. A napi megfelelő mennyiségű vízfogyasztást a szervezet szinte azonnal meghálálja: javul a hangulatunk, könnyebbé válik a mozgás, nő a koncentrációképesség, kisimul a bőr, csökken a vérnyomás, javul az emésztés, csökken az éhségérzet. Napi pár pohár víz észrevétlenül hozzásegít céljaid eléréséhez, legyen az szellemi vagy fizikai kihívás. A rendszeres vízivás szokásának bevezetése sokszor a víz semleges íze miatt okoz nehézséget. A Waterdrop ebben kínál segítséget különleges ízvilágú Microdrink italkockáival.

A Microdrink italkockák hagyományos és egzotikus gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Az új jó szokásokat a Waterdrop egy új ízvilággal, a SKY Microdrinkkel ösztönzi. Az ananászeper-, maracuja- és fügekaktusz-tartalmú italkocka különleges összetevői kellemes ízek mellett számos pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Az italban találkozik a régi és az új, hiszen míg a fügekaktuszt már az 1500-as években használták a gyógyászatban, az ananászepret csak 2003-ban kezdte el nemesíteni egy holland farmer. A Microdrink C-, B1– és B3-vitamint tartalmaz, és adagonként mindössze 5 kalória. A SKY édes, egzotikus íze és finom illata minden korty vizet vonzóbbá tesz, így támogatja pohárról pohárra a napi optimális mennyiségű folyadékfogyasztás elérését felesleges cukor és kalóriák nélkül.

Fotó: waterdrop,hu

A Microdrinkhez a Waterdrop egy lenyűgöző, tükrös égkék színű rozsdamentes acélkulacsot készített, amellyel minden akadály elhárulhat az új célok elérése elől.

A waterdrop® SKY termékek már elérhetőek a waterdrop.hu webáruházban.

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezért fogyott le Alexandra: "30 kiló plusszal nem tudnék a lányom után futni"
Amikor végre szíve alatt hordhatta várva-várt kisbabáját, Alexandra mindent megengedett magának. Aztán szembesült a kilók növekvő számával, így megtette élete első újévi fogadalmát, és azóta nem is tért le a fogyás útjáról.
Hiába sportolsz, nincs változás? Ez a 6 edzéshiba gátolhat a fejlődésben
Van néhány tipikus edzéshiba, amelybe szinte mindenki beleesik, legyen bár kezdő vagy haladó. Talán te is éppen egy ilyen baki miatt nem látod az áhított eredményt...
Villámgyors sminktrükkök a forróságra: ragyogj 2 perc alatt!
Elaludtál vagy rohansz valahova, netán egyáltalán nem szeretsz a sminkeléssel pepecselni? Akkor ezek a praktikák segítenek abban, hogy csupán két perc alatt friss és tökéletes legyen a külsőd!
 Fogyás három fázisban: diétázz dinnyével
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatunk!
Miért tökéletes a cukkini egy diétához?
Egy kis nyalánkságot készítenél belőle? Arra is van két nagyszerű receptünk!
10 óriási változás, ha rendszeresen úszol
Kiváló módja annak, hogy tegyünk az egészségünkért: egy óra úszás majdnem annyi kalóriát éget el, mint a futás, anélkül hogy bármilyen negatív hatással lenne a csontokra és az ízületekre.
15 kilót fogyott Brigi, mert rájött, hol nem szabad hibázni
Molnár Brigitta táncosnak készült, de egy sérülés miatt meghiúsult az álma. Miután abbahagyta a sportot, három hónap alatt 15 kilót hízott. Többek között a saját diétázós csalódásai miatt kezdett el táplálkozási tanácsadással foglalkozni.
A legjobb trükkök, hogy ráncmentes maradjon az arc
A szarkalábak, ráncok az öregedés természetes velejárói, hiszen a bőr a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, kollagéntermelése csökken. Néhány tipp, amelyek segítségével késleltethető a ráncok megjelenése.

Ajánlataink