Meglepő, de látványos színek hódítanak 2020-ban! Mit, mivel viseljünk, és melyik párosítást kerüljünk!

5 szín, ami meghatározza a 2020-as divatot

Neo-menta

2020 határozottan a neo-menta árnyalatok éve lesz! Remekül párosítható feketével. ami a kiegészítő színeket illeti, variálható: ezüsttel és feketével is!

Neo-menta

Fotó: Shutterstock

Lila átmenetek

A lila már 2019-ben is hatalmas slágerszín volt, ám 2020-ban a mélyebb és a világosabb lila átmenete ismét hódítani fog. Váratlan ám egyben látványos visszatérés ez. Ami leginkább a nyári ruhákban, és a koktélruhákban látszik az idei kollekciókban.

Lila átmenetek

Fotó: Shutterstock

Hamvaszöld

A figyelem középpontjába kerülünk, ha a hamvaszöld ruhákat viseljük 2020-ban. Ez lesz a következő évad legfontosabb színe, s bizony a tavaszi, nyári szezon elképzelhetetlen lesz nélküle. Jól mennek hozzá a fehér, bézs és a barna kiegészítők. Ám más élénk színnel ne kombináljuk!

Hamvaszöld

Fotó: Shutterstock

(Föld) barna

A bézsnek leáldozott, helyette a barna különböző árnyalatai (föld, csokoládé, mahagóni) hódítanak majd. Fekete, vagy halványabb barna, szürkés kiegészítőkkel viseljük.

barna

Fotó: Shutterstock

Kurkuma sárga

Mivel különösen merész színről van szó, a kiegészítőkkel érdemes óvatosan bánni! Cipőkben, táskákban és ékszerekben ne a csillogást, és a harsányságot keressük, ha kurkuma sárga ruhát viselünk, hanem a pasztell árnyalatokat válasszuk mellé.

kurkuma sárga

Fotó: shutterstock

3 látványos hajszín, ami idén télen hódítani fog

Harsogó színek, finom ízek

 

Hozzászólások

Isteni diétás vacsora néhány szem paradicsomból
Találtál a hűtőben pár szem paradicsomot, és néhány tojást? Ne is keresgélj tovább, mert máris kész a diéttás vacsorád! Mutatjuk a receptet.
Gyorsabb anyagcsere – gyorsabb fogyás
Mindannyian szeretnénk kicsit gyorsítani az anyagcserénken, ám többnyire úgy gondoljuk, a megváltoztathatatlant minek bolygatni. Bár a genetikán és az életkoron valóban nagyon sok múlik, apró trükkökkel felgyorsíthatjuk a folyamatot.
Kúszás, mászás, csimpaszkodás – Ezekkel a játékokkal lesz aktív a szünidő!
Amikor vége az ovinak és az iskolának, gyermekeink számára rengeteg idő szabadul fel. Ráadásul, a nyári időszakban még több energiájuk van és a pedagógusok helyett gyakran napközben is a szülők feladata, hogy elfáradjanak.
Bemutatkozik a kultikus női sneaker
A sneaker cipő világhírűvé vált. Ma már kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb lábbelinek számít mind a hölgyek mind az urak részéről. De nem csak a női- és a férfilélek van oda teljesen ezekért a cipőkért, hanem univerzálisan mindenki.
6 hatásos arcpakolás nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
Ha már megtörtént a baj – diéta ételmérgezés után
A bajt jobb elkerülni, de ha már bekövetkezett, okos diétával, megfelelő élelmiszerek fogyasztásával megkönnyíthetjük a gyógyulás folyamatát.
Futás melegben: erre kell figyelni!
A futásra könnyű nemet mondani. Nem szeretünk futni, ha esik az eső vagy a hó, ha fúj szél, ha túl hideg van, és persze akkor sem, ha túl meleg.
Nyáresti sütögetés hízás nélkül
A grillezésre könnyen rá lehet kapni, mert igazán kellemes program nyárestéken. Csakhogy a kései evéssel csínján kell bánni, mert a kolbászhegyek vagy a szalonna néhány pohárka borral leöblítve könnyen megbosszulja magát, főként deréktájon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.