Oldal kiválasztása
Néhány dolgot elárul a személyiségünkről az, hogy milyen árnyalatú rúzs használunk a legszívesebben. Kik a legbátrabbak, és kik azok, akik igazán empatikus lelkek?

Ezt árulja el a személyiségéről a kedvenc rúzsának színe

Narancs árnyalatok

Remek a humorérzéke van, ez vitathatatlan! Sok időt tölt a barátaival, és imád új embereket megismerni. Bohókás természetű ember, ami egyszerűen vonzza a többiek figyelmét. A pozitív személyisége, és az örök vidámsága miatt kedvelik önt a többiek.

narancs, rúzs, smink, ajak

Narancs – mindig vidám személyiség!
Fotó: shutterstock

Vörös árnyalatok

Bátor ember, olyan, akit semmivel nem lehet elriasztani. A vörös rúzsok kedvelői folyton keresik az új kihívásokat, talán ezért sem mondanak le soha az álmaikról, fáradhatatlanul üldözik azokat. Keményen dolgozik azon, hogy elérje a célját, néha azonban túl nagy árat fizet érte. Szereti a klasszikus dolgokat, ám ettől még nem rugalmatlan!

vörös, rúzs, nő, smink

Vörös – Szereti a klasszikus dolgokat
Fotó: shutterstock

Pink árnyalatok

Ön adja a legjobb tanácsokat, ezt pedig azonnal felismerik a barátai, ismerősei. Megértéssel fordul másokhoz, és mindig a segítségnyújtás vezérli. Empatikus személyiség, akit néha elragadnak az érzelmi, emiatt pedig előfordulhat, hogy rossz döntést hoz, vagy olyanban is megbízik, akiben talán nem kellene.

pink, smink, rúzs

Pink -Megértéssel fordul másokhoz, és mindig a segítségnyújtás vezérli.
Fotó: shutterstock

Nude árnylatok

Ahogyan azt a nude árnyalatú rúzsok sugallják, az egyszerű életet kedveli. Mottója a kevesebb néha több! Lehet, hogy néha furán néznek önre a barátai, de nagyon is irigylik azt a belsőbékét, amit önmagával ápol. Ereje az őszintesége, de vigyázzon, hogy ez ne csapjon át gorombaságba!

nude, rúzs, ajak, smink

Nude – . Mottója a kevesebb néha több!
Fotó: shutterstock

Barna árnyalatok

Önnek a család az első. Akkor a legboldogabb, ha belük töltheti az idejét. Nem keresi az újdonságokat, szeret ugyanott vakációzni, és ha egyszer bevált önnek egy arckrém, akkor évekig nem vált másikra. Legyen szó zenéről, filmről, vagy divatról, egyszerűen imád nosztalgiázni.

barna, rúzs, nő, smink

Barna – Egyszerűen imád nosztalgiázni.
Fotó: shutterstock

Lila árnyalatok

Néhányan azt mondanák, hogy makacs teremtés, de csak eltökélt és határozott. Vezetőnek született, megvan magában az erő, a kitartás és az empátia is ahhoz, hogy tökéletes vezér legyen. Élvezi a versenyt, de tanulja meg élvezni a győzelem sikerét is.

lila, rúzs, nő, smink

Lila rúzs – Élvezi a versenyt, de még tanulnia kell!
Fotó: shutterstock

 

Kőkemény crossfit edzéseket nyom a 3. trimeszterben járó kismama – videó

Elvarázsolta a táncverseny zsűrijét a Down-szindrómás lány

 

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.