A fürdőruhaszezonban, bikiniben szeretne jól mutatni, fesztelenül szeretne mászkálni a vízparton anélkül, hogy takargatná magát. Pedig nyártól strandtól függetlenül is jó lenne feszes popsival és lapos hassal élni az életünket. Szánjon rá négy hetet! Ennyi idő alatt a teljes testformáló programmal kilókat fogyhat, centiket karcsúsodhat!

TOTÁLIS testformálás!

Adja meg magát a totális átalakulásnak! Nem mindig lesz könnyű, lesznek pillanatok, amikor szeretné feladni. De az eredmények annyira gyorsan jönnek – ráadásul tartósak is maradnak –, hogy ezek kellő motivációt nyújtanak majd a folytatáshoz.

ANYAGCSERE-GYORSÍTÓ, ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

Ahhoz, hogy zsírból fogyjunk és eközben izmot építsünk, egy nagyon átgondolt, pontosan és tudatosan összeállított étrendre lesz szükség. Az étrend legfontosabb feladata – azon túl, hogy vitaminban és ásványi anyagokban gazdag –, hogy gyorsítsa az anyagcserét, beindítsa a zsírégetési folyamatokat, ne engedje a beleket, emésztőszerveket ellustulni. Vagyis, az étrend által folyamatos zsírégetésre kódoljuk a testet. (A zsírégetés természetesen folyamatos, hiszen amíg a szervezet energiát használ fel a működéséhez, addig a zsírégetés is folyamatos. Célunk: felpörgetni ezt az alapjáratot.)

Ehhez néhány alapvető változást kell eszközölnünk a konyhánkban.

1. KERÜLJÖN LEHETŐSÉG SZERINT MINDENT, AMI TARTÓSÍTÓSZERREL, ÍZFOKOZÓVAL VAN DÚSÍTVA!

A mai világban ez szinte lehetetlen, mégis igyekezzünk megtenni minden tőlünk telhetőt. Kerüljük a felvágottakat, a félkész, a tasakos, zacskós ételeket, a kész szószokat, porleveseket. Kétségtelen, hogy a rohanó hétköznapokon ezek bizony nagy szolgálatot tehetnek, de most az egészség és a fogyás a cél. Ha mindezt kiiktatjuk az étrendünkből, rengeteg felesleges sótól és méreganyagtól kíméljük meg a szervezetünket. Ezen ételek ugyanis túl sok sót tartalmaznak, márpedig a só megköti a vizet, a lerakódott méreganyagok nehezen vagy egyáltalán nem tudnak távozni.

2. HETENTE KÉTSZER TARTSON HÚSMENTES NAPOT!

A sovány fehérjék bármilyen diétás módszerben kiválóan alkalmazhatók. Ettől függetlenül érdemes hetente egy-két húshagyó napot tartani, ezzel is könnyítve az emésztést. Ezeken a napokon fogyasszon még több folyadékot a megszokottnál.

3. ÉTKEZZEN NAPONTA 6 ALKALOMMAL!

6 kis étkezéssel folyamatos munkára foghatja az emésztőrendszerét és az anyagcseréjét. Így a zsírégetés mindig magas fordulatszámon pörög, olvadnak a zsírpárnák, elkerülheti a vércukorszint ingadozását és a farkaséhséget.

4. KERÜLJE A FINOMÍTOTT CUKROT!

Próbáljon 4 hétig lemondani az édességekről, süteményekről, cukros üdítőkről. A cukor hizlal, és kész.

5. FINOMÍTOTT, FEHÉR LISZTBŐL KÉSZÜLT ÉTELEIT CSERÉLJE TELJES KIŐRLÉSŰ TERMÉKEKRE.

Erre azért van szükség, mert a teljes kiőrlésű termékeknek magasabb a rost- és ásványianyag-tartalmuk. Lassabban szívódnak fel, hosszabb időre biztosítanak teltségérzetet, nem engedik veszélyesen ingadozni a vércukorszintet.

Ezek is érdekelhetnek

A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.

Ajánlataink