A karácsonyi felhajtásban a nők elvesznek a háztartási teendők között. Mivel többnyire rájuk hárul a sütés, főzés, az ajándékok beszerzése, csomagolása, az ünnepi estékre valószínűleg már csak mély alvásra alkalmasak. A férfiak pedig várnák azt az ajándékot, amelyet nem a fa alatt kell kicsomagolni.

Csábítási kiképzés férjeknek

Sok helyen, sokféleképpen foglalkoznak a szexszel. Különféle magazinok ajánlanak pózokat, trükköket a szenvedély fokozására, ám valami mégis kimondatlan marad. Mi van, ha a nőnek éppen nincs kedve? Egyrészt, mert nyakán a háztartás minden nyűge, másrészt, mert ő menedzseli, hordja-viszi a gyerekeket iskolába, óvodába, különtornára, ő ellenőrzi a leckéjüket. Harmadrészt, mert sok esetben munkahelye is van, ahol helyt kell állnia. És mire mindezeken túl van, szembesülnie kell vágytól csillogó szemű férjével, aki tele hassal, tiszta alsógatyában csak arra vár, hogy a házitündér csettintésre szexistennővé változzon. Na, ekkor érezzük mi, nők úgy, hogy elég a jóból! És bizony, minél hosszabb egy kapcsolat, ezek a problémák annál erőteljesebbek lehetnek. Az elején – mikor, ha nem is tombol, de morajlik a szenvedély – az ember lánya beadja a derekát. Evés közben jön meg az étvágy alapon sikerülhet is összehozni egy kiadós hancúrt. Ám, ahogy telik az idő, egyre kevesebb a hajlandóság, ami odáig fajulhat, hogy hiába minden nyüstölés, durcás alvás a vége.

Ennek oka a fentebb említett hétköznapi megterhelés. De szerepet játszik benne az is, hogy a nő már nem érzi magát kívánatosnak, azt gondolja, a mindennapok kiszívták belőle a szépséget, az energiát, a sok szennyes eltemette a hajdani szexis nőt. És uraim, íme, önöké a felelősség és a feladat, hogy – a saját érdekükben is – változtassanak ezen a helyzeten.

Természetesen mindenhez két ember kell, de ezúttal egy kicsit több energiabefektetésre lesz szükség az erősebbik nemtől. Már, ha jót akarnak maguknak és mindkettőjüknek.

  • A legfontosabb, hogy a férfi mindig mondja el a párjának – minden hátsó szándék nélkül, ha ez lehetséges –, hogy mennyire csinosnak, kívánatosnak tartja. Hangsúlyozza egy-egy testrészét, amelyet igazán vonzónak tart, legyen az a szeme, a melle, a feneke, bármi. Rendszeres és őszinte bókokkal egy idő után vissza lehet csalogatni azt a cserfes, csábos, kacér lányt, akibe annak idején beleszerettek.
  • A nosztalgia szintén nagyon fontos. Ha idejük engedi, egy-egy pohár bor mellett idézzék fel a régi, meghitt, forró pillanatokat. Éljék át a fülledt éjszakákat vagy akár a nagy kalandokat újra, együtt. Először csak szóban. Bármilyen hihetetlen, nagyon érzéki élmény tud lenni beszélni, beszélgetni a szexről. Egy ilyen erotikus beszélgetés könnyen „tettlegességig” is fajulhat, hiszen hogyan másképp lehetne egészen pontosan felidézni a múltat.
  • Soha ne feledkezzen meg a mindennapos apró érintésekről. Sokan csak elmennek egymás mellett. Reggel egy gyors puszi az arcra, este még egy, lefekvés előtt jó esetben egy harmadik, és ennyi. A test könnyen felejt. Ha nem idézzük fel folyamatosan, mennyire jó a másik érintése, közelsége, akkor hogyan várhatnánk el, hogy egyik pillanatról a másikra hangolódjon szexre, érzékiségre. Igenis szánjunk időt arra, hogy reggelente megöleljük egymást, és hosszú, forró csókkal váljunk el. Egy ilyen – túl sok időt egyáltalán nem igénylő – gesztus máris jól indítja a napot, mosolyt csal az arcra, fel lehet idézni napközben egy nehéz értekezlet vagy tárgyalás után. A test és a lélek is tudja, hogy érdemes hazaérni.
férj, csábítás

Fotó: shutterstock

  • Gyakrabban simogassa meg a karját, ha elmegy mellette, szánjon pár percet egy kis vállmasszírozásra, ha az autóban ülnek, fogja meg a kezét, simogassa meg az arcát. Egyetlen nap se teljen el anélkül, hogy ne emlékeztetnék egymást, milyen jó a másik közelében lenni, megérinteni. Ha vannak gyerekeik, időnként mondják nekik: látod, anya ma megint milyen szép? A közvetett bókok éppen olyan fontosak, mintha szemtől szembe hallanánk. Ki ne pirulna bele, ha a gyerekeitől azt hallja, apa szerint milyen szép. Ráadásul egy ilyen gesztussal a gyerekekkel is érzékeltethetik, hogy a szüleik nem csak egymás mellett, együtt élnek, hanem nagyon szeretik is egymást.
  • Ha komolyan vágyunk egy kis összebújásra, a férfinak bizonyos terheket le kell vennie a kedvese válláról. Egy-egy este vállalja el a vacsorakészítést. Ha ez nem megy, hívja fel először a kedvest, hogy este semmi dolga nem lesz, utána pedig rendeljen olyan ételt, amelyről biztosan tudja, hogy szereti. Amikor hazaér, nyomjon a kezébe egy pohár bort, vacsorázzanak meg, dugják ágyba a gyerekeket, engedjen a hölgynek egy forró fürdőt. És urak, ne feledkezzenek meg a mosogatásról sem! Sok meglepetésvacsora azon bukik el, hogy a tálalás, az étel, a körítés kitűnő, ám végül a nő ott áll egy robbanás utáni állapotban lévő konyha kellős közepén. Ha már a mosatlan sem nyomasztja a nőt, no, akkor lehet a lényegre térni. Megnyugodva, kisimulva, kipihenve komoly hajlandóságot fog mutatni az erotika iránt is.
  • Ha vannak gyerekeik, legalább havonta egyszer gondoskodjanak egy szabad estéről. Vessék be a nagyszülőket, barátokat, bébiszittert. Ha úgy gondolják, ruccanjanak ki, menjenek moziba, vacsorázni. A bulizás nem biztos, hogy jó ötlet, hiszen egy táncos este után már nem valószínű, hogy az ember további testmozgásra vágyik. Hazaérve fürödjenek meg – akár együtt, akár külön, ez ízlés kérdése –, majd jöhet a hangulatvilágítás. Sokéves házasságban ez már fontos lehet, hiszen megtörténhet, hogy a nőnek egy kicsit megcsappant az önbizalma az évek múlásával, kivált, ha már szült is egy-két gyereket. A férfi kedveskedhet egy kellemes, lazító masszázzsal, miközben nem feledkezhet meg a bókokról sem. Csenje el kedvese testápolóját és masszírozza át gyengéden, de jó alaposan. Ne kapkodja el, azt minden nő megérzi és nehezményezi is. Ráérnek, kettesben vannak, ne spóroljon a masszírozással. Higgye el, nincs nő, aki egy ilyen élmény után ellen tudna állni.
  • Amikor végre célegyenesben, vagyis az ágyban vannak, még egy aprócska feladata akadna a férfiembernek. Ne rontson már ajtóstul a házba! Érzékeny fajta a nő, megérti és tudomásul veszi az összes csábítási praktikát, önként beadja a derekát, hajlandó behódolni, de ha mindezek után az egészet egy „durr bele” akció zárja le, akkor bizony, csalódott lesz. És legközelebb az első gyanús pillanatoknál, az első elmosogatott tányérnál leesik neki a tantusz, és feltartott kézzel közli, hogy eddig, és ne tovább! Tehát, kalandozzon csak nyugodtan és higgadtan a takaró alatt. Simogasson, masszírozzon, kicsit duruzsoljon, doromboljon, és csak akkor menjen át a zebrán, ha zöld a lámpa. Mielőtt a férfitársadalom egyszerre hördülne fel és kérné ki magának ezt a várakoztatást és kiéheztetést, mindenki nyugodjon meg. Egyik szerelmes este szüli a másikat. Minél kifinomultabban közelítik meg a kedvest, annál könnyebb lesz legközelebb is kieszközölni egy romantikus estét. Ölelés ölelést szül. Napról napra.

7 tipp a jobb szexért

Szexi, vagy közönséges? Erre figyeljen!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink