Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.

Full sminkben a szülőszobán – vajúdás közbeni sminkelés az új őrület

Influenszerek és vloggerek kezdték, ma pedig már civil kismamák is követik ezt az új „trendet”. Az akció lényege, hogy a hölgyek vajúdás közben készítik el a sminkjüket, s ezt természetesen rögzítik is, hogy minden létező közösségi oldalra felkerüljön. „Összehúzódások? Ugyan! Milyen highlightert használjak?” – írta az egyik ismertebb, magát influenszernek minősítő hölgy az ilyen fotó alá. Egy másik kolléganője a férjét is bevonta az eseményekbe. Amikor erősödtek a fájások, a felvételeken a férj folytatta a kismama arcának a kontúrozását. Nos, minden nő számára, más könnyíti meg a vajúdást, más nyugtatja meg őket. Ha ezeket a nőket a sminkelés, és a műszempilla felragasztás, hajrá. Bár a kommentekben kapnak hideget, meleget…

View this post on Instagram

Three weeks ago at this time I was finishing up my makeup and getting ready for my princess #SofiaAlaya to make her appearance. Yes, I was doing my makeup while I was in labor! 😂😂😂 I was pausing during contractions and picking up where I left off once the contractions passed. I only packed some of my favorite products in my hospital bag… @morphebrushes 35O eyeshadow palette @marcbeauty remarcable foundation @hudabeauty @shophudabeauty lashes in "sophia" @anastasiabeverlyhills contour kit @mikasabeauty brushes and holder @royallangnickel MODA brushes @benefitcosmetics stay don't stray eyeshadow palette @gerardcosmetics brow bar to go @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade @brian_champagne hydraplex @doseofcolors liquid lipsticks @jeffreestar @jeffreestarcosmetics velour liquid lipsticks And a few other products. I can't believe how fast time flies! It's already been three weeks! 😭😭😭

A post shared by M A K E U P B Y A L A H A™️ 🇦🇫 (@makeupbyalaha) on

 

TOP 10 SMINKHIBA

A SMINKTÁSKA KINCSEI

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink