Három hölgy, három személyiség. Egy azonban biztos: mindannyian kipróbálták a rövid frizurát, ám idővel hiányolták a változatosságot és a hosszú loknikat. Emlékeznek még ezekre a fotókra?

Emlékszik még? Magyar hírességek, akiknek néhány éve még rövid haja volt

Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandja alatt volt a legrövidebb a haja, még 2014-ben. Ma már talán nem is emlékszünk rá, de ennyire!

Szép álmokat Mindenkinek! GetFitPlus ✌️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. január 24., szombat

Ezeken a régi fotókon egy pillanatra olyan, mintha Tolvai Reni ikertesója lenne.

Mindjárt vége…végre 💔

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2014. december 31., szerda

2015 októberében egyébként ő szerepelt a Diéta és Fitnesz címlapján, itt már picit hosszabb, de még mindig rövid frizurája volt.

Megjelent az októberi diéta&fitnesz, a címlapon velem 🙂

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. szeptember 25., péntek

Azóta eltelt 5 év. Zsófiból feleség és édesanya lett, és már nem a dzsungelből kell kimenteni, hiszen a Reggeli egyik műsorvezetője, valamint az X-Faktor kísérőműsorának házigazdája. a haja ismét hosszú, és mintha sminkben is a lágyabb színeket részesítené előnyben.

Ördög Nóra

2010-et írtunk, amikor Ördög Nóra – akkor még az X-Faktor műsorvezetőjeként – rövid hajjal lépett a színpadra. Nagy változás volt ez, hiszen korábban évekig, hosszú, loknis frizurával láthattuk a különböző műsorokban. Sajnos régi képeket nem találtunk, de az adások meg fellelhetőek a neten. Akkor egy interjúban elmondta, hogy először a férjétől kérdezte meg, tetszene-e neki, ha levágatná a haját, s utána a csatorna áldását is megkapta.

ördög nóra

Fotó: RTL/X-Faktor

 

 

 

 

 

 

 

Ördög Nóri azóta a TV2 műsorvezetője, s első gyermeke, Mici születése után kezdte el újból növeszteni a haját.

Kiss Ramóna

Arra emlékeznek még, hogy 2002-ben Szentmihályi Zsófiként, milyen frizurával költözött be a Mátyás Király térre Kiss Ramóna?

kiss ramóna rövid haj

Fotó: YouTube

 

 

 

 

 

 

Aztán nemcsak színt, de fazont is váltott. Ez a fotó már 2014-ben készült.

Szívünk Napja 2014Holnap várunk mindenkit a Szívünk napja 2014 c. rendezvényre a városligetbe 10h-tól. Ingyenes…

Közzétette: Kiss Ramóna – 2014. szeptember 27., szombat

Jelenleg pedig ő is hosszú hajjal köszönti a nézőket.

Jóóóóóúúúúúú reggelt!😘Gyertek nézzetek Minket❣️@rtlreggeli

Közzétette: Kiss Ramóna – 2019. november 3., vasárnap

VINTAGE FRIZURÁK, AMIKKEL MÁR NEM TALÁLKOZUNK, PEDIG GYÖNYÖRŰEK

A 9 LEGEMLÉKEZETESEBB FRIZURA AZ ELMÚLT 50 ÉVBŐL

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink