Mutatjuk a legfontosabbakat!

Koreai ápolás – 10 egyszerű lépés a gyönyörű bőrért

1. Egzotikus összetevők

A koreai kozmetikumok egyik ütőkártyája a komponensek különlegessége. A nem mindennapi esszenciákat tartalmazó készítmények nem véletlenül teljesítenek az élen, már ami a páratlan gondoskodást illeti. Például ebben a boltban a kínálatot kizárólag olyan termékek alkotják, amik ezzel a fajta egzotikummal büszkélkednek. A bőr szinte ki van éhezve az ápolásra, s ezek az összetevők kivétel nélkül ezt támogatják, nem is akármilyen eredményességgel. A titok az évezredes hagyományokban, és a természet erejében rejlik. Ami egyébként nem pusztán rövid távú sikert garantál, hanem hosszú távú elégedettséget is. A koreai kozmetikumok évek folyamatos használata mellett sem kezdik ki a bőrt, épp ellenkezőleg. Tápláló tulajdonságaik mit sem változnak az idő előre haladtával.

2. Réteges bőrápolás

A koreai bőrápolási rutin szerves részét képezi a több lépcsős bőrápolás. Ez azt jelenti, hogy a készítmények egymás hatását fokozzák, erősítik. Természetesen ettől még egy hidratáló krém önmagában is pazarul teljesíti a feladatát. De az elvitathatatlan tény, hogy a hatékonyság egy vadonatúj dimenziója ismerhető meg akkor, ha ez az egymásra épülő rendszer adott.

3. Arctisztítás mindenekfelett

A koreai kozmetikumok egyik legfőbb célja az arcbőr maradéktalan megtisztítása. Amíg ez nem történik meg, addig a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek nem képesek felszívódni. Amíg a pórusok tömítettek, amíg a salakanyagok ürülése nem megfelelő, addig hiába kerül fel számtalan tápláló réteg, a hasznosulás a nullával egyenlő. Az olaj tartalmú sminklemosók például nagyszerű alternatívák, lévén az olaj a bőr mély rétegeibe is képes bejutni. Ezután következhetnek a folyadék, vagy hab állagú termékek, amiknek a segítségével a tisztává varázslás maximális hatékonysággal megvalósítható. Ezen a ponton is megfigyelhető a jellegzetes lépcsőzetesség.

4. Lényeges a bőr pH-értékének helyreállítása!

Az egyensúlyi érték elérése, vagyis a savas-lúgos kémhatás kiegyensúlyozása tonikkal könnyedén megoldható. A koreai típus nem szárítja a bőrt, hanem konkrétan ápolja, táplálja.

5. Kezdődhet a fiatalodás?

Ha már minden szennyeződéstől megtisztult az arcbőr, és a tonik támogatásával a pH-érték is optimális, akkor következhet a specifikusan a sejtek megújulásáért felelősséget vállaló esszencia alkalmazása, ami könnyen felszívódik.

6. Jöhetnek az egyedi igények!

A szérumok, ampullák bevetése már specifikus lépés, mert ezen a ponton kerülnek képbe azok az egyedi elvárások, esetleges bőrproblémák, amik orvoslásra szorulnak. A termékek közbenjárásával pontosan olyan gondoskodás adható a bőrnek, ami személyesen a leginkább megfelelő.

7. A szem környéke külön lapra tartozik

A szemkörnyéki bőr extra vékony, többek között ezért is célszerű vele külön foglalkozni.

8. A hidratálásból sohasem elég!

A hidratáló krém sűrű állagú, melynek az elsődleges szerepe a bőr táplálása, hidratálása, valamint a nedvességtartalom megőrzése.

9. Jó éjszakát, de hogyan?

A bőrápolás éjjel is folytatódhat tovább a különböző hidratáló jellegű arcmaszkok bevetésével.

10. Éljen a fényvédelem!

Végül, de nem utolsó sorban a fénnyel szembeni védelem bebiztosítása a bőr ruganyossága, ránctalansága érdekében nem nélkülözhető.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink