Az aktív, modern mindennapok nem kevés rafináltságot, és persze praktikus kiegészítőket követelnek. A női hátitáska tökéletesen beleillik ebbe a képbe. Nem elég, hogy funkcionalitás terén maximálisan teljesít, még jól is néz ki, úgyhogy a divatos outfit elengedhetetlen részeként is tündökölhet.

Hátizsák aktív nőnek – vásárlás előtti útmutató

Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani az „igazit”?

A tökéletes modell megtalálásához jó tudni, hogy a tökéletes, mint minőségjelző, mindenkinek mást jelent. Vagyis első lépésben célszerű végiggondolni, hogy egyénileg mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek az elégedettséghez. A női hátitáska legnagyobb előnye, szemben a válltáskákkal például, hogy a segítségével jelentősebb súly is könnyedén elcipelhető erőlködés nélkül, ráadásul a kezek is szabadon maradhatnak.

A CCC széles választékában ennek megfelelően akadnak olyan típusok, amik konkrétan arra születtek, hogy teletömjék őket. Fifikás kialakításuknak köszönhetően kívülről abszolút nem látszik, hogy mennyi holmi zsúfolódott össze bennük. A „púpos” külső tehát kizárt, még telepakolva is borítékolható a stílusos kisugárzás.

Akik ellenben nem bevásárláshoz keresnek útitársat, számukra a kisebb méretű fajták is ideálisak, amikben kényelmesen elférnek a mindennapi életben nélkülözhetetlen dolgok, mint például irat- és pénztárca, telefon, kulcsok, és néhány apróbb kozmetikum.

Vagyis az első kérdés, hogy milyen célt fog a jövőben szolgálni a kiszemelt modell? Függetlenül attól, hogy mi az egyénileg releváns válasz, a praktikusságot mindig ildomos szem előtt tartani, épp úgy, mint a szemrevaló megjelenést, mert e kettő együtt képes megteremteni azt az összhatást, amire a legtöbben vágynak.

Mik a táskatrendek 2023-ban?

Képek forrása: ccc.eu/hu

Kis támaszt adhat az idei esztendő divatja, ami gyakorlatilag követi az előző évben megkezdett utat. 2022-ben a sokszínűségé volt a főszerep, aminek hála a tradicionális színkombinációkon túl élénkebb árnyalatok is feltűntek a palettában. Ez, ahogy az a CCC online felületén is nyomban szembetűnő, mit sem változott. Sőt! Idén is vonzóak az extra színek. Ami a díszítettséget illeti a rojtok, a fémcsatok hódítanak. Alapanyagok tekintetében is a sokoldalúság a jellemző. A vászon még mindig kedvelt variáció, akárcsak a műbőr.

És ha már anyagok. Azt is megéri előre tisztázni, hogy a táska mennyire lesz kitéve a jövőben az időjárási viszontagságoknak. Mert ha esélyes a kinti zordság megtapasztalása, akkor mindenképpen jó ötlet olyan modellben gondolkodni, amiben nem tesznek kárt a vízcseppek, vagy a tűző napsugarak.

Milyen az ideális külső?

Ez teljes mértékben egyénileg eldöntendő. Az viszont tény, hogy a divatguruk a komplex hatás elérését támogatják. Vagyis nem mindegy, hogy milyen a leginkább jellegzetes ruházat színe, fazonja, kisugárzása. Valamint a kiegészítők stílusjegyei is mérvadóak: a cipők, a hajban viselt ékek, vagy éppen a napszemüveg. Ha az online vásárlás túlságosan bizonytalannak tűnik, akkor a CCC üzletei országszerte tárt kapukkal állnak rendelkezésre, így a személyes felpróbálás nem ütközhet akadályokba.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink