Rohannak, kiabálnak, stoppolnak. Van, hogy egy udvaron alszanak, s vacsorát sem kapnak. Az Ázsia Expressz szereplői nem luxusutazásra mentek, és a kalandnak hála összesen 60 kilótól szabadultak meg.

60 kilót fogytak összesen az Ázsia Expressz versenyzői

Folyamatos rohanás, gyakran vacsora, vagy ebéd nélkül és rendszeres gyomorpanaszok! A Blikk beszámolója szerint az Ázsia Expressz 2. évadának szereplői összesen 60 kilótól szabadultak meg. Kandász Andrea fogyta a legtöbbet, ő egyedi 16 kilót fogyott! „Összesen tizenhat kilóval könnyebben jöttem haza, igaz, azóta azért visszajött három. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam. Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása”- magyarázta Kandász a lapnak.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expresszben együtt harcol
Fotó: TV2

A Horváth Gréta-Meggyes Dávid párosa összesen 14 kilót dobott le a kaland alatt. „Gréta hat, én nyolc kilót fogytam. Főleg amiatt, hogy nem ettünk napközben semmit, ami az első héten pokoli volt, de utána már észre sem vettem”- magyarázta Dávid. Janicsák Veca vegán lett az utazás után. Hódi Pamela hat kilót, Gáspár Zsolti pedig nyolcat fogyott.

Horváth Gréta-Meggyes Dávid, ázsia expressz

Horváth Gréta és Meggyes Dávid is sokat fogyott
Fotó: TV2

Versenyzők és a leadott kilók:
  • Kandász Andrea: –16 kiló
  • Gáspár Zsolti: –8 kiló
  • Meggyes Dávid: –8 kiló
  • Horváth Gréta: –6 kiló
  • Hódi Pamela: –6 kiló
  • Bereczki Krisztián: –5 kiló
  • Bohos Kornél: –5 kiló
  • Janicsák Veca: –2 kiló
  • Ladányi Jancsó Ábel: –2 kiló
  • Gáspár Evelin: nem változott a súlya

Fehérjeturmix, ahogyan Arnold Schwarzenegger csinálja – videó

„Megöregedtem, és ez már nem illik bele a folytatásba” – megszólalt a Top Gun egykori sztárja

Lájkcunamit kapott Ördög Nóra fürdőruhás fotója

Hozzászólások

Házi granola kókusszal – A nap kedvenc egészséges desszertje
Érdemes a bolti, gyakran agyoncukrozott változat helyett otthon elkészíteni a granolát: tápláló, egészséges és nagyon finom reggeli!
„Fogyni akarok, de mikor csökkentem az ételadagokat, szédülni kezdek...”
Sok esetben azért nem tart ki a fogyni vágyó az új étrendje mellett, mert a drasztikus kalóriamegvonás miatt rossz lesz a közérzete. Kovács Judit dietetikus tanácsai segíthetnek elkerülni a problémát.
Színterápia: Hogy működik, miben segít?
Már az ókorban is hittek a színek és fények gyógyító erejében. A színterápiát napjainkban a modern orvostudomány is egyre többet használja!
Fahéjas csiga – A nap kedvenc egészséges desszertje
Hogyan készül az egészséges fahéjas csiga? A megoldás: kevesebb cukor, nulla vaj vagy margarin, lecserélt fehér liszt – és egy titkos hozzávaló.
Zöld teás tápiókapuding – A nap kedvenc egészséges desszertje
Szeretne kipróbálni egy egyszerűen elkészíthető, mégis különleges édességet? Kovács Judit dietetikus, szakács és Ujvári Szilvia glutén- és tejmentes receptjét ajánljuk!
Eke Angéla: „A futás nekem most egyfajta terápia is”
A színésznő két évvel ezelőtt nem előre megfontolt szándékkal váltott életmódot. Azóta kitanulta a vegetáriánus konyha rejtelmeit, amit kifejezetten élvezett, hiszen a főzés az egyik szenvedélye.
Képesség az örömre
Időnként kirobbanó formában, máskor csak erős közepes szinten éljük napjainkat. Majd valami újra összeroppan... A szomorúság, csalódás oka ezerféle lehet. Leegyszerűsödnek a napok, a színek eltűnnek, beszürkülnek.
Reggelizzen, és fogyjon! – Tippek típusok szerint
Attól függően, hogy mit szeret reggelizni, elárulunk néhány trükköt, amelyeknek a segítségével könnyebb lesz megszabadulni a pluszkilóktól!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.