Rohannak, kiabálnak, stoppolnak. Van, hogy egy udvaron alszanak, s vacsorát sem kapnak. Az Ázsia Expressz szereplői nem luxusutazásra mentek, és a kalandnak hála összesen 60 kilótól szabadultak meg.

60 kilót fogytak összesen az Ázsia Expressz versenyzői

Folyamatos rohanás, gyakran vacsora, vagy ebéd nélkül és rendszeres gyomorpanaszok! A Blikk beszámolója szerint az Ázsia Expressz 2. évadának szereplői összesen 60 kilótól szabadultak meg. Kandász Andrea fogyta a legtöbbet, ő egyedi 16 kilót fogyott! „Összesen tizenhat kilóval könnyebben jöttem haza, igaz, azóta azért visszajött három. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam. Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása”- magyarázta Kandász a lapnak.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expresszben együtt harcol
Fotó: TV2

A Horváth Gréta-Meggyes Dávid párosa összesen 14 kilót dobott le a kaland alatt. „Gréta hat, én nyolc kilót fogytam. Főleg amiatt, hogy nem ettünk napközben semmit, ami az első héten pokoli volt, de utána már észre sem vettem”- magyarázta Dávid. Janicsák Veca vegán lett az utazás után. Hódi Pamela hat kilót, Gáspár Zsolti pedig nyolcat fogyott.

Horváth Gréta-Meggyes Dávid, ázsia expressz

Horváth Gréta és Meggyes Dávid is sokat fogyott
Fotó: TV2

Versenyzők és a leadott kilók:
  • Kandász Andrea: –16 kiló
  • Gáspár Zsolti: –8 kiló
  • Meggyes Dávid: –8 kiló
  • Horváth Gréta: –6 kiló
  • Hódi Pamela: –6 kiló
  • Bereczki Krisztián: –5 kiló
  • Bohos Kornél: –5 kiló
  • Janicsák Veca: –2 kiló
  • Ladányi Jancsó Ábel: –2 kiló
  • Gáspár Evelin: nem változott a súlya

Fehérjeturmix, ahogyan Arnold Schwarzenegger csinálja – videó

„Megöregedtem, és ez már nem illik bele a folytatásba” – megszólalt a Top Gun egykori sztárja

Lájkcunamit kapott Ördög Nóra fürdőruhás fotója

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink