Otthon elkészített díszek, és egymással harmonizáló színek. Néhány ötlettel hamar megvalósíthatjuk a tökéletes karácsonyi dekorációt.

9 hasznos ötlet, hogy tökéletes legyen a karácsonyi dekoráció

  1. Ne hagyja, hogy megijessze a sok vevő, vagy a mogorva árus! Mielőtt kiválasztaná az idei fenyőfát, kérje meg az eladót, hogy vegye ki a hálóból (ha abban volt). Így meggyőződhet róla, hogy valóban friss, és jó állapotban van.
  2. Ha követni szeretné a 2019-es karácsonyi divatot, akkor ezt a néhány szabályt érdemes betartania:
  • használjon kék színű dekoriációt
kék, karácsony, dekoráció, gömb

A kék díszekhez jól passzolnak az ezüst gömbök karácsonykor
Fotó: Shutterstock

  • az arany, sárgás fényfüzérekből bátran rakjon ki idén többet
  • a csíkos és pöttyös mintát részesítse előnyben.
  1. Ha szeretne házi dekorációt készíteni, legyen bátor. Vegyen egy doboz arany, és egy doboz ezüst dekor spray-t, Ezekkel fújja le a tobozokat, a mákszalmát, vagy akár szárított hortenzia fejeket is.
  2. A tökéletes harmónia jegyében egyetlen témát kövessen az otthonában. Ha például a fáján a dekoráció ezüst és kék lesz, akkor ne borítsa tűzpiros dekoráció a nappalit, és az ünnepi asztalt.
  3. A legnehezebb díszt mindig a karácsonyfa aljára akassza, Ahogyan halad feljebb az ágakon, úgy kerüljenek egyre könnyebb dekorációk a fára.
  4. Szórjon apró díszeket, flittereket az asztalfutó közepére, és még ragyogóbb lesz az étkező ünnepi megjelenése.
karácsony, dekoráció, kék, ezüst, tányér, asztal

Fotó: shutterstock

  1. Készítsen saját karácsonyi asztaldíszt. Ehhez a legideálisabb, ha üvegtálat, vagy üvegvázát használ. Erős ragasztóval rögzítse a korábban lefújt tobozokat, és apró gömbökkel, mohával, valamint karácsonyi (például Diótörő) figurákkal gazdagítsa tovább!
  2. Oszlassa el egyenletesen a díszeket a fán. Ha mindent előre pakol, az egyensúly megborul, és gondosan beállított fa megdől.
  3. Mindenki fehér karácsonyról álmodozik, ám erre egyre kevesebb esély van. A dekor boltokban azonban olcsón beszerezhetünk dekorációs hót, amit a fára, de a díszekre is rászórhatunk.

Kimondták: boldogabbak, akik hamarabb kezdenek készülődni a karácsonyra

Túlélni a karácsonyt? Képes rá!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.
Tavaszi gyümölcsdiéta, így érdemes belevágni!
Finomak, lédúsak és egészségesek... Használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen!
Felejtsd el a tésztát, így lesz tavasszal könnyebb a diéta!
Így még biztosan nem ettél káposztát! Töltsd meg mindenféle vitaminos finomsággal és tekerd fel úgy, mint egy burritot!

Ajánlataink