Oldal kiválasztása
Hogy lélekben könnyebben ráhangolódjunk az ünnepekre, nemcsak a karácsonyi zenék lehetnek a segítségünkre, de a dekoráció is! 2019-ben meglepő új trendek, és régi kedvencek hódítanak az ünnepi dekorok között. Nézzük őket!

Színek és világítás! Karácsonyi dekorációs trend 2019-ben

Vissza a természetbe

2019-ben hódítanak a természet ihlette karácsonyi dekorációk. Dekoráljon fenyőtobozokkal, gallyakkal, fakéreggel, mohával! Még hangulatosabb lesz az idei karácsonya, ha a gyertyatartók, valamint a lámpák is harmonizálnak a természettel!

Ez lesz a legtrendibb szín

A hagyományos ünnepi színek: a zöld, a piros és az arany. Ezeket bátran használhatjuk idén is, ám 2019-ben a legdivatosabb karácsonyi szín a kék. Akár királykék, akár halvány, matt akvamarin árnyalatot választunk, nem nyúlhatunk mellé! A kék igazán elbűvölő hatással bír, és ki ne emlékeznek erre a dalra.

kék, karácsony, dekoráció, gömb

A kék díszekhez jól passzolnak az ezüst gömbök karácsonykor
Fotó: Shutterstock

Meglepő minták karácsonyra

A pöttyös és a csíkos szintén nagy divat idén karácsonykor! Keressünk ilyen mintájú gömböket a fára, de a karácsonyi ágytakaró, és díszpárnák is beöltözhetnek ilyen mintába.

Fényáradat

Idén nincs olyan, hogy túl sok! Bár a gyertyák és a karácsonyi fényfüzérek minden évben nélkülözhetetlen részei a dekorációnak, idén bátran túlzásba lehet esni velük! Ebben az évben ugyanis a fényeké a főszerep. Viszont inkább használjunk meleg, arany árnyalatúbb égősort, mert a hűvösebb, rikítóan fehér ünnepi világítás már nem annyira népszerű.

Christmas In Rockefeller 2018 GIF by NBC - Find & Share on GIPHY

Karácsonykor is okosan

Legyen szép a karácsony!

 

 

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.