Oldal kiválasztása
Hogy lélekben könnyebben ráhangolódjunk az ünnepekre, nemcsak a karácsonyi zenék lehetnek a segítségünkre, de a dekoráció is! 2019-ben meglepő új trendek, és régi kedvencek hódítanak az ünnepi dekorok között. Nézzük őket!

Színek és világítás! Karácsonyi dekorációs trend 2019-ben

Vissza a természetbe

2019-ben hódítanak a természet ihlette karácsonyi dekorációk. Dekoráljon fenyőtobozokkal, gallyakkal, fakéreggel, mohával! Még hangulatosabb lesz az idei karácsonya, ha a gyertyatartók, valamint a lámpák is harmonizálnak a természettel!

Ez lesz a legtrendibb szín

A hagyományos ünnepi színek: a zöld, a piros és az arany. Ezeket bátran használhatjuk idén is, ám 2019-ben a legdivatosabb karácsonyi szín a kék. Akár királykék, akár halvány, matt akvamarin árnyalatot választunk, nem nyúlhatunk mellé! A kék igazán elbűvölő hatással bír, és ki ne emlékeznek erre a dalra.

kék, karácsony, dekoráció, gömb

A kék díszekhez jól passzolnak az ezüst gömbök karácsonykor
Fotó: Shutterstock

Meglepő minták karácsonyra

A pöttyös és a csíkos szintén nagy divat idén karácsonykor! Keressünk ilyen mintájú gömböket a fára, de a karácsonyi ágytakaró, és díszpárnák is beöltözhetnek ilyen mintába.

Fényáradat

Idén nincs olyan, hogy túl sok! Bár a gyertyák és a karácsonyi fényfüzérek minden évben nélkülözhetetlen részei a dekorációnak, idén bátran túlzásba lehet esni velük! Ebben az évben ugyanis a fényeké a főszerep. Viszont inkább használjunk meleg, arany árnyalatúbb égősort, mert a hűvösebb, rikítóan fehér ünnepi világítás már nem annyira népszerű.

Christmas In Rockefeller 2018 GIF by NBC - Find & Share on GIPHY

Karácsonykor is okosan

Legyen szép a karácsony!

 

 

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.