Oldal kiválasztása

A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást

Újabb csodás történetre találtunk az egyik ausztrál oldalon, ahol bemutatták Lisa Lamond történetét. A két kislány anyukája egy hosszú cikkben ecseteli, hogy a lányait mindig a másnapi tiszta ruhában fekteti le aludni, ezzel ugyanis időt spórolnak a reggeli készülődéskor. A hároméves Arabella, és a kétéves Ruby egyáltalán nem bánja, hogy fürdés után néha tütüben, vagy éppen kisruhában bújnak az ágyba. „A férjemmel együtt sokat dolgozunk, ilyenkor a korai indulásnál nagyon sokat számít, hogy mennyi időt kell eltölteni az öltözködéssel a gyerekeknek”- magyarázta az anyuka, aki természetes pelenkát és bugyit cserél a gyerekeknek indulás előtt. „Mivel a lányok maguknak szeretik kiválasztani a ruháikat, így fel kellett gyorsítani ezt a folyamatot. Nálunk bevált, hiszen este több idő van, nem kell rohanni. Reggel viszont nem fogok egy órát várni arra, hogy hercegnős, vagy unikornisos zokniba menjünk a bölcsibe.”

Lisa egyébként nem kapott ítélkező, bántó hozzászólásokat. Sőt! Több anyuka is azt kommentelte a cikk alatt, hogy kipróbálta a módszert, és sokkal nyugodtabbak lettek a reggeleik. Te kipróbálnád?

Sétáló csoda: 26 évesen túlélt egy masszív stroke-ot, ma már 2 fiú anyukája

Testsúlyának felét leadta a büszke anyuka

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.