Oldal kiválasztása

A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást

Újabb csodás történetre találtunk az egyik ausztrál oldalon, ahol bemutatták Lisa Lamond történetét. A két kislány anyukája egy hosszú cikkben ecseteli, hogy a lányait mindig a másnapi tiszta ruhában fekteti le aludni, ezzel ugyanis időt spórolnak a reggeli készülődéskor. A hároméves Arabella, és a kétéves Ruby egyáltalán nem bánja, hogy fürdés után néha tütüben, vagy éppen kisruhában bújnak az ágyba. „A férjemmel együtt sokat dolgozunk, ilyenkor a korai indulásnál nagyon sokat számít, hogy mennyi időt kell eltölteni az öltözködéssel a gyerekeknek”- magyarázta az anyuka, aki természetes pelenkát és bugyit cserél a gyerekeknek indulás előtt. „Mivel a lányok maguknak szeretik kiválasztani a ruháikat, így fel kellett gyorsítani ezt a folyamatot. Nálunk bevált, hiszen este több idő van, nem kell rohanni. Reggel viszont nem fogok egy órát várni arra, hogy hercegnős, vagy unikornisos zokniba menjünk a bölcsibe.”

Lisa egyébként nem kapott ítélkező, bántó hozzászólásokat. Sőt! Több anyuka is azt kommentelte a cikk alatt, hogy kipróbálta a módszert, és sokkal nyugodtabbak lettek a reggeleik. Te kipróbálnád?

Sétáló csoda: 26 évesen túlélt egy masszív stroke-ot, ma már 2 fiú anyukája

Testsúlyának felét leadta a büszke anyuka

Hozzászólások

Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Miért fáj a derekunk, ha köhögünk?
A köhögés néhány embernél felerősíti az egyébként is jelen lévő derékfájdalmat, másoknál csupán köhögéskor jelentkezik a kínzó érzés. De van e összefüggés a köhögés és a derékfájdalom között? A szakorvos válaszol! 
A legjobb falatok edzés után
Azt szinte mindenki tudja, hogy a testépítők, bokszolók, egyéb profi sportolók mindig alaposan megtervezik, mit esznek a nap folyamán, mit fogyasztanak edzések előtt vagy után. Számukra ez természetes, az életük része. De mi a helyzet a hétköznapi emberekkel, akik kedvtelésből vagy az egészségük megőrzése érdekében sportolnak hetente többször 30–60 percet?
Mi áll a gyomorproblémák hátterében?
Rendszeresen fáj a gyomra, de nem tudja, van-e oka aggódni, s ha van, miért? Jöjjön velünk egy kis képzeletbeli egészségügyi sétára.
Elképesztően sok fogyókúrás készítmény fogy januárban
Az év első hónapjának eladásai adait nézve, bizony a január nagy nyertesei a fogyókúrás készítmények. A Nielsen felméréséből kiderült, hogy az ünnepi szezon után másfélszer több fogy belőlük értékben, mennyiségben pedig mintegy harmadával többet vásárolnak belőle a magyarok.
Konyhai praktikák, az állandó bosszankodás helyett
Érett avokádóra van szüksége, de azonnal? Szenved, amikor a rizst főzi? Néhány konyhai trükkel, áthidalhatóak ezek a problémák!
1500 kalóriás napi menü januárra
Mindig népszerűek az 1500 kalóriás napi étrendjeink. Most egy januárban is bevethető verziót hoztunk el nektek!
Laky Zsuzsi: hála és bizakodás, programozom a jót 2020-ra!
Remélem jól indult az új évetek, nekem elég sok minden kavarog a fejemben. Gondolom rengetegen tesztek ilyenkor fogadalmakat, bevallom én az utóbbi időben egyre kevesebbet. Teljesen másra fókuszálok az elmúlt években: a hálára.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.