Oldal kiválasztása
122 kilónál sokan azt mondták neki, hogy vesse alá magát súlycsökkentő műtétnek. Ő azonban kezébe vette az irányítást, diétával és sporttal szabadult meg testsúlya felétől!

Testsúlyának felét leadta a büszke anyuka

Bár Jenna Leveille édesszájú gyerek volt, nagyon sokat mozgott, és mindig fittnek érezte magát. Amikor azonban fiatal nőként terhes lett a lányával, a várandósság alatt felszedett súlyfelesleget nem tudta leadni, és a szülés után tovább hízott. „Mindig belevágtam valamilyen diétákban, de hiába adtam le 9-10 kilót, ha annak a duplája jött vissza, mert lehetetlen volt tartani a diétát. Amikor már a súlyom elérte a 122 kilót, fontolóra vettem a súlycsökkentő műtétet, de előtte szerettem volna természetes úton, önerőből megpróbálni a fogyást. Végül a magas fehérje, alacsony szénhidrát diéta mellett döntöttem, és mellette edzeni kezdtem”- mondta a nő a People magazinnak.

Lassú fogyással Jenne elérte a kitűzött álomsúlyt, vagyis 2014-ben már 60 kiló volt. Létrehozta saját Facebook csoportját a „Getting Closet Everyday-t”, amely nagy túlsúllyal rendelkező, de fogyni vágyó, elszánt embereknek nyújt segítséget. „ A változás számomra több, mint amit korábban elképzeltem. Ma már tudom, hogy egy új életet kaptam. Soha nem késő változtatni, nem számít milyen régóta vagy beragadva egy rossz helyzetbe.”

Jenna motivációs Instáját itt tudod követni.

Ez a diéta segített a színésznő pajzsmirigy problémáján

25 nap, 25 tipp, –1 ruhaméret

 

Hozzászólások

Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszo
Szabaduljon meg a cukorfüggőségtől 3 hét alatt
40 kiló. Mármint cukor. Ennyit fogyaszt egy átlagmagyar. Ez egészen brutálisan nagy szám, bár a világ többi részén sem jobb a helyzet. A cukor hatalmát csak akkor érzékeljük igazán, ha megpróbálunk leszokni róla. Nem akármilyen tünetekkel jár a szabadulás. Éppen ezért is érdemes elgondolkodni, szabad-e ennyit enni belőle, hiszen nagy kockázattal jár egészségünk szempontjából.
Ezért baj, ha puffadáskor csak a tünetet kezeljük!
Sokan fordulnak orvoshoz, vagy kérnek gyors segítséget a gyógyszerésztől, bevált praktikát ismerőseiktől puffadás tünetei ellen. Meddig érdemes otthoni praktikákkal próbálkozni és mikor forduljunk mindenképp orvoshoz?
3 kérdés 3 válasz az esemény utáni tablettáról
Ha olyan helyzetbe kerültünk, hogy esemény utáni tablettára van szükségünk, nem árt tudni ezeket az információkat. Megnéztük az interneten megtalálható leggyakoribb kérdéseket a témában, és feltettük őket Dr. Laky Ilona Marcellának, a Budai Magánorvosi Centrum nőgyógyász szakorvosának.
Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.