Oldal kiválasztása
Mivel lehet motiválni egy 22 éves elhízott, fiatal nőt a fogyással? Az apuka zsebpénz emeléssel oldotta meg a helyzetet, ami nemcsak a nejét borította ki.

Elítélik az apukát, aki pénzt ad a lányának a fogyásért

Egy, a Redditen hódító történetre figyeltek fel a netezők a héten. Egy, az Egyesült Államokban élő apuka rettentően aggódott egyre jobban hízó lánya egészsége miatt, és tehetetlennek érezte magát. Majd kitalálta, hogy egy nagyobb összeget ajánlott fel a lányának, abban az esetben, ha sikerül lefogynia. „A 22 éves lányom problémája nem pusztán esztétikai kérdés, az aggodalmam valódi, és egyetlen oka, csakis a gyerekem egészsége. Amikor megpróbáltam beszélni vele azt mondja, hogy nem elég motivációt a változásra, és annyi elfoglaltsága van a főiskola, valamint a részmunkaidős foglalkozása miatt, hogy nem talál időt a mozgásra” – írta a netes fórumon az apuka, aki nem igazán értette a lányát, s megjegyezte, hogy jelenlegi is ő fizeti a lakhatását, ahogyan a tandíját is. És a fizetésére azért van szükség, hogy az egyéb kiadásait fedezze.

Az apuka szerint a lányát a pénz motiválhatja a fogyásra, és felajánlotta neki, hogy amennyiben rendszeresen eljár edzőterembe, és egészségesen kezd táplálkozni, úgy megnöveli a havi zsebpénzért. Az apuka nem a leadott kilókért fizet, hanem minden, edzőteremben eltöltött óráért. A bérleten felül ugyanis alkalmanként 15 dollárt (kb. 4300 forint) ad a lányának.

Azonban a papa akciója nem tetszett mindenkinek. A felesége például kijelentette, hogy undorodik ettől a „motivációtól”, a közel 1000 kommentelőből pedig többen azt javasolták a családfőnek, hogy pénz helyett, vigye el olyan szakemberhez a lányát, aki segít neki kialakítani egy hosszútávú, egészséges motivációt az életmódváltásban.

4 tipp, hogy könnyebben menjen a fogyás!

30 tipp, ami segít tudatosan készülni a fogyásra

 

Hozzászólások

Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Szabaduljon meg a cukorfüggőségtől 3 hét alatt
40 kiló. Mármint cukor. Ennyit fogyaszt egy átlagmagyar. Ez egészen brutálisan nagy szám, bár a világ többi részén sem jobb a helyzet. A cukor hatalmát csak akkor érzékeljük igazán, ha megpróbálunk leszokni róla. Nem akármilyen tünetekkel jár a szabadulás. Éppen ezért is érdemes elgondolkodni, szabad-e ennyit enni belőle, hiszen nagy kockázattal jár egészségünk szempontjából.
Ezért baj, ha puffadáskor csak a tünetet kezeljük!
Sokan fordulnak orvoshoz, vagy kérnek gyors segítséget a gyógyszerésztől, bevált praktikát ismerőseiktől puffadás tünetei ellen. Meddig érdemes otthoni praktikákkal próbálkozni és mikor forduljunk mindenképp orvoshoz?
3 kérdés 3 válasz az esemény utáni tablettáról
Ha olyan helyzetbe kerültünk, hogy esemény utáni tablettára van szükségünk, nem árt tudni ezeket az információkat. Megnéztük az interneten megtalálható leggyakoribb kérdéseket a témában, és feltettük őket Dr. Laky Ilona Marcellának, a Budai Magánorvosi Centrum nőgyógyász szakorvosának.
Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.